Marco super sød, venlig, serviceminded, tolerant. Gider godt lige gøre lidt ekstra. Gemmer Jeres telefonnummer til næste gang vi har låse/dørhåndtag problemer. Tak fordi du kom så hurtigt og hjalp os.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mødte fysisk op i Bagger Slagelse og fik fin vejledning udfra mine foto omkring nødvendigt låseskift og ca pris, og aftalt montørbesøg. I dag så besøg af Tobias fra Bagger der hurtig dannede sig overb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Tobias fra Bagger lås og Alarm kom forbi og skiftede en lås på min bopæl.Resultatet er jeg har en velfungerende lås,Tobias lavede et flot stykke arbejde.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Tobias var kompetent og serviceminded og løste opgaven til ug !
Kim (Sorø)

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fik omstillet en lås til perfektion.
Det eneste problem var, at JEG ikke kunne være hjemme lige så hurtig som Tobias kunne være fremme, men så ventede han selvfølgelig bare på mig 👍🏼😁. Fantastisk service.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
I forbindelse med vi har fået installeret en super fin og professionel behandling af Mike fra Bagger Låse & Alarm.
Vores bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fin oplevelse at få stillet låse om, effektivt hurtigt og venligt.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Altid god service. Og man finder en løsning som gør kunden tilfreds.
Kan kun anbefale Bagger Låse & Alarm.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Undskyld, men jeg er meget skuffet.
Ringer og beder om simpel hjælp til at åbne mit pengeskab , med nogle vigtige dokumenter, da batteriet er udløbet. ( og nøgle blevet væk )
Jeg får så at at jeg
' bare skulle vide at det var dyrt '
Ja, det kunne man sige.... 2200 plus moms.
Jeg har få gange været ude for samme problem, og fik det lavet for 250 kr.
( ca 10-15 min arbejde/boring )
Og ringede og gik på nette og fik priser på 2-400 kr. alt afhændig af hvor lang tid det tog.
Jeg beklager denne anmeldelse da jeg før har benyttet Bagger Låse.
Mike

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Grundigt arbejde og god information undervejs.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi havde Mike til at servicere vores anlæg. Det gjorde han på en god og professionel måde. Mike er en meget behagelig og venlig person, som firmaet kan være meget tilfreds med, at sende ud til kunderne.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi har haft Tobias til at skifte vores låse, hvilket var en meget positiv oplevelse. Han ringede inden og var klar på det aftalte tidspunkt. Vi er meget tilfredse.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Meget fin og kompetent service hos Lone Nørregade,Ringsted.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Min søn og hans 2 døtre var låst inde i lejligheden ,pga låsen var gået i baglås .
Mikael Johansen kom meget hurtigt og gik i gang med den meget besværlige lås .
Han rendte op og ned af trapperne til 2 sal mange gange,og han gik ikke før han havde sat en ny lås i og alt var i orden.
Det var imponerende ,at se humøret i top,selvom det var en meget genstridig lås.
Kæmpe stor ros herfra - vi har gemt nummeret til en anden gang - tak 😄

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi har i dag haft servicebesøg af Svend fra Bagger Låse & alarm.
En meget venlig og høflig ung mand som udførte sit servicebesøg til ug og uden at vi blev generet af det.
Dejlig oplevelse

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg har d.d haft besøg fra Bagger låse & alarm Tobias . Jeg kunne ikke åbne min hoveddør , valgte at ringe og trods travlhed fik jeg så god en service , st de sendte Tobias ud til mig . Tobias var en ung serviceminde medarbejder , som gjorde sit til st døren blev lavet , trods vanskeligheder fortsatte Tobias til det virkede til sidst . Sikke en service og god oplevelse fra start til slut . Kan give mine bedste anbefalinger

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
GPS i vores alarm havde en fabriksfejl. Svend kom forbi og monterede en ny. Hurtig og effektiv service

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Havde Mike på opgave med overfaldsalarmer.
Han var meget grundig og serviceminded, selv om at der skulle bruges noget tid på lede efter bokse.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Havde vore årlige servicebesøg af Mike Larsen. Alt blev udført som det skulle og med god information om opsætning af app og PC program.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Mike har været her i dag og klaret vores små udfordringer med vores Beoview dørsystem samt omprogrammering af vores elevator - og dette til perfektion.
Altid flink og og informativ.
Meget professionel.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi har haft Mike fra Bagger Låse & Alarm ude, og han var yderest serviceminded og meget rar. Udover at skulle lave et servicetjek, så brugte han også meget tid på at installere og oplære i et elevartor-alarm system, hvilket virkelig var værdsat.
Han skyndte sig ikke igennem tingene, men tog sig rigtig god tid, og sørgede for at vi kunne tingene inden han gik. Derudover sørgede han også for at vores ønsker til systemet, var sat korrekt op, så vi ikke skulle døje med det. En rigtig god og meget behagelig oplevelse!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.