Verkoop van leugens op wielen
Een aantal jaren geleden een auto gekocht bij Autohuis Veendam. In het begin erg vriendelijk, van veel informatie voorzien en goed afgehandeld. Helaas na een paar weken een motorfout en viel het vermogen weg. Terug gegaan, turbolader versleten. Kon wel nieuwe vervangen, maar behoorlijke kosten. Het moment dat ik aangaf dat ik het er niet mee eens was (je koopt een deugdelijke auto die je van A naar B kan brengen; dat kan hij niet meer), schoten ze ontzettend in de verdediging en werd de toon minder vriendelijk en zelfs wat verbaal agressief. Na veel strijd/woordewisseling en overleg zou ik zelf het onderdeel betalen en zij zouden hem erin zetten. Vervolgens op de factuur de hoofdprijs vragen voor het onderdeel, terwijl ze een aftermarket product er in hebben gezet. Hier niet mee akkoord gegaan en heb alleen bedrag betaald van het daadwerkelijke aftermarket product. Daarna niet meer contact met ze gehad.
Ik zou het erbij laten, ben niet van de slechte reviews schrijven. Maar nu een paar jaar later begint de motor wat te stotteren. Naar een andere garage (wij zijn verhuisd). Zij geven aan dat destijds alléén de distributieketting is vervangen, de kettingspanners niet. Destijds bij verkoop auto werd wel verkondigd dat de gehele set was vervangen, dus inclusief spanners. Doordat de spanners niet zijn vervangen is de ketting weer op z'n einde en hebben we de bijbehorende kosten voor het hele pakket.
Ik gun dit bedrijf transparantie, eerlijkheid. Daarmee kun je klanten houden. Raad het iedereen af om hier een auto te kopen.