Babista Nederland Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan. Vaker daar gekocht zonder problemen, maar wel achteraf betalen. Kon niet "betalen op rekening". Dus maar via ideal betaald. Kreeg geen bericht via e-mail, dat ik überh... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst, werd na 1 dag behandeld, daarna na 4 dagen pas verzonden, echter het door hun gegeven pakketnummer is nooit in het systeem van de vervoerder bekend geworden. Na totaal 15 dagen d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vanaf bestellen tot aan aflevering liep alles gesmeerd. Het afrekenen kon na ontvangst. De factuur was onderdeel van een gecombineerd document en viel pas na enkele dagen op. Handiger zou zijn om bij... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door het overlijden van mijn man heb ik bij deze firma aangegeven geen catalogus of reclame meer te willen. Gemeld op 6 januari en tot nu toe heb ik alweer 4 boekjes gekregen. Vandaag weer gebeld en... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Vom Unternehmen geschrieben

Bekijk onze uitgebreide collectie comfortabele herenmode. Functionele herenkleding die comfortabel zit met een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling gedaan en nog…

Ik heb een bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen als het zo moet bestel ik niets meer in de toekomst

27. April 2023

Geachte heer Daleman,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Wat spijtig om te lezen dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen.

Wij willen graag uitzoeken wat de status is van uw bestelling..

Graag ontvangen wij daarom uw volledige naam- en adresgegevens. U kunt dit mailen naar webcare@babista.nl.
Dank u wel alvast.

Op tijd geleverd

20. April 2023

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat het pakket op tijd en…

Fijn dat het pakket op tijd en probleemloos is bezorgd

19. April 2023

Geachte heer Roeleveld,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Goed en snel!

5. April 2023

Geachte heer Dorn,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Fijn dat de bestelling snel bij u is bezorgd en naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi produkt voor een goede prijs

Mooi produkt voor een goede prijs. Erg tevreden

2. April 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het artikel. Geniet van uw aankoop.

Prima geregeld

De bestelling gaat eenvoudig, de levering is prima. Vreemd was dat we 2 shirts van dezelfde maat hebben besteld, waarvan 1 goed past en de ander aan de kleine kant is. Gelukkig is retourneren gratis en hebben we een maat groter besteld .

24. März 2023

Beste Gabriëlle,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Onze excuses dat een shirt toch kleiner was dan het andere shirt. Wij gaan dit nader bekijken.
Wij wensen u veel plezier met uw shirt.

Tevreden

Mijn bestelde product bleek van heel goede kwaliteit en werd bovendien snel geleverd.

17. März 2023

Geachte heer Veldhoen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat een mooie complimenten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De 2 overhemden voldeden aan…

De 2 overhemden voldeden aan verwachting. Prettige mooie stof en uitstekende pasvorm. Snelle levering.

16. März 2023

Geachte heer, mevrouw Schoon,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Leuk om te lezen dat de overhemden aan uw verwachting voldoen en deze snel bij u zijn geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De producten zijn van goede kwaliteit…

De producten zijn van goede kwaliteit en zijn conform aangegeven levertijd geleverd.

14. März 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat de artikelen naar wens zijn en de bestelling volgens aangegeven levertijd bij u is bezorgd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle reactie op mijn bestelling wat…

snelle reactie op mijn bestelling wat kan er beter iets sneller leveren

14. März 2023

Geachte heer, mevrouw De Vries,

Dank u wel voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat u een snelle reactie heeft ontvangen. Uw feedback over de levertijden gaan wij doorgeven.

Correcte respons

Correcte respons, duidelijke afspraken.

2. März 2023

Geachte heer, mevrouw Smits,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruime keuze en makkelijk te bestellen

Ruime keuze en makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit

1. März 2023

Geachte heer Moorman,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een perfecte jas voor de koude dagen

Een heerlijk warme jas met veel zakken . Mooie kleur .

10. März 2023

Geachte mevrouw Kraan,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat de jas perfect is voor u.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nadat bestelling kennelijk niet goed…

Nadat bestelling kennelijk niet goed was aangekomen werd deze na een telefoontje de volgende dag al bezorgd.

1. März 2023

Geachte heer Ozinga,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling.
Fijn dat het inmiddels is opgelost. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Het is een beste keus

28. Februar 2023

Geachte heer Goldbach,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wij zijn heel erg blij met uw compliment!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snelle service en prima kwaliteit.

9. März 2023

Geachte mevrouw Lazoroski,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat de levering en het artikel naar wens zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

is vooraf betaald dus ook belofte nakomen dit is het

niet achteraan zoekende product gewoon leveren zoals het hoort betaald is belofte nakomen bij mij dit is klant tevredenheid is zaken doen ga zo door

24. Februar 2023

Geachte heer Camlica,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het bestelproces en de uitlevering.

Verlakkerij

Babista toont aantrekkelijke prijzen van heel incourante maten herenkleding. Normale maten zijn tot 30% duurder. Dat zit niet in het meergebruik van materiaal, dat is immers maar een fractie van de prijs. Het is gewoon verlakkerij.

11. November 2022

Beste heer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.

ik kan mij voorstellen dat u hier vragen over heeft. Sommige artikelen hebben inderdaad per maat een andere prijs. Dit komt doordat bepaalde merken zelf een standaard verkoopprijs per maat hebben ingevoerd waar wij niet van mogen afwijken.

Het Babista team

Broek besteld

Broek besteld. Levertijd 5 dagen. Na bijna 2 weken nog geen cerzendgegevens gezien. Gemaild. Na enige tijd antwoord: door een reorganisatie geen verzendmogelijkheden. Weer gemaild: dan annuleer ik. Geen antwoord. Nu telefonisch beloofd dat men gaat terug betalen. Niet veel vertrouwen in.....

7. September 2022

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Spijtig om te lezen dat er geen informatie is verstrekt over uw bestelling.
Om u in de toekomst sneller en flexibeler van dienst te kunnen zijn, vernieuwen wij momenteel onze magazijnsystemen.
Dit kan, voor een korte periode, leiden tot vertragingen in de verzending van uw bestelling.
Graag bieden wij u onze excuses hiervoor aan.

U geeft aan dat u telefonisch uw bestelling inmiddels heeft geannuleerd.
De terugbetaling zal automatisch geschieden. Indien u wenst kunt u een e-mail sturen naar webcare@babista.nl met uw naam en adresgegevens eventueel ter controle uw IBAN rekeningnummer.

Het Babista Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr