Marco super sød, venlig, serviceminded, tolerant. Gider godt lige gøre lidt ekstra. Gemmer Jeres telefonnummer til næste gang vi har låse/dørhåndtag problemer. Tak fordi du kom så hurtigt og hjalp os.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk f... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Jeg fik smækket mig ude på bagtrappe for at redde en røgalarm, min "aftensmad" havde sat igang.
20 minutters ventetid, så kunne Jesper hurtigt lukke. mig ind.
Tak for hurtig kompetent hjælp

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Virkelig god og hurtig service!! Håber ikke jeg låser mig ude igen - men hvis jeg så ved jeg hvor jeg skal ringe hen!!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Virkelig god service og utrolig sød og hjælpsom låsesmed. Mike var hurtigt fremme og fik styr på min ødelagte lås. Meget stor anbefaling.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg låste mig selv ude søndag aften og frygtede, at det ville blive både svært og dyrt at finde en låsesmed, som kunne komme mig til undsætning.
Mike låsesmed var på pletten 20 minutter efter jeg ringede efter hjælp, og med sit skønne humør og kompetente låsehåndtering fik han gjort en rigtig træls situation til en god oplevelse - alt taget i betragtning. Mike fik hurtigt låst døren op, så jeg kunne komme ind igen. Det var mega sejt!
Jeg vil gerne sende en kæmpe ambefaling afsted mod Mike - også selvom han er FCK-fan 😉

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Kæmpe tak til Jeanette for hendes venlighed da vores gitter for indgangen til vores butik gik i baglås i fredags. Hun fik det planlagt, så Allan kunne komme forbi allerede samme eftermiddag, og fejlfinde. Bagger Låse fik hurtigt bestilt delene hjem, og Allan kom samme dag de landende på deres bord. Han fiksede gitteret, og alt var perfekt.
To super gode medarbejdere, der virkelig har gået den ekstra meter for deres kunde.
5 kæmpe stjerner til to kæmpe stjerner :o)
Steen Hanberg - AutoTekniCom ApS

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi havde Mike ude hos os han var super effektiv, lyttende og forstående.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Stod med et familiemedlem, der akut havde brug for hjælp, og Mike var super hjælpsom og super sød. Problemet blev hurtigt og kompetent løst, til stor lettelse for undertegnede og mit familiemedlem. Håber selvfølgelig ikke på flere låserelaterede udfordringer, men tager helt sikkert fat i Mike igen, hvis det skulle være.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi modtog i sin tid et gavekort til Bagger Låse til en dørhammer. Min mor, der gav os det, fortalte medarbejderen at det var en dørhammer som gavekortet skulle bruges til. Nu når vi vil anvende gavekortet får vi at vide at Bagger Låse ikke forhandler dørhammere, og at vi kan “prøve i Silvan”. En medarbejder finder, efter vi har klaget til dem, et udvalg på 4 dørhammere, som ikke er noget de har på lager, men som derudover også er langt over det beløb gavekortet lyder på. På trods af dette vil firmaet ikke tilbagebetale os pengene for gavekortet så vi rent faktisk kan købe den dørhammer i Silvan.
Frygtelig kundeservice at en medarbejder sælger et gavekort til en dørhammer, når dørhammere ikke er noget firmaet sælger…

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Synes det er noget svineri man fakturer for en times arbejdstid når de reelt kun har en arbejdstid på 17 min på opgaven og man har biler i byen så man ikke kan bruge det som undskyldning at de også har køretid.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Mike L var forbi os i dag og lave service på vores kameraer.
Det var en fornøjelse og vi fik en snak om muligheder ift. den opsætning vi har nu og de muligheder vi har ift. de nye behov vi har.
Tak for en god service Mike L.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Helt fantastisk hjælp, service og så venlig medarbejder.
Lavede alt selvom han ikke var bestilt til det😀

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Svend var forbi vores virksomhed for at installere videovervågning. Han virkede meget kompetent, behagelig og hjælpsom. Vi er rigtig glade for den installation han har foretaget.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg har haft en yderst utilfredsstillende oplevelse med denne virksomhed og kan på ingen måde anbefale dem. Fra starten har det været en ubehagelig proces præget af manglende kommunikation og gentagne problemer.
1. Problemer med alarmen: Allerede dagen efter installationen blev alarmen udløst blot ved at trække i et håndtag. Dette resulterede i en regning på 1.800 kr., som jeg efter flere måneders diskussioner fik refunderet – dog blev jeg stadig pålagt at betale ca. 500 kr.
2. Overfakturering: Jeg indgik en aftale på 1.497 kr. for tre måneder, men modtog en regning på 1.933 kr. + moms.
Min oplevelse har været frustrerende og tidskrævende, og jeg vil opfordre andre til at være meget forsigtige med at indgå aftaler med dem.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Har i dag haft besøg af serviceteknikker Mike L. vedr. fejl på vores alarmsystem. Et meget behageligt møde med en virkelig god dialog i forbindelse med løsning af problemet.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi havde Svend forbi, som virkelig var rar og imødekommende. Han tog sig god tid til at forklare og sætte os ind i vores nye system. Kan varmt anbefale ham.

Ok gode men dyre
Bagger låse er ikke for private, deres priser er meget høje i forhold til kvaliteten. Hvis du er erhverskunde oplever man en høj service, men den betaler man så også for.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hurtig, effektiv og venlig service

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Robin var virkelig serviceminded, venlig og god til at forklare hvad han lavede og hvor vigtigt det er af smører døren - en gang om året. Jeg vil klart anbefalede Robin til venner og bekendte.
Tak fordi i kom hurtigt ud til opgaven og tak for fantastisk service - hele vejen rundt.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Mødte fysisk op i Bagger Slagelse og fik fin vejledning udfra mine foto omkring nødvendigt låseskift og ca pris, og aftalt montørbesøg. I dag så besøg af Tobias fra Bagger der hurtig dannede sig overblik over det nødvendige, og vejledte til mest sikre valg af låsesystem. Desuden fik han snakket m kontoret om reel forbrug af tid så regningen blev tidstro. Alt i alt meget fin kvalitets oplevelse./ Ole - Sorø

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.