Amager Tandklinik Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god behandling, fine omgivelser, søde og venlige tandlæger og assistenter. De tager sig god tid til en, og man føler virkelig at man er i trygge hænder hos Amager Tandklinik. Kan varmt anbefales... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Hele teamet er utrolig søde og imødekommende, og man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut. De er meget opmærksomme på en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først er personalet ved telefonen altid venlige og meget imødekommende. Jeg har ofte stres der gør jeg ikke kan overholde faste aftaler men må ringe og høre om evt afbud når jeg er i en god peri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amager Tandklinik er værd at anbefale. Fra du kommer ind og møder Sara eller Rasmus i receptionen, så føler man sig allerede velkommen på klinikken. Min tandlæge Frida er super professionel, sød og... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Klinik für Zahnmedizin
  3. Dentalhygieniker
  4. Zahnärztlicher Notdienst
  5. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er glade og passionerede – det kan du tydeligt mærke, når du besøger klinikken. Vi har et hold af dybt engagerede og dygtige mennesker – høj arbejdsglæde tiltrækker dygtige og søde medarbejdere. Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så vi kan behandle dig optimalt. Vi har hjertet med på arbejde, og du vil derfor mødes af mennesker, der ved, at alle patienter er forskellige – og det tager vi hensyn til. Har du tandlægeskræk? Er du bange for at gå til tandlægen? Tøv ikke med at bestille en tid hos os. Det ER muligt helt at slippe af med sin tandlægeskræk. På Amager Tandklinik tager vi os tid og ro til at hjælpe dig med at få det bedre med at gå til tandlægen. Vi lover, at vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tryg – og for at du med tiden kan slippe helt af med din angst for tandbehandling. På Amager Tandklinik oplever hele 85 % af patienterne, der tidligere havde tandlægeskræk, at de helt eller delvist sliper af med deres angst for tandbehandling. Vi videreuddanner os løbende for at blive endnu bedre til at tage os af patienter med tandlægeskræk. Vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Jeg vil gerne give 5 stjerner⭐

Jeg vil gerne give 5 stjerner⭐
Til Amager tandklinik.
For nogle dage siden fik jeg en kæmpe smerte i den ene side af ansigtet. Min kindtand gjorde så ondt.
Jeg kontaktede en tandlæge i Norge som kiggede på den og fik taget billeder.
De kunne bekræfte at min tand var fyldt med karries og jeg skulle til tandlæge lige så snart jeg kom hjem til Danmark.
Da jeg kommer hjem og smerten blev mere og mere alvorlig, kontakter jeg en tandlæge på Amager som siger de ikke har tid før ugen efter. Hun sagde at hun havde tjekket 9 tandlæger i området som ikke havde en tid eller kirurg.
Da jeg ikke kunne vente, ringede jeg til den som havde fået mest ros og det var her.! Amager tandklinik.
De var så søde og hjælpsomme og ganske rigtigt SKAL de bare have 5⭐!
Jeg kom til allerede dagen efter på et afbud og efter en fantastisk service, fik jeg hivet min kindtand ud.
Jeg gik med tanken om at det nok gjorde ondt og bare skulle overstås. Fik det ordnet UDEN smerter!
Tusind, tusind tak for jeres fantastiske service og kirurgi.
Jeg har ikke haft smerter siden!

13. August 2025

Hej Cathrine

Tusind tak for din flotte tilbagemelding.

Det er dejligt at høre, at du nu er smertefri - det kan være uudholdeligt at have tandsmerter.

Vi gør altid alt, hvad vi kan for at hjælpe akutte patienter hurtigt - ofte samme dag, hvis man kontakter klinikken, når vores telefon åbner om morgenen.

Du blev behandlet af vores tandlæge Marcus og hans klinikassistent Isabella, og det var Simone, der fik tryllet en tid frem til dig hurtigt. Jeg sørger for, at de får din søde tilbagemelding - det betyder meget for dem.

Endnu en gang tak for den virkelig søde tilbagemelding - den varmer!

Tandlæge i topklasse

Meget god oplevelse i moderne lokaler.
Seneste udstyr på skanning i 3D.
Fantastisk professionel behandling og super god reception.

13. August 2025

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi bliver glade og stolte over din ros af klinikken. Jeg vil sørge for, at mine kolleger ser din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været hos mange tandlæger

Har været hos mange tandlæger, men aldrig oplevet så grundig et arbejde og super vejledning og gennemgang af behandling, priser er helt i orden kostede mindre end overslaget

14. August 2025

Hej Kim

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg giver din ros videre til vores Tandlæge Marie og hendes klinikassistent Khulan, som du var inde hos i dag.

Jeg er utrolig glad for, at du fremhæver det grundige arbejde og den gode vejledning. Det er værdier, som vi vægter meget højt på klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg holder meget af at komme på klinikken

Jeg holder meget af at komme på klinikken. Det er en dejlig oplevelse hver gang. Det gælder hele personalet. Man bliver behandlet så pænt og høfligt. Rasmus er noget af det mest hjælpsomme, og han er altid sød og hjælpsom og gør alt for at hjælpe klinikkens patienter. Der er plads til humor og en skøn atmosfære. Klinikken er lys og venlig. Min tandlæge Marie er noget af det sødeste og lytter og tager sig tid til god kommunikation. Hun er også sød til at rose og motivere.

14. August 2025

Hej Bente

Tusind tak for din søde tilbagemelding. Man bliver jo helt rød i hovedet.

Jeg sørger for at give mine fantastiske kolleger besked.

Endnu en gang tak for den varme hilsen.'

Utrolig velfungerende

Først er personalet ved telefonen altid venlige og meget imødekommende.
Jeg har ofte stres der gør jeg ikke kan overholde faste aftaler men må ringe og høre om evt afbud når jeg er i en god periode.
Især Rasmus gør alt hvad han kan for at finde tidspunkter som kan passe mig.
Altid mødes jeg med venlighed og alle forsøge at give mig en hurtig tid.
Tandlægen er venligheden selv og utrolig kompetent. Maria givet altid en god og nænsom behandling med kun gode resultater.
Kan varmt anbefales
Venlig hilsen Lone Grünau

1. August 2025

Hej

Tusind tak for dine rosende ord.

Det er dejligt at høre, at vi formår at tage hensyn til, at du i perioder oplever stress, der gør det vanskeligt at have overskud til tandlægebesøg.

Vi er meget glade for at have dig som patient på klinikken - og tak for din ros, som jeg straks vil give videre til mine dygtige kolleger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amager Tandklinik er værd at anbefale.

Amager Tandklinik er værd at anbefale.
Min tandlæge Frida er super professionel, sød og venlig, her føler man, at man er i de bedste hænder. Hvis det er de rigtig svære opgaver, så man også helt tryg hos Marie, hun er en sand mester.

17. Juli 2025

Hej
Tak for den utrolig søde tilbagemelding. Jeg er sikker på, at Frida, Marie og Sara bliver utrolig glade for at få din besked.
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde klinikken på Trustpilot.
De varmeste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent, kind and super professional dentists

I am very anxious about seeing the dentist. So when I had to have a bit of serious work done, I was terrified. Lucky for me, Markus was the dentist who worked on me. Markus and his assistant understood my anxiety, and were very kind and supportive. The work they did was exceptional. I felt confident and safe in their hands. If you are anxious about dentists, I can recommend Amager Tandklinik and specifically recommend Markus. Excellent dentists that care