Bad og Fliser A/S Bewertungen 183

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til trods for at jeg kom med en lille reparationsopgave, har jeg fået ekstrem god service. Thomas og Trolle har brugt lang tid på at finde de helt rigtige fliser selvom opgaven var af begrænset stør... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har nu ventede 14 måneder for at få en armatur leveret. Jeg har været meget skuffet over vores kontakt person som har "lovet at række ud når der er noget nyt" og som synes at det at vi ønsker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft gode oplevelser med Bad og Flisers personale i alle tre afdelinger - butik i city, butik i Glostrup og lager i Brøndby. Jeg var inde og kigge på fliserne i city, hvor jeg fik god og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle faktisk kun have besøgt en butik overfor, da vi så Bad og Fliser butikken. Vi gik derind blot for lige at se deres udvalg, men havde egentlig tænkt vi ville købe det hele i Århus. Men v... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung
  2. Innenarchitekt
  3. Fliesenfachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

183 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun varmt anbefale denne…

Kan kun varmt anbefale denne butikskæde. Se hvad jeg skrev til dem efter en fantastisk service.

Hej med jer

Ville lige skrive et par ord til jer efter at have været i jeres butik to gange og talt i telefon med en Trolle to gange.

Det har været en oplevelse ud over det sædvanlige. Både Trolle, Benjamin (Glostrup) og Dennis (Glostrup) har givet os en helt fantastisk oplevelse som man desværre meget sjældent oplever i danske butikker i dag.
Vil gerne have at I giver disse tre personer en meget stor ros. Gid der var mange flere af dem i danske butikker, så kunne det måske være at det kunne tage lidt fra net-salget!!

Kan I alle have en god dag og endnu engang ,mange tak for god service….

Yours sincerely

Jakob Swane Lund

11. November 2020

Hej Jakob,

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du vil smide en anbefaling vores vej, og at du har haft en god oplevelse med Bad & Fliser. Det varmer også, at du sender ros til vores tre kollegaer - den giver vi videre. Vi håber på at se dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og efterfølgende…

God vejledning og efterfølgende bestillingsforløb.
Var på udkig efter marokkanske fliser til nyt badeværelse, men blev vejledt over i andre mere vedligeholdelsesvenlige typer som stadig overholder den stil vi ønsker.
Den efterfølgende levering med løbende status på ordren er gået fint og vi glæder os nu til at få dem lagt.

9. November 2020

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi har kunnet hjælpe jer med at finde de rigtige fliser og håber, at resultatet bliver lige det, I har drømt. Vi håber på at se jer igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem.
Fra bestilling til ordren nu er ved at være klar - har vi følge os godt rådgivet.
Utrolig venlig og imødekommende medarbejder - vi kan varmt anbefale at handle her!

6. November 2020

Hej Kristina,

Mange tak for din anbefaling og pæne ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber på at se dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse ud over det sædvanlige at…

En oplevelse ud over det sædvanlige at besøge jeres butik, kompetent personale Der vejleder med et smil og en sindssyg fed udstilling hvor man kan få gode ideer

4. November 2020

Hej Allan,

Mange tak for dine rosende ord. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Vi håber på at se dig igen en anden gang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej
Jeg har haft en mega god oplevelse I afdelingen city af en meget kompetent Trolle Stæhr som jeg endte med at købe alt hvad vi skulle bruge til badeværelset. Jeg har fået en yderst profesionel og behagelig service samt super god sparring ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. November 2020

Hej Rasmus,

Tak for en virkelig fin anmeldelse! Dejligt med en masse stjerner og ros til Trolle. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit besøg hos Bad & Fliser, og vi håber på at se dig igen en anden gang.

Perfekt oplevelse

Super god oplevelse og proffesionel service. Vi købte fliser og bademøbler og fik en super vejledning af Dennis.
Levering og det hele spillede bare
Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der kan kun anbefale det.

26. Oktober 2020

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hos Bad & Fliser, og at I har lyst til at handle hos os en anden gang. Vi ser frem til at tage imod jer igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle og service ud over det man kan forvente

Købte stort set alle ting til vores badeværelse gennem bad og fliser Glostrup. Servicen har kun været i top og de har altid hjulpet ved de mærkeligste spørgsmål😊 Da vi fik bestilt for få fliser og flisen i mellemtiden var udgået fandt Rehan dem hos en anden butik (ikke bad og fliser) Det var virkelig lifesaver og ekstremt go stil/Service. Har kun gode ord herfra.

