Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I talked to 2 guys from the support today at different times of the day and in both cases my experience was very positive and helpful! Got my internet connection back :) Very nice attitude and the q... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har butik i en ejendom i Nansensgade, København K, som var blevet tilsluttet Andels.net. Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil gerne dele min erfaring med andelsnet . Jeg har haft fornøjelsen af at interagere med deres medarbejdere, og de har været utrolig søde og hjælpsomme. Når jeg har glemt at betale en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.
Jagtvej 223, 2sal, 2100, Kbh Ø, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Produktet er fint, men der er kun mulighed for at betale med indbetalingskort, som koster 1/3 af hele regningen, simpelthen for vanvittigt ikke at tillade kreditkort eller at kunne forudbetale for f.eks 3 måneder eller et år.
PS. Nikolaj fra andels.net har skrevet at det skyldes valg af betalingsform. Jeg har ikke valgt betalingsform og der er så vidt jeg kan se ingen mulighed for at skifte.

Antwort von Andels.net
Fantastisk god service! Jeg ved absolut intet om oprettelse af internet, og blev guidet så godt igennem det.

Antwort von Andels.net
Problem: had a situation where my Internet was down. However second time I called I got Mustafa, he helped me and gave me reassurance. He helped me sort through it and after realizing the issues - checking with his boss he called back and sent a technician within 1-2 hours. The technician Andy from Chicago was also good. Normally I do not have any issues with andels.net but I was grateful Mustafa was patient with me to get my Internet fixed so I could work asap. 10am I called. He called back at 11 and by 1200 a technician was sent and by 13 everything was up and running normally smoothly

Antwort von Andels.net
Hurtigt internet samt god, hjælpsom og behagelig kundeservice

Antwort von Andels.net
De sidste 15 år har jeg været tvunget til at have internet hos andels.net gennem min andelsboligforening. Og hold nu k... hvor er jeg glad for det. I 15 år har der været: ingen problemer, ingen nedbrud, ingen bøvl, ingen grund til at kontakte dem. Alt fungerer 100%.
Hastighed: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pris: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Serice: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Andels.net
Fantastisk service og lynhurtigt internet!
Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Andels.Net, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Forbindelsen er stabil, hastigheden er præcis som lovet og kundeservicen er i en klasse for sig.
En særlig stor ros skal gå til Martin, som hjalp mig hurtigt og professionelt. Det er sjældent, man møder så god service i dag! Kan varmt anbefales! /Steen

Antwort von Andels.net
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Andels.net. Super venlig og hjælpsom kundeservice. Vil klart anbefale Andels.net til andre! :-)

Antwort von Andels.net
Super god vejledning og hjælp fra Martin i forbindelse med opstart af internet hos Andels.net

Antwort von Andels.net
Gode valgmuligheder med behagelige priser, forbindelse fungerer som det skal og kundeservice er tydelig og hjælpefuld. Meget glad for mine første måneder.

Antwort von Andels.net
Jeg har netop været i kontakt med Theo fra Andels.net, fordi der var nogle problemer med en faktura. Theo var meget imødekommende og løste problemet med det samme.

Antwort von Andels.net
I de 13 år, vi har boet i vores andel på Østerbro, har der aldrig været problemer med leveringen af internettet - de meget få gange, der har været nedbrud har vi nemt kunnet få kontakt til kundeservice og det har været hurtigt oppe igen.

Antwort von Andels.net
Super behjælpelig, al information blev besvaret godt.
Router var klar samme dag, og forbindelse blev sat igang med det samme og var klar samtidig

Antwort von Andels.net
Vi havde en rigtig god oplevelse med andels.net. Meget professionel betjening - vi er tilfredse!

Antwort von Andels.net
Fantastisk service. Jeg fik en rigtigt god rådgivning af Mustafa, der hjalp mig med at finde den bedste løsning.

Antwort von Andels.net
Rigtig god oplevelse med kundeservice og tekniker, hurtigt og effektivt

Antwort von Andels.net
Jeg har lige fået andelsnet.dk og jeg har oplevet, at få en rigtig god service... hvilke er vigtigt, da jeg er senior og ikke særlig skrap til det tekniske...
Men andelsnet.dk hjalp mig med at få det sat op så det virker... hvilke det så gør nu, ubeklageligt, tak for det!

Antwort von Andels.net
Andelsnet support yder super service og er behjælpelige. Hjalp med tilbagelevering af router som var havnet andetsteds. Tak for det.

Antwort von Andels.net
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.