Marco super sød, venlig, serviceminded, tolerant. Gider godt lige gøre lidt ekstra. Gemmer Jeres telefonnummer til næste gang vi har låse/dørhåndtag problemer. Tak fordi du kom så hurtigt og hjalp os.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mødte fysisk op i Bagger Slagelse og fik fin vejledning udfra mine foto omkring nødvendigt låseskift og ca pris, og aftalt montørbesøg. I dag så besøg af Tobias fra Bagger der hurtig dannede sig overb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Fantastisk hurtig service, det var en god oplevelse at have besøg af Thomas. Han var hjælpsom, forklarende og venlig. Jeg ringede om morgenen og inden frokost var opgaven løst.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Stod kl. meget meget sent og ikke kunne komme ind. Men så ringede jeg til Pierre fra begge låse og bum så var jeg inde!!!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Pierre was very helpful and service minded. He made sure to find the best solution and I felt that I can trust him completely. I would definitely hire them again and I would definitely recommend him.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Tobias leverede en hurtig og god service 🤩

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk fra Bagger - og især Mike, som har haft fast gang her i huset i processen. Alt fungerer - og spørgsmål/problemer blev løst hurtigt og simpelt. Derfor de fuldt fortjente 5 stjerner.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
I'd forgotten my key and was locked out, but Pierre from Bagger Låse og Alarm made the whole experience painless. Communication was clear and straightforward, he arrived quickly, and had the door sorted in no time. Highly recommended!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Virkelig den bedste service i en stresset situation!
Jeg havde tabt mine nøgler og efter at have talt med tre andre låsefirmaer, kom jeg endelig igennem til Pierre fra Bagger Låse & Alarm. Smilende, venlig, hurtig og super serviceminded.
Skulle det ske igen ringer jeg til Bagger med det samme!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Låste mig ude og Bagger Låse rykkede hurtigt ud. Pierre fik åbnet døren på 10 sekunder. Nemt og efficient.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hurtig og fin service med en besværlig lås, som Pierre heldigvis fik fikset.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Venlig og professionel personale og arbejdet blev udført til perfektion.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Rigtig god service af Pierre var hurtigt til og komme og hjælpe da jeg ringede.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg stod kl 22 en tirsdag aften og havde låst mig ude ringede til Bagger låse fik hurtigt en aftale i hus med pierre og han kom inden for 30 min
Super tilfreds

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Har i dag fået hjælp fra Pierre, der var meget nem at koordinere ankomst tidspunkt med, meget tryg fyr, der gjorde et venligt og roligt arbejde, - også da en særlig lås lige drillede lidt.
Min bedste anbefaling herfra.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Venlig modtagelse ved telefonisk kontakt. Hurtig udrykning af montør Thomas, som heldigvis kunne løse vores problem med det samme. Kan ikke gøres meget bedre vil jeg sige.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hurtig udrykning og alt blev udført som aftalt af Thomas.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Super flink og dygtig tekniker med nye låse til vores erhvervsejendom.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Tobias var hurtig til at komme, hurtig til opgaven og alt var ryddet op.
Gode anbefalinger til både firma og Tobias

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg var så uheldig, at smække mig ude. Jeg ringede til 3 andre firmaer, som ikke havde tid. Ringede så til Bagger Låse & alarm som lige havde 2 andre opgaver, der skulle løses først, og dertil kom transport fra Slagelse over Holbæk. Der gik 2 timer fra jeg ringede til min dør var åben. STORT TAK TIL THOMAS FOR SUPER FIN SERVICE 👌 venlig og smilende. Tak endnu engang

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Briklåsen strejkede, og 1t og 15min senere ankom Thomas, præcis som vurderet, sendt per tekstbesked. 15min senere var opgaven løst. Min opringning blev også besvaret på et øjeblik.
Tak :-)

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Virkelig god service! Firmaet fandt plads i den travle dag, da jeg ikke kunne låse min dør og komme afsted på arbejde. Flinke Tobias kom og vi blev enige om at udskifte den gamle lås fra halvfjerdserne med en helt ny. Vi valgte at beholde det gamle håndtag, som passer til huset. Og så gav Tobias lige postkasse låsen en gang olie helt uopfordret 👌☺️. Jeg anbefaler 👍.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.