22. Oktober 2020

Hej Ny,

Vi vil gerne sige mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi håber på at kunne tage imod dig i vores showroom en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service fra både showroom og…

Super god service fra både showroom og lagermedarbejdere.

Skulle bruge en kvm ekstra flise til et eksisterende gulv, hvor en flise er gået løs og må skiftes. Jeg havde desværre ikke ret meget information om flisen, men det kunne Bad og Fliser heldigvis nemt hjælpe med.

Medarbejderene var utroligt hjælpsomme og fik bestilt fliserne hjem til mig. Fliserne passer perfekt!

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Bad og Fliser. Har allerede anbefalet dem til min omgangskreds. Tak for hjælpen!

21. Oktober 2020

Hej Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at har anbefalet os til din omgangskreds.
Vi håber på at se dig igen en anden gang!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God service da jeg købte dem men

God service da jeg købte dem. Men blev leveret hvor 1 flise var knækket over og 6 af fliserne manglede stykker i hjørnet.
Jeg fik kun tilbudt at få tilsendt et par ekstra fliser men ønskede heller kompensation da det tog 5 gange så lang tid at skære fliserne til...

20. Oktober 2020

Hej Julie,

Vi er kede af at høre, at dine fliser var knækkede. Det er altid en beklagelig og frustrerende situation.

Vi kan se i vores system, at I fra lageret blev gjort opmærksom på, at der var en enkelt knækket flise i pakken. Så snart vi blev gjort opmærksom på, at der var flere skader på fliserne, blev I kompenseret med nye fliser svarende til dem, der manglede, så I kunne komme i mål med jeres projekt. Men vi beklager selvfølgelig den forsinkelse, det har forårsaget i jeres arbejde!

Renovering af badeværelse

Vi skulle renovere vores badeværelse og havde i den forbindelse brug for noget rådgivning. Per fra bad og fliser gav meget hurtig og tilfredsstillende service, hvor han bl.a. kom ud og målte vores badeværelse op, så han kunne tegne forskellige forslag. Vores bedste anbefalinger til Bad og Fliser.

16. Oktober 2020

Hej Beinta,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med Per og Bad & Fliser. Vi håber på at se jer igen en anden gang.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dårlig levering

Fin pris, total dårlig levering. tog over 14 dage og måtte selv kontakte dem for at spørge hvor min varer var.

16. Oktober 2020

Hej Tina,

Vi beklager den lange ventetid, der har været på dine varer. Vi kan desværre ikke identificere din konkrete sag, men vi ved, at der er flere af vores leverandører, der er udfordret af længere leveringstid grundet corona. Du skulle dog meget gerne have modtaget en mail fra vores system ved bestilling, hvoraf det fremgik, hvornår dine varer ville været forventet klar til afhentning. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ikke har modtaget mailen.

Vi håber, at du har modtaget din vare og er glad for den.

Mvh Bad & Fliser.

Fik tilsendt defekte fliser

Fik tilsendt defekte fliser, fyldt med riser da der ikke er noget beskyttelse mellem fliserne i pakken, så forsiden ligger mod bagsiden på flisen foran. Det kan de sgu ikke tåle.

De vil gerne give penge tilbage men vil ikke give retur på transport som er dyr omkring de 500 kr for 3 kvadratmeter fliser. Jeg skal selv kører ud og afleverer dem ellers skal jeg betale for de henter deres ubrugelige fliser. Billeder af de ødelagte fliser er ikke nok de skal afleveres. Super dårlig service. Har ingen bil så det er en udgift både i tid og penge, fordi de har lavet en pakke fejl og ikke har pakket fliser med beskyttelse.

5. Oktober 2020

Hej Alexander,

Vi beklager, at du modtog fliser fyldt med ridser, og vi forstår bestemt din frustration!

Det er desværre normal procedure ved reklamationer, at kunden selv betaler for returfragt. I dette tilfælde tilbød vi at hente dine fliser retur, så du kunne slippe for bøvlet. I et forsøg på at imødekomme den uheldige situation, tilbød vi dig også at komme med et nyt sæt fliser efter 2 dage, hvilket du ikke ønskede.

