Bestelling gedaan. Vaker daar gekocht zonder problemen, maar wel achteraf betalen. Kon niet "betalen op rekening". Dus maar via ideal betaald. Kreeg geen bericht via e-mail, dat ik überh... Mehr ansehen
Bestelling geplaatst, werd na 1 dag behandeld, daarna na 4 dagen pas verzonden, echter het door hun gegeven pakketnummer is nooit in het systeem van de vervoerder bekend geworden. Na totaal 15 dagen d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanaf bestellen tot aan aflevering liep alles gesmeerd. Het afrekenen kon na ontvangst. De factuur was onderdeel van een gecombineerd document en viel pas na enkele dagen op. Handiger zou zijn om bij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Door het overlijden van mijn man heb ik bij deze firma aangegeven geen catalogus of reclame meer te willen. Gemeld op 6 januari en tot nu toe heb ik alweer 4 boekjes gekregen. Vandaag weer gebeld en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bekijk onze uitgebreide collectie comfortabele herenmode. Functionele herenkleding die comfortabel zit met een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort.
Andreasstraße 72, 10243 , Berlin, Deutschland
- 00800 88220044
- service@babista.nl
- www.babista.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb een bestelling gedaan en nog…
Ik heb een bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen als het zo moet bestel ik niets meer in de toekomst

Antwort von Babista Nederland
Fijn dat het pakket op tijd en…
Fijn dat het pakket op tijd en probleemloos is bezorgd

Antwort von Babista Nederland
Mooi produkt voor een goede prijs
Mooi produkt voor een goede prijs. Erg tevreden

Antwort von Babista Nederland
Snelle levering van het vest. Mooie kwaliteit.
Snelle levering van het vest.

Prima geregeld
De bestelling gaat eenvoudig, de levering is prima. Vreemd was dat we 2 shirts van dezelfde maat hebben besteld, waarvan 1 goed past en de ander aan de kleine kant is. Gelukkig is retourneren gratis en hebben we een maat groter besteld .

Tevreden
Mijn bestelde product bleek van heel goede kwaliteit en werd bovendien snel geleverd.

Antwort von Babista Nederland
De 2 overhemden voldeden aan…
De 2 overhemden voldeden aan verwachting. Prettige mooie stof en uitstekende pasvorm. Snelle levering.

Antwort von Babista Nederland
De producten zijn van goede kwaliteit…
De producten zijn van goede kwaliteit en zijn conform aangegeven levertijd geleverd.

Antwort von Babista Nederland
snelle reactie op mijn bestelling wat…
snelle reactie op mijn bestelling wat kan er beter iets sneller leveren

Correcte respons
Correcte respons, duidelijke afspraken.

Antwort von Babista Nederland
Ruime keuze en makkelijk te bestellen
Ruime keuze en makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit

Antwort von Babista Nederland
Een perfecte jas voor de koude dagen
Een heerlijk warme jas met veel zakken . Mooie kleur .

Antwort von Babista Nederland
Nadat bestelling kennelijk niet goed…
Nadat bestelling kennelijk niet goed was aangekomen werd deze na een telefoontje de volgende dag al bezorgd.

Het is een beste keus

Antwort von Babista Nederland
snelle service en prima kwaliteit.

Antwort von Babista Nederland
is vooraf betaald dus ook belofte nakomen dit is het
niet achteraan zoekende product gewoon leveren zoals het hoort betaald is belofte nakomen bij mij dit is klant tevredenheid is zaken doen ga zo door

Verlakkerij
Babista toont aantrekkelijke prijzen van heel incourante maten herenkleding. Normale maten zijn tot 30% duurder. Dat zit niet in het meergebruik van materiaal, dat is immers maar een fractie van de prijs. Het is gewoon verlakkerij.

Broek besteld
Broek besteld. Levertijd 5 dagen. Na bijna 2 weken nog geen cerzendgegevens gezien. Gemaild. Na enige tijd antwoord: door een reorganisatie geen verzendmogelijkheden. Weer gemaild: dan annuleer ik. Geen antwoord. Nu telefonisch beloofd dat men gaat terug betalen. Niet veel vertrouwen in.....

Antwort von Babista Nederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.