Barnas HusBewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

​Dårlig service og langtekkelig prosess. Fikk feil sportsdel til vår Emmaljunga-vogn. Det tok over 2 måneder og 4 purringer på telefon der vi ble lovet at det skulle ordnes, før det faktisk skjedde no... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på avdelingen på Sørlandssenteret lørdag for å se på den nye modellen til Emmaljunga, Super Sonic sammen med min gravide datter. Ville se og sammenligne med den gamle. De hadde kun sportsvogndelen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ikke kjøpt vogn eller noe man bruker mye fra Barnas Hus, for hvis noe er galt og du må reklamere tar det lang tid. Jeg reklamerte for en måned siden, og det har blitt sendt noen Mail frem og til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte tvillingvogn fra Barnas hus. Ikke alle deler har ankommet. Det som var manglende var kelasje og de sier at vi burde bestille en til ny kelasje selv om vi hadde en inkludert i base set. De gir 1... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice. Den eksisterer ikke. Ikke en gang når man kontakter via mail er tar de bryderiet med å svare deg.

Har aldri det som er på kampanje. Ennå man skal handle samme dagen som nyhetsbrev kommer ut. Nettsiden er tragisk. Helt siden jeg fikk barn for 4 år siden så har det ikke skjedd endringer på denne. Nesten komisk.

27. September 2022

Kjempe fornøyd med handelen

Kjempe fornøyd med netthandelen. Fikk ekstremt god service av Nora, med en del mail korrespondanse frem og tilbake. Det hastet å få pakken da denne skulle frem i forbindelse med en baby shower. Her stilte Barnas Hus opp og prioriterte pakken. Den rakk frem i god tid! Godt utvalg, rask levering og god kundeservice, spesielt takk til Nora! Maria

19. August 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Barnas Hus nettside er alltid nede nar…

Barnas Hus nettside er alltid nede nar det er noe kampanje, helt umulig a bruke den. Nar man endelig far bestilt vare, tar det lang tid for a fa den og det har ogsa skjedd at de sendte ikke alt, beklaget for det i etterkant, men det hjalp meg ikke.

1. April 2022

Fantastisk service

Fantastisk service! Følger opp det man lurer på, kommer med oppriktige råd og føler seg godt ivaretatt. Kommer bare til å handle her fremover ♥️

24. März 2022

Dårlig service nettbutikk

Dårlig service i nettbutikk.

Jeg bestilte en elektrisk brystpumpe på nett i håp om at denne skulle komme et par dager senere (valgte bevisst ikke butikk fordi jeg er alene med en liten baby som var syk på daværende tidspunkt og tenkte dette var en god løsning). Det stod ingen informasjon om hvor mange dager det ville ta før jeg kunne forvente å motta varen. Jeg antok derfor at de hadde et sted mellom 3-5 dager som veldig mange tilbyr (kanskje naivt av meg), men neida.. det tok nesten 3 uker før jeg mottok varen!! Jeg kunne ha bestilt noe fra Kina og mottatt det før den tid. Siden det hastet litt å få denne varen tok jeg kontakt med kundeservice som ikke var interessert i å prøve å løse det. Fikk bare beskjed om at de hadde stor pågang for øyeblikket, men altså.. 3 uker?? Det er litt i det meste laget..

8. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilbud uten å ha størrelser inne

Andre eller tredje gangen på rad de legger ut tilbud på klær uten å ha størrelser inne. Hvorfor lansere det som stort tilbud i tilbudsavis i en epost, og kun ha to stk store størrelser inne. Det går ikke an. Dropp da heller tilbudet, og kall det heller restesalg

15. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ødelagte produkter og elendig service

Kjøpte en seng i slutten av Juni og når jeg åpnet pakningen var det en del skader på sengen som var helt ny! Og etter tre timer med banning og svarting pga misvisende bruksanvisning stod den oppreist. Sendte en klage på mail, får så et svar av de som jeg så svarer videre på.. Dette skjedde 30.06.21 - enda ikke fått mere svar av de! Dette er for latterlig! Skal aldri mere handle her