Vi blev i stedet enige om, at du ville få beløbet retur for levering, hvis du selv returnerede fliserne.
Du må meget gerne give os et ring, hvis der er noget, vi har misforstået, og hvis vi skal finde et andet kompromis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk oplevelse!!!

Min kone og jeg skulle have totalt renoveret vores badeværelse. Vi tager til en række forskellige butikker som også er i samme branche. Vi må her klart sige at der er en verden til forskel, udbydere imellem.

Hos Bad&Fliser i Glostrup får vi en formidabel service, med meget proaktive medarbejdere, som stiller os de gode spørgsmål. Medarbejderen spore sig hurtigt ind på vores behov samt hvilken stil vi er til. Derefter er Bad&Fliser super hurtige til at have en hel masse muligheder klar til os, som de i øvrigt hjælper os med at finde rundt i. Vi får sammen med de dygtige medarbejdere sporet os ind på det helt rigtige. Det vi især har været glade for ved Bad&Fliser er, både kvaliteten af de produkter vi har modtaget og den hurtige levering samt følelsen af at vi blev taget i hånden og trygt kom igennem vores renovering af badeværelset, hvor Bad&Fliser har været vores sparringspartnere hele vejen igennem.

Vores murer startede nemlig arbejdet 2 uger hurtigere end forventet. Vi fik derfor travlt og var super tilfredse med at Bad&Fliser kunne hjælpe os igennem hele processen end-2-end. Hvis man vil have kvalitets produkter, et stort udvalg, mulighed for at se og rører produkterne kombineret med en uovertruffen service, så kan min kone og jeg varmt anbefale Bad&Fliser. Vi købte alt til badeværelset hos Bad&Fliser.

17. September 2020

Hej Omar,

Vi siger mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os. Vi håber på at se jer i vores showroom igen en anden gang.

God Service

Jeg var ude for at bestille et nyt toiletbræt til et Catalano toilet, som havde mistet overfladeglansen og derfor var svært at rengøre. Der blev bestilt et nyt hjem, som vi fik vederlagsfrit.
Meget fin service af Per Christiansen og efterfølgende af Sam Al Zohayri som sørgede for at vi ikke skulle hente det på Amager, men i Glostrup.

Mange tak for hjælpen.
Flemming Hansen

16. September 2020

Hej Flemming,

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at vores kollegaer har givet dig en god service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unik og udsædvanlig god service

Bad & fliser er alt udover det sædvandlige. Et unikt udvalg, med en service der er til at bide mærke i. Vi oplevede virkelig en behagelig og grundig oplevelse i alt fra velkomsten i deres butik og showroom, til handlen var gennemført, og vores nye badeværelse stod færdigt. Derfor kun glædelige og varme anbefalinger deres vej!

15. September 2020

Hej Kim,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I har fået den oplevelse, som vi håber på at kunne give alle vores kunder!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super service!

Var i løbet af sommeren i Bad & Fliser, Glostrup, for at kigge på nye møbler til vores badeværelse. Vi havde en rigtig fin oplevelse, super service og lynhurtig levering af møblerne efterfølgende. God oplevelse!

31. August 2020

Hej Mette,

Tak for en fin anmeldelse. Det er skønt at høre, at I har haft en god oplevelse hos os. Vi håber på at se jer igen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug IKKE Bad og Fliser !!!

GØR DIG SELV EN TJENESTE OG LAD VÆR MED AT TAGE I BAD OG FLISER!

