Snelle levering . Met klein probleem welk alla minuut werd opgelost . Met extra attentie . Super op gelost . En bestelde artikelen voel doen uit stekend
Boven verwachting goed! Fast Car Care heeft me positief verrast. De producten waren snel geleverd en de 1+1 gratis deal maakte het helemaal mooi. Ik gebruikte voorheen Meguiar’s, maar ik merk dat... Mehr ansehen
Ik was Sonax extreem ceramic spray gewend. Deze vond ik persoonlijk makkelijker met verwerken. Deze spray krijg je uiteindelijk wel de glans maar had verwacht dat dit eenvoudiger zou gaan
FAST CAR CARE FAST AND FANTASTIC Fast Car Care is specialist in autoverzorgingsproducten. Wij maken professioneel resultaat bereikbaar voor iedereen, van dagelijkse gezinsauto tot exclusieve sportwagen. In ons assortiment vind je shampoos, snow foam, keramische sprays en coatings, velgenreiniger, glas- en interieurproducten, microvezeldoeken en handige accessoires. Elk product wordt zorgvuldig getest op werking, gebruiksgemak en veiligheid voor lak, velgen en interieur. Bestellen gaat eenvoudig en snel. We leveren vlot, communiceren persoonlijk en geven duidelijke tips om het maximale uit je producten te halen. Klanten waarderen dat onze producten zuinig in gebruik zijn, een diepe glans geven en langdurige bescherming bieden. Kwaliteit staat altijd voorop. We hanteren strenge kwaliteitscontroles en verbeteren continu op basis van feedback van autoliefhebbers en professionele detailers. Transparantie is belangrijk: duidelijke productinformatie, realistische claims en eerlijke prijzen staan bij ons centraal. Wil je nét dat beetje extra? Ontdek onze Hybrid Ceramic-lijn. Deze innovatieve producten zijn snel aan te brengen, zorgen voor sterke waterafpareling en bieden langdurige bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Fast Car Care staat voor fast and fantastic: snel, efficiënt en zichtbaar resultaat, bij elke wasbeurt opnieuw. Zo ervaar je hoe prettig autoverzorging kan zijn en geef je jouw auto de finish die hij verdient, keer op keer.
Phoenixweg 51, 9641 KS, Veendam, Niederlande
- +31637471876
- info@fastcarcare.nl
- fastcarcare.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering
Het is goed verlopen.
top kwaliteit en snelle service
Ik heb het nog maar 3xgebruikt ken…
Ik heb het nog maar 3xgebruikt ken eerlijk gezegd nog niet zeggen wat ik er van denk moet ik nog even afwachten
Redelijk tevreden

Antwort von Fast Car Care
Goede spullen om je auto perfect schoon…
Goede spullen om je auto perfect schoon te maken en ook netjes met prijzen!
Top snel en goed verpackt
Veel voorraad en snelle levering
Veel voorraad en snelle levering. Producten doen precies wat ze beloven. Super!
Boven verwachting goed!
Boven verwachting goed!
Fast Car Care heeft me positief verrast. De producten waren snel geleverd en de 1+1 gratis deal maakte het helemaal mooi. Ik gebruikte voorheen Meguiar’s, maar ik merk dat de producten van FCC net zo krachtig zijn en misschien zelfs beter.
De velgenreiniger werkt super, de interieur- en glasreiniger laten alles netjes en helder achter, en de Hybrid Ceramic Coating geeft een mooie, langdurige glans. Echt topkwaliteit voor een scherpe prijs!
Professioneel bedrijf met goede actie en snelle levering
Super leuke Black friday korting en snel geleverd. Over de kwaliteit waren we al dik tevreden.
Top spul!
Top spul!
Heb de Glasreiniger besteld en was super snel bezorgd.
Fijne communicatie en mooie producten, zeker een aanrader!
FastCarCare biedt perfecte autoschoonmaakmiddelen…
FastCarCare biedt perfecte autoschoonmaakmiddelen die super resultaten leveren. Hierdoor ziet mijn youngtimer er altijd als nieuw uit. FastCarCare's assortiment is echt een aanrader voor iedereen die zijn auto goed en veilig wil schoonmaken.
Super goeie producten
Super goeie producten! Heel blij mee en snel geleverd!
Bedankt fast car care!!!
Fijn spul
Fijn spul! Gebruik het wekelijks op mijn auto. Velgenreiniger, Interieurreiniger en de Hybrid ceramic coating zijn echt top! Erg tevreden
Goed product
Ik heb het FCC Hybrid Ceramic Coating Emmer Pakket besteld en ben er erg tevreden mee! Het product doet super goed zijn werk en geeft een mooi resultaat. De coating is makkelijk aan te brengen en je ziet meteen verschil. Daarnaast was de levering ook top – binnen 1 dag in huis. Zeker een aanrader!
Ik heb onlangs meerdere producten van…
Ik heb onlangs meerdere producten van Fast Car Care aangeschaft, waaronder hun autoshampoo, Red power velgenreiniger en interieurreiniger. Alle producten zijn van topkwaliteit!
De autoshampoo schuimt goed en laat de lak echt glanzen, terwijl de velgenreiniger hardnekkig vuil zonder moeite verwijdert. Ook de interieurreiniger werkt perfect: hij laat geen strepen achter en ruikt bovendien fris.
Kortom: uitstekende prijs kwaliteitverhouding en een merk dat ik zeker vaker zal bestellen.
Geweldige interieurreiniger
Met de interieur reiniger alle vlekken uit de bekleding (bijrijdersstoel) gekregen. Simpel inspuiten, wrijven met de juiste doek en laten drogen. Perfect
Goede producten, vriendelijk geprijsd!
De bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Ik heb de rasta handschoen, droogdoek, velgencleaner, interieurcleaner en shampoo besteld. Allemaal producten die ik zo zou bij bestellen. Ik was echt onder de indruk van de kwaliteit.