Reeds enkele jaren huurauto voor vakantie geboekt via Auto Europe, ook dit jaar. Er was een financieel dispuut met Hertz Denmark. Via Auto Europe krijg ik totaal geen gehoor. Telefonisch helemaal niet... Mehr ansehen
Onze vlucht was vertraagd waardoor het verhuurbedrijf al dicht was. Proberen te bellen, maar ze namen niet meer op uiteraard. De volgende dag zijn we teruggegaan maar we moesten auto europe contactere... Mehr ansehen
L'année passée via votre site j'ai loué un véhicule chez CENTAURO à Thessaloniki. Ils se sont trompé de véhicule (même) véhicule mais plaque différente et se sont aperçu le lendemain de leur erreur. I... Mehr ansehen
Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Mehr ansehen
Über Auto Europe Belgium
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Deutschland
- +49 89 412 07 250
- nlres@autoeurope.de
- www.autoeurope.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Carte de débit peut être refusée
Votre info relative au refus possible d'une carte visa de débit pour garantir la caution m'a obligé par précaution à annuler la réservation pour aller à la concurrence.
Désolé

Duidelijke site
Duidelijke site, eenvoudige boeking, sterke prijzen, veel keuze tussen allerlei types van auto's.
Réponse très rapide.
Avant de faire ma réservation, j'avais une question concernant un loueur spécifique. J'ai envoyé un mail durant la nuit et à la première heure, je recevais la réponse précise d'Auto Europe.
Rien à dire pas de problème
Aucun problème lors de la réservation
facilité du site
Prix corrects - devis rapides - facilité de réservation -
Handig en snel
Duidelijke informatie over de verschillende modellen, de verhuurbedrijven en de prijzen. Gebruiksvriendelijke site. Vlotte reservatie.
Claire et précis toujours du choix et…
Claire et précis toujours du choix et de la variété
Vlot en duidelijk
Het boeken van een auto is altijd vlot en meestal wel duidelijk, ook wat verzekering betreft. Ter plaatse een auto ophalen is soms een ander verhaal... Het woord 'of gelijkwaardig' is meestal 'zeer waarschijnlijk minderwaardig'. Maar dat is ook zo bij sunny cars en co.
La recherche du meilleur prix se fait à travers toutes les compagnies de location et ensuite un tableau clair et précis est affiché pour permettre la sélection de la meilleure solution
A fuir
A fuir! Arnaque totale chez ce loeur de voiture. Facturation de 360 eur pour un soi-/disant dommage (en fait, un petit accro sur une jante en plastique déjà fortement âbimée lors de la prise en chaerge). pas de photos au départ mais à l'arrivée. SCANDALEUX!

Efficace
Rapide, efficace et excellents prix. Assurance efficace aussi.
Click rent se comporte comme des voyous…
Click rent se comporte comme des voyous et sont de véritables voleurs! J'avais un tout petit accro sur une jante EN PLASTIQUE DEJA FORTEMENT ABIMEE lors de la prise en charge du véhicule et on me facture 360 eur de frais pour dommage au véhicule. SCANDALEUX. Loueur pas digne de confiance et arnaque totale

afwijkingen realiteit met boeking
Op mijn contract met Autoeurope stond dat een tweede chauffeur gratis zou zijn. Echter, bij aankomst bleek dat niet het geval. Men vroeg me 75 euro voor een tweede chauffeur, daar waar het oorspronkelijk contract slechts 49 euro kostte. Ik heb toen maar gevraagd de tweede chauffeur te cancellen.
Verder had ik geen SUV geboekt, maar hadden ze die niet meer voorradig en heb ik het moeten doen met een Ford Focus.
Kortom, wat ik kreeg was niet in overeenstemming met mijn boeking.
Ik ga dit nu aankaarten met Autoeurope, en zien hoe ze hiermee omgaan.

Prima
Geen klachten over europe auto service is super goed ik moest niet lang wachten aan de balie.
het zou wel tof zijn als er 1 Hypercar zou staan voor de show.
AutoEuropa ja, Goldcar niet meer
Geen klachten over auto europe. Maar de service en auto van Goldcar liet te wensen over. Heel lang wachten aan de balie, personeel is niet heel vriendelijk en opzettelijk onduidelijk.
Alles was prefect geregeld door Auto…
Alles was prefect geregeld door Auto Europe.
Dus zeker een aanrader.
Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur later door de lange wachtrijen bij immigratie in SFO. Reden: auto moest nog gepoetst worden. Really?
Bovendien kregen we een auto die na een week aangaf dat de olie moest gewisseld worden. Dan maar in Reno langs Thrifty. Daar auto gewisseld. Niet zo'n leuke ervaring: heel onvriendelijk en eerder downgrade qua auto. Dat doen we dus niet meer!
comme d'habitude rapide, claire, economique, annulable