Vi skulle lave nyt badeværelse i starten af året . Vores sælger var enormt imødekommende og hjælpsom da vi skulle finde både fliser, møbler, spejle og armaturer. ALT er efterfølgende gået galt .
De første 2 sæt armatur vi købte var en demo, som vi havde aftalt skulle hentes i deres butik, det bliver så ved en fejl kørt til deres lager på Amager. Da vi tager derud for at hente det , har dem så har pakket det ned ude i butikken smidt alle dele løst ned i 2 papkasser , uden nogen form for beskyttelse , så begge armaturer var ubrugelige og meget ridsede. Vi får vores penge retur og må finde en anden løsning.
Vi bestiller 2 vaske fra Kuma . Og to skabe fra en anden producent.
Da vi efter leveringstiden modtager varerne er det ene skab i forkerte mål så det ikke passer til vasken .
Og vasken til det andet skab er ligeledes i forkerte mål.
Vi må have en mand ud fra bad og fliser , og vi må oplyse ham de korrekte mål , da han gentagne gange siger de forkerte mål. Vi aftaler at han skal sende bekræftigelse af målene inden han sender ordren afsted og igen sender han de forkerte mål , som vi må rette endnu engang, der går halvanden måned før vi modtager en ny vask/ bordplade . Som der så også er fejl i, denne gang er det så en fabriksfejl og vi får at vide at vi kan få en ny inden for 8 dage. En konsulent fra Kuma kommer ud til os og henter den vask med fejl på da chaufføren som afleverer den nye, ikke vil tage den forkerte med som ellers var aftalen med bad og fliser . Her kan konsulenten så fortælle mig at det undrer ham at vi har skulle vente så lang tid på vask nr. 2 da bad og fliser også kan rekvirere en ekspress levering når de har lavet en fejl (det koster dem bare 1000 kr) .
Vi må vente længe på det ene skab (grundet corona, så det er ingen ligesom herre over )
Da vi skal montere vores spejle , mangler der remedier til at hænge dem op med som ellers skulle være der , vi tager igen kontakt til bad og fliser , som sender en sælger derudfra med skruer hjem til os.
Da han ankommer på adresse , har han medbragt totalt skæve ubrugelig skruer og undskylder og siger at der kommer nogen med nogle nye i morgen.
Der gik et par dage før der lå nogle skruer på vores trappe.
Vi har henvendt os til bad og fliser af flere omgange før at høre om de ikke mente de kunne imødekomme os med en form for kompensation, da så urimeligt mange ting er gået galt , det var ikke en mulighed, ej heller da vi opdager det med spejlene og igen henvender os og spørger om ikke de mener at de med det samlede billede af vores ordre og alle de fejl der er lavet, skulle kunne tilbyde en form for kompensation.
Vi får at vide af sælgeren at han vil viderebringe det, og at Ejeren Benjamin vil ringe til os, vi har aldrig hørt noget.
SÅ derfor , køb dine fliser og badeværelsesmøbler et andet sted , hvis du vil undgå så massiv en frustration som vi har haft . Vi kommer til at fraråde alle, vi hører der skal lave badeværelse, om at køre til bad og fliser .

26. August 2020

Kære Katrine,

Først og fremmest får du vores samlede undskyldning for et langtrukkent forløb med bump på vejen. Det var så ærgerligt med armaturerne der blev ridsede i første omgang.
Dernæst fik vi leveret forkerte mål i både møbler og vaske i to omgange. Og selvom det kan ske, er det forståeligt at i bliver frustrerede over ventetiden.

Vi må erkende vi kom i klemme med både corona ventetider, samt vente tid på behandling af reklamationer både hos Skabs- og bordplade leverandør.
Og igen får i vores uforbeholdne undskyldning.

Vi har gjort vores bedste for at rette op på leveringerne, på trods af at dette trak ud.
Vi håber i trods alt er kommet godt i mål på nuværende tidspunkt.

Uprofessionel, uvenlig og ulovlig

I forbindelse med renovering af et badeværelse var vi i Bad&Fliser i Glostrup, hvor vi købte terrazzofliser og armaturer til vask og bruser. Den beslutning har vi inderligt fortrudt. Vi har udelukkende haft problemer og besvær med Bad&Fliser.

Efter købet af produkterne fandt vi hurtigt ud af, at vi ikke havde fået nok informationer om den korrekte montering af fliserne. Ved købet spurgte vi, om der var specielle behov ved terrazzo, men fik blot at vide, at udover de ikke kunne tåle syre, var der ikke noget. Det viste sig senere ikke at være korrekt, da fliserne skal lægges med særlig fliseklæb og forsegles med forskellige (dyre) produkter. Produkter, som Bad&Fliser fører, så det havde været oplagt at sælge os disse med i købet. Havde vi ikke fundet ud af det, kunne de dyre fliser være blevet ødelagt.

