This parfum does not last even for 1 hour in the car. They the requested for my point of you i gave them 2 stars. Curiously they posted 5 stars from me. Their reviewing app is tricked to fool clients.... Mehr ansehen
Vrijdag om 10:45 besteld (voor 16:00 besteld = volgende dag in huis) donderdag de week daarop pas ontvangen. Ik heb de hanging parfum besteld. Deze zou je 10 seconden onderste boven moeten houden zod... Mehr ansehen
Snel geleverd helaas een klein foutje gemaakt in de producten. Van een product te veel ontvangen en andere te weinig. Mailtje gestuurd en dezelfde dag werd het netjes opgelost. Producten zelf nog nie... Mehr ansehen
Waardeloos Gewoon nep product! Eerder bij bol besteld bubblegum rook heerlijk Dezelde hier besteld..wat n stank!! Komt niet eens in de richting Bestel noooooooit meer
Shop je favoriete luchtverfrissers voor in de auto makkelijk online. Sinds 2018 jouw autogeurtjes specialist. Voor 16:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzonden in Nederland vanaf 40 euro Gemakkelijk betalen met iDeal of Klarna. Ruim 400 soorten luchtverfrissers uit voorraad leverbaar.
Paardepad 40, 9203EV, Drachten, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goeie geuren , me auto ruikt nu super fris dankzij autogeurtjes👍🏾
Veel verschillende keuzes en snelle levering
Een bekend lekker geurtje en snel geleverd!
Bestelling geplaatst en keurig per mail op de hoogte gehouden over mijn bestel status. Alles netjes en vlot geleverd! Absoluut een aanrader!
Goede en snelle levering via ‘brievenbus’ post. Goedkoop vergeleken met andere site’s of tankstations. Zeker voor herhaling vatbaar als ze allemaal zijn gebruikt.
Vlot geleverd en duidelijke communicatie over leverdatum.
Super snelle verzending en alles keurig verpakt. Toppie!!