Bestelling gedaan. Vaker daar gekocht zonder problemen, maar wel achteraf betalen. Kon niet "betalen op rekening". Dus maar via ideal betaald. Kreeg geen bericht via e-mail, dat ik überh... Mehr ansehen
Bestelling geplaatst, werd na 1 dag behandeld, daarna na 4 dagen pas verzonden, echter het door hun gegeven pakketnummer is nooit in het systeem van de vervoerder bekend geworden. Na totaal 15 dagen d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Door het overlijden van mijn man heb ik bij deze firma aangegeven geen catalogus of reclame meer te willen. Gemeld op 6 januari en tot nu toe heb ik alweer 4 boekjes gekregen. Vandaag weer gebeld en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bekijk onze uitgebreide collectie comfortabele herenmode. Functionele herenkleding die comfortabel zit met een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort.
Andreasstraße 72, 10243 , Berlin, Deutschland
- 00800 88220044
- service@babista.nl
- www.babista.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Babista Nederland bestelling
Bestelling gedaan.
Vaker daar gekocht zonder problemen, maar wel achteraf betalen.
Kon niet "betalen op rekening".
Dus maar via ideal betaald.
Kreeg geen bericht via e-mail, dat ik überhaupt wat gekocht had.
Onder "mijn bestellingen" stond dat ik nog niets had besteld.
Naar serviceatbabista.nl gemaild.
Moest naar Unser in Duitsland een mail sturen, die regelen landelijk de betalingen.
Antwoord in Duits was, dat dit hun rekeningnummer niet was en ze konden mij niet verder helpen.
Had de mail naar, supportatunzer.com (zelfs in het Duits) gestuurd, op verzoek van Babista Nederland.
Dus van het kastje naar de muur gestuurd.
Dus als "kopen op rekening" NIET mogelijk is, NIETS BETALEN!!!
Weg 49,99 euro!
Waardeloos !!!!
Bestelling gedaan. Na 14 dagen nog niet geleverd. Bij e-mail contact werd de bezorger de schuld gegeven. Vervolgens werd de bestelling bij de bezorger aangemeld maar nog steeds niet geleverd. Bij telefonisch contact werd eerst weer de bezorger de schuld gegeven. Maar toen ook weer niet nadat men wat verder had gekeken. Ik zou terug gebeld worden. Reorganisatie en zo. Nooit teruggebeld. Volgens werd mij een dag later gemaild dat men mijn retourzending (van de bestelling die ik nooit ontvangen had) had ontvangen. Het geld zou worden teruggestort. Dat is uiteindelijk gebeurd maar ik heb er wel een eeuwigheid op moeten wachten.
let op maatvoering
let op maatvoering: grotere maat precies goed

Mooi
Kwalitatief mooie artikel en een zeer snelle levering

Antwort von Babista Nederland
Altijd prima kwaliteit en past perfect…
Altijd prima kwaliteit en past perfect en blijft mooi na vele wasbeurten

Antwort von Babista Nederland
Altijd goed nooit geen problemen…
Altijd goed nooit geen problemen hoppatee

Antwort von Babista Nederland
Snelle levering en daarbij ook nog een…
Snelle levering en daarbij ook nog een mooi produkt voor een aantrekkelijke prijs.

Goed geolied proces.
Vanaf bestellen tot aan aflevering liep alles gesmeerd. Het afrekenen kon na ontvangst. De factuur was onderdeel van een gecombineerd document en viel pas na enkele dagen op. Handiger zou zijn om bij het bestellen ook af te rekenen, bijvoorbeeld met ideal.

Antwort von Babista Nederland
Snelle levering van goede kwaliteit
Snelle levering, maar helaas niet goed afgehandeld door de bezorger van DHL. Die had het pakket half uit de brievenbus laten steken. Zeer kwalijk.

Waarom een minimum bestelbedrag
Ik heb bij Babista een gilet gekocht voor Euro 29,99
Babista heeft echter een minimum bestelbedrag van
Euro 40,--. En dat is jammer. Kwaliteit produkt, afhandeling bestelling en overige zaken, dik in orde

Mooie stof
Mooie stof
snelle levering en de prijs is goed.

Antwort von Babista Nederland
gewoon gedaan wat afgesproken was.

Warm en droog
Mooie goede jas voor weinig geld zit als gegoten

Antwort von Babista Nederland
Al geruime tijd bestel ik kleding bij…
Al geruime tijd bestel ik kleding bij Babista en ben ik tevreden over de kwaliteit. De correspondentie via telefoon of mail laat wel te wensen over . Het duurt veel te lang voor er antwoord komt . Ik bestel altijd via de app van Babista maar krijg ook regelmatig de folder waarin soms leuke cadeautjes staan die ik op de app niet terug kan vinden . Verder heb ik tot 3 keer toe me afgemeld voor de nieuwsbrief omdat overdreven keer bericht via de mail stierlijk begint te vervelen en bij mij ook averechts werkt.

Antwort von Babista Nederland
Ik had een maat te klein besteld en had…
Ik had een maat te klein besteld en had daarbij een vraag. De medewerkster heeft mij prima geholpen en alles in een keer in orde gemaakt. Alles is opnieuw binnen en zeer mooi en goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Antwort von Babista Nederland
wij hebben nog steeds geen polo binnen…
wij hebben nog steeds geen polo binnen dit gemeld een week gelden verkeerde kleur gestuurd maar verders nog steeds niet de juiste kleur binnen gekregen
jammer dat dit zo moet.

Antwort von Babista Nederland
Snelle levering, kwaliteit en voldoende keuze op welke manier je wilt en kan betalen

Antwort von Babista Nederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.