Derudover har vi været i kontakt med Bad&Fliser flere gange, da de ikke har overholdt deres egne frister for levering. Vi er mødt op på lageret på den estimerede leveringsdato forgæves, fordi ordren alligevel ikke var klar til afhentning. Dog uden at Bad&Fliser var proaktive og kom med en ny leveringsdato, da den første blev overskredet.

Derudover kunne personalet på lageret – som vi gerne vil understrege altid har været venlige – ikke finde vores ordre i systemet en af gangene, vi mødte op. Men efter at have tjekket hylderne selv, fandt vi den, og fik den derfor med alligevel. Så også her er der rod i systemerne.

Desværre har vi også fået forkerte informationer om de købte armaturer. Vi fik at vide, at armaturets indbygningsdele havde standardmål og derfor kunne installeres nemt. Dette var dog ikke tilfældet. Derfor måtte vi efterbestille elementer, som Bad&Fliser leverede – men som heller ikke passede. På et tidspunkt bad vi vores VVS’er, som er autoriseret, om at kontakte Bad&Fliser og forklare problematikken. Bad&Fliser anbefalede VVS’eren ulovlige installationer. Selvom VVS’eren gjorde Bad&Fliser opmærksom på, at dette var ulovligt, var det først, da han spurgte, om de skulle tage sagen op med Sikkerhedsstyrelsen, at Bad&Fliser bøjede af.

Efter flere måneders venten på et armatur til vask – hvilket vi var informeret om fra start af – fik vi en forkert vare leveret. Bad&Fliser bnægtede dog, at vi havde modtaget en forkert vare og prøvede at spise os af med en forklaring om, at vi blot så på den forkert. Først efter vi kunne bevise, at varenummeret på den bestilte vare ikke svarede overens med varenummeret på den leverede, indrømmede Bad&Fliser deres fejl. De svarede kortfattet, at de ville være imødekommende og bestille vores oprindelige ordre til os. Da den endelig kom, var også den ikke som oprindeligt bestilt. Men efter 5 måneder med problemer, stort besvær, mange diskussioner og ubehagelige telefonsamtaler og uvenlige mails, besluttede vi, at vi ikke længere ønskede at kæmpe mere.

Grundet de mange udfordringer, har vi løbende været i kontakt med Bad&Fliser. Vi har primært været i kontakt med en enkelt medarbejder, som har været uvenlig og uprofessionel. Desværre har Bad&Fliser aldrig henvendt sig til os. Det har altid været os, der har måttet følge op, når frister ikke blev overholdt, eller når ordren var forkert eller mangelfuld.

På baggrund af denne oplevelse, og fortællinger om lignende oplevelser fra andre, vi har mødt, vil vi fraråde alle og enhver at handle med Bad&Fliser.

30. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service - et stort tak!

Vi har netop købt marmor look fliser herude fra hvor vi fik forhandler os frem til en god pris. Jeg havde lavet fejl i udregningen af kvm og vi stod og manglede 2 gulvfliser og 2 vægfliser. Det ville tage 1 mdr at få dem hjem. Rehan fra butikken fandt hurtigt de fliser vi manglede nede i kælderen og forærede os dem gratis. Det reddede vores renoverings projekt! Rehan gav os en fantastisk betjening og vejledning og vi vil derfor til enhver tid anbefale at handle hos Bad og Fliser. Med et kæmpe udvalg og et lækkert showroom, så fåes det ikke bedre.

30. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrazzofliser fra Bad og Fliser.

Jeg søgte på terrazzofliser, og blev interesseret i følgende:
Pris pr. m2
143,68 DKK
m2
Ovenstående oplysning om pris og mængde viste sig ikke at være korrekt! Prisen er 7 x den oplyste, og som medarbejderen fortalte, så "arbejder vi på at få det rettet" Det håber jeg er rigtigt? I andre butikker er det vel ikke lovligt at skilte med 1/7 af prisen?
Venlig hilsen Elsebeth Hvass.

5. Mai 2020

Hej Elsebeth

Intet sted på webshoppen står der nogen terrazzofliser til 143,68 pr. m² - det du har set er stk prisen på et stk terrazzo flise - og når du så er klikket ind på varen har prisen stået i m² - og derfor er begge priser korrekte. Som jeg fortalte dig, så er vi opmærksomme på dette og er ved at lave ændringer på webshoppen så at priserne begge steder står som m²- pris.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr