Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I talked to 2 guys from the support today at different times of the day and in both cases my experience was very positive and helpful! Got my internet connection back :) Very nice attitude and the q... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har butik i en ejendom i Nansensgade, København K, som var blevet tilsluttet Andels.net. Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil gerne dele min erfaring med andelsnet . Jeg har haft fornøjelsen af at interagere med deres medarbejdere, og de har været utrolig søde og hjælpsomme. Når jeg har glemt at betale en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.
Jagtvej 223, 2sal, 2100, Kbh Ø, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super kundeservise og god stabil forbindelse.

Antwort von Andels.net
6 ud af 5 stjerner hvis muligt! Wow en service!
I min andelsforening har der altid været super god internetforbindelse og service fra Andels.net
Da jeg fraflyttede havde jeg glemt at stoppe mit abonnement og Andels.net skrev selv og spurgte om jeg var fraflyttet, fordi den nye beboer havde tilmeldt internet på adressen, og om de skulle opsige for mig.
Derefter stoppede de mit abonnement på kun 7 dage, i stedet for den løbende måned + 1 måned, som der ellers er standard. Har sjældent oplevet så fornem service - det er fanme i orden!!

Antwort von Andels.net
Oplever stabil, høj hastighed og stort set ingen problemer gennem flere år. Har kørt med eget udstyr og har nemt kunne få det hele til at fungere. Fleksible mennesker, der er nemme at komme i kontakt med.

Antwort von Andels.net
Rigtig god kundeservice over telefonen

Antwort von Andels.net
Super god og venlig kundeservice! 😊

Antwort von Andels.net
Super support! Tog sig god tid til at lytte og løse problemerne.

Antwort von Andels.net
Sammenhængen imellem pris, service og kvalitet er alle tiders

Antwort von Andels.net
Jeg havde et problem med min internetforbindelse, og det blev løst utroligt hurtigt og gnidningsfrit. Kundeservicen hos Andels-Net var både venlig, kompetent og meget transparent i hele forløbet — jeg blev holdt orienteret hele vejen, og der var ingen skjulte detaljer eller lange ventetider.
Det er sjældent at opleve så professionel og imødekommende betjening i dag. Stor ros til teamet for at tage sig tid og løse sagen effektivt. Jeg kan varmt anbefale Andels-Net!

Antwort von Andels.net
Jeg har haft en rigtig øv oplevelse i forbindelse med opsigelse af mit tv abonnement hos Andels.net (Østerbro antenne). Min betaling fra sidste måned(september) blev afvist i banken og det har jeg ikke været klar over. D. 26/9 modtager jeg en rykker 2 med posten (jeg har aldrig modtaget en rykker 1? og andels.net ignorerer når jeg beder om dokumentation) og jeg betaler med det samme, da jeg bliver gjort opmærksom på betalingen ikke var gået igennem. Jeg kontakter Andels.net på mail og per telefon og får en super dårlig service, både flabet og nedladende svar. Jeg beder om, at få fjernet rykkerne da der er sket en fejl i banken. Jeg har været medlem i 6 år og altid betalt til tiden hver måned og havde håbet på noget forståelse og service. Jeg får bare besked på, at jeg skal betale rykkerne eller de sender mig videre til inkasso og det er ikke til diskussion. Yderligere har jeg bedt om at snakke med en manager som kan hjælpe med sagen, men det bliver ignoreret. Det er ærgerligt det skal ende sådan efter så mange gode år, men jeg kan på ingen måde anbefale denne udbyder med kundeservice medarbejdere der ikke tager ansvar og samtidig kommer med flabede og nedladende svar. Det er sidste gang jeg bruger andels.net som tv udbyder og håber ikke andre kommer ud for samme oplevelse. Jeg kan ikke give dem nogen stjerner for service

Antwort von Andels.net
Rigtig godt kunde service og godt internet
Jeg kan klart anbefale er rigtig glad som kunde hos andels.dk

Antwort von Andels.net
Martin ydede en fantastisk service ved at oprette mig som bruger. Alt virker upåklageligt🤩

Antwort von Andels.net
Super god oplevelse. Jeg følte mig rigtig godt taget imod. Tak til Martin.

Antwort von Andels.net
Rigtig god service , flink og hjælpsom mand der løste mine problemer med nettet.

Antwort von Andels.net
De gange vi har haft brug for kundeservice har det været en rigtig fin og proaktiv dialog. 5 stjerner herfra.

Antwort von Andels.net
Man ringer ind for at opsige abonnement da man flytter fra sin lejlighed. Få tingene på skrift og forvent ikke service eller forståelse.
Flytter 01.06 og beder dem opsige abonnement inden 01.05 da jeg reelt set ikke bruger det længere.
3 måneder efter bliver man stadig trukket fra betalingsservice og så får man rykkere…. Grundet ens arbejde hvor man ikke kan tillade at komme i inkasso og for 400kr… så betaler man sin regning. Men mangel på service fra et firma…… pas på i andre ikke bliver fanget i samme finte!

Antwort von Andels.net
Så kompetent, venlig og imødekommende hjælp i forbindelse med en teknisk udfordring.

Antwort von Andels.net
Vi fik i dag super god hjælper Andy til at få styr på vores netværk der havde drillet. Virkeligt god service, og altid sød betjening når man ringer ind med spørgsmål - vi kan klart anbefale

Antwort von Andels.net
Helt igennem super god kundeservice.
Fik eftergivet to rykkergebyrer, da en betaling havde fejlet, fra min side, hvor man i et større firma, nok aldrig havde fået tilsvarende service.
Har været kunde i mange år og er meget tilfreds med forbindelsen og prisen. Super firma og service:)

Antwort von Andels.net
Rigtig godt net til god pris! Samt hjælpsomt personale, der er klar på tråden når man har brug for hjælp - meget tilfreds

Antwort von Andels.net
God forbindelse. God kundeservice. De ringer tilbage som de lover. Lånte en router i starten før vi fik vores egen. Prisen er også god.

Antwort von Andels.net
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.