Det var en rigtig god oplevelse på bar’sushi. Personalet var søde, imødekommende og opmærksomme. Maden var frisk og lækker. De har et lidt anderledes ad libitum koncept, som gør, at man får prøvet en... Mehr ansehen
Flot indretning i Bar’ Sushi Dalum, men maden var en anden snak… virkelig kedelig sushi uden smagsnuancer. Tørt, smagsløst og uinteressant. Der er sparet på fisken og fyldt godt op med kedelige tørre... Mehr ansehen
Jeg plejer at være godt tilfreds med jeres sushi. D. 27/3 var den leverede sushi desværre mangelfuld. Der var ikke ørredrogn på San Diego uramaki Der var ikke medfølgende terayaki sauce til Tokyo... Mehr ansehen
Jeg har ærligt talt aldrig smagt så dårlig sushi. Smagen var flad og kedelig, risen var tør, og fisken virkede alt andet end frisk. Flere stykker var sjusket lavet og faldt fra hinanden, og helhedsi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Take-away med friske råvarer som ikke gør noget at de bliver kolde inden du når hjem!
Gråbrødre Plads 3, 1., 5000, Odense C, Dänemark
- info@barsushi.dk
- www.barsushi.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedste sushi i DK
Det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at Bar'sushi på Nørrebro er det bedste sushi jeg har fået! Deres ad libitum koncept, hvor kokken er i spidsen for, hvad man får på bordet er genialt, og man får lov til at prøve noget udover de sædvanlige sushiruller.
Udover det fantastiske og friske sushi er personalet også bare 10/10 - venlige, hjælpsomme, og så kan man mærke, at de nyder arbejdet. Kan ikke andet end at anbefale dette sted, og det er bestemt heller ikke sidste gang, jeg skal derind!
Tørt og uden smag
Meget små stykker sushi, fisken var grå og kedelig og alt var generelt smagløst og enormt tørt. I nogle stykker var fisken sej og ikke til at bide over og avocadoen var brun. Det virkede som om det var lavet mange timer før afhentning. Øv! Sidste gang vi køber sushi der.
Jeg synes deres sushi er god
Jeg synes deres sushi er god. Skam de lukkede i Århus😭
Dårlig mave…
Jeg har den 15-06-24 bestilte mad ved bar sushi.
Det kommer jeg aldrig til igen…
- Meget små stykker sushi.
- Hele husstanden har nu fået dårlig mave..
Hold jer lagt væk….
SMÅ portioner.
Vi havde bestilt take away og afhentede dette i Odense.
Stykkerne var SÅ små, har aldrig oplevet så små stykker nogen steder før. Det virkelig frækt.
Før har vi os oplevet en reje smagte meget dårligt.
Dælme det dyreste sushi vi har fået. Intet mad til prisen.
Får decideret ris med mikro rejer
Får decideret ris med mikro rejer. En enkelt avokado dut, på toppen. Meget sparsommeligt.
To af rullerne var udelukkende knappeben. Så klamt.
I skulle skamme jer
Virkelig dejlig og anderledes sushi
Virkelig dejlig og anderledes sushi. Sød, hurtig og god betjening. Fornuftig pris. Tror det bliver vores nye favorit sushisted.
Sushi treat
This is our second home! When we want to treat ourselves we come here for the kind, sweet and attentive service!
Disclaimer: the sushi is delicious!
Sørgelig sushi
Det var en sørgelig omgang sushi….risen var tør. Crunchy tuna - nå, nej, tuna…nogen havde glemt cashewnødderne. Og tangsalaten havde en underlig smag - godt portionen var så lille….
Ynglings sushi
Ynglings sushi, spiser her hver 14 dag dag med min onkel vi elsker det. Fantastisk udvalg i spis til pindende knækker. Vi stoler altid på kvaliteten af hvad kokken sætter sammen. Højeste kvalitet.
Tørt og trist
Det mest tørre og kedelige sushi vi længe har fået!
Tør og kedelig oplevelse
9/3-24. Bestilte for 4 dage siden til levering dd kl 19.00. Maden kom kl 19.55 og ventetiden var absolut ikke det værd! aldrig har vi fået så kedelig og intetsigende sushi - småsjusket og tørt. Man havde fornemmelsen at det havde stået længe og ventet på at blive bragt ud. Angående forsinkelsen, kan jeg anbefale wolt - der får man da besked på, hvornår maden kommer.
Jeg er kommet ved Jer stort set siden i…
Jeg er kommet ved Jer stort set siden i åbnet.
Velvidende om der er kommet meget sushi til Odense.
Så ville jeg have en forventning om højere kvalitet.
Fisk der ikke er mør nok. Ikke skåret ordentligt. Store chunks og ikke fine stykker som det ellers plejer.
Noget ris var kogt ordentligt. Og andet kunne man sidde og tygge.
Indrømmet var det ikke længere den oplevelse som det var før i tiden. Trods der har været knas i maskineriet er det ikke længere pengene værd.
Og i var ellers det foretrukne sted
De sødeste unge mennesker der møder en…
De sødeste unge mennesker der møder en når man kommer ind af døren.
Dejligt sushi, lækre råvare. Tak for mad.
Overgår helt klart de seneste negative…
Overgår helt klart de seneste negative anmeldelser....
Det var første gang vi har spist på Bar Sushi, vi er ikke fremmede for sushi efter at have spist det meget i london, og flere gange siden vi flyttede tilbage til Danmark, må jeg sige den var lækker! præsentationen af maden var god, og smagene var fantastiske!
Eneste negative punkt ville være servicen, den var til tider lidt langsom, men vi kunne se, at selvom vi var de eneste, der spiste på det tidspunkt, arbejdede alle fladt på grund af antallet af takeaway-ordrer, vi kunne se hænge på ordrelinjen!
Vi vil definitivt komme tilbage, og vil bringe venner med os!
Tørt Tørt Tørt
Tørt, kedeligt og smagsløst sushi. Der er bestemt en grund til, at de har 25% på regningen. Men bestemt ikke prisen værd trods rabatten.
Tør og kedelig sushi som føltes…
Tør og kedelig sushi som føltes gammelt!
Engang det bedste sted nu er det i bunden.
Dårlig oplevelse
Ordre gennemført fredag den 12. januar kl. 11.40 om formiddagen til levering kl. 19.00.
Sushien blev trods bestilling kl. 11 om formiddagen først leveret 19.45, hvilket jeg umiddelbart ville leve med, hvis altså min mad var som maden plejer at være hos jer. Jeg oplevede imidlertid følgende:
1) De bestilte tempurarejer var kolde
2) De bestilte leverede sushiruller (ebi tempura) var ikke sprøde længere. De må have stået for længe.
3) Nogle af rullerne havde en decideret ris, der nærmere var som grød og i min optik uspiselig
4) Vi fandt et hår i en af rullerne
Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Jeg har reklameret direkte til Barsushi den 19. januar og den 27. januar 2024 uden at have fået svar på min reklamation. Så kundeservice er tilsyneladende ikke noget de bryster sig af.
Meget imponerende madoplevelse!
Meget imponerende madoplevelse!
***** stjerner herfra!
Service i top & maden ligeså!
Det er klart et besøg værd. Jeg anbefaler til hver en tid, at besøge denne perle!
Specialiteter udover “all you can eat” konceptet er en liga for sig selv.
Vores favoritsted fra nu af 👍🏽
Er super tilfreds sushi fra bar’sushi
Er super tilfreds sushi fra bar’sushi, og har brugt dem ved flere lejligheder de seneste par år. Kan varmt anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.