13. August 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Barnas Hus - Er det en voksen tilstede?!

Vi går inn i uke 4 hvor vi ikke har fått våre bilstoler som er kjøpt og betalt (3600,-). Ingen telefon, email eller meldinger fra butikken der vi kjøpte om leveranseproblemer. Har purret flere ganger og hver gang beklages det der de ønsker å finne en løsning - heretter ingenting, helt tyst. Rett og slett tragisk kundebehandling. Ville passet meg for å handle her. Tenk om jeg hadde manglet å betale penger til Barnas Hus, da hadde jeg nok fått gebyr og oppkreving, men butikken ønsker ikke å løse vår situasjon ved å finne en annen stol eller gi oss pengene tilbake med rente. 2 stjerne fordi dere har fornuftige priser på kampanjer - men hellere høyere pris og bedre og tillitsfull service

12. Juni 2021

Fantastisk kundeservice

Møtte på dårlig kundebehandling i butikken på Rygge Storsenter, sendte inn en klage til kundeservice og fikk rask hjelp og forklaring på mitt spørsmål med en gang! Alle kundeservice skulle hatt en kundebehandler som Nora, som i dette tilfelle hjalp meg👌🏼

12. Juni 2021

Lang tid å få pakker

Klikk å hent e noe tull, å når man først bestiller kan de fort ta opp t 1 uke før man når nå bekreftelse på at man hi kjøpt noe...nesten aldrig noe på lager når d e tilbud.. å læl om man handle over 1000 må du betale porto... synes de er en fin nettbutikk men mange ting som hadd vært bedre...

8. März 2021

Roter stadig med bestillinger

Roter stadig med bestillinger, klikk og hent og har aldri varen inne når man kommer for å hente. Hyggelige folk, men det er alltid "systemet" som har gjort noe feil. Vet at vi ikke er de enste som har opplevd dette.(Skien)

26. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet en del i nettbutikken

Har handlet en del i nettbutikken, varene har kommet innen rimelig tid. Siste bestilling var en vogn som dessverre ble skadet under transport. Saken ble allerede meldt til Barnas hus samme kveld, allerede dagen etter fikk vi hjelp og en ny vogn var på vei. Topp kundeservice.

5. Februar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Good, quick, easy.

Bought things on Black Friday. The website did crash a few times during the payment part, which is understandable given the day. It did mean I didn't get a confirmation til a day later, but everything was fine.

However, the shoppping process was quick and easy. Products arrived fast, and in good condition.

7. Dezember 2020

Elendig ullundertøy

De må ha verdens dårligste ullundertøy. Absolutt alt jeg kjøpte denne vinteren, gikk det hull i; bukser som gensere. Prøvde å fortelle dette til kundeservice. De virket ikke så veldig interessert i å ta imot negativ tilbakemelding om disse. De sendte dog erstatnings for hullete tøy. Jeg fikk også nye i den fysiske butikken. Dette hjelper lite når de nye klærne er like dårlig. Jeg orket til slutt ikke gå tilbake med alt. Det blir pinlig for meg som kunde også på et tidspunkt. For ja; absolutt ALLE plaggene fikk flere hull! (og jeg kjøpte en del da de hadde god pris) Jeg måtte kjøpe nytt ullundertøy andre steder. Til to barn ble dette veldig dyrt! Aldri mer ullundertøy fra Barnas hus sitt eget merke!

4. August 2020

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid selv på varer som er på lager. Feil lagerstatus på så å si alle produkter jeg har forsøkt å reservere i butikk gjennom "klikk og hent". Lagerstatus forblir feil selv etter de har funnet ut at varen faktisk ikke er på lager. Barnas Hus oppgir selv at dette skyldes at det ikke er mulig for butikkmedarbeidere å oppdatere lagerstatus. Er det mulig...?

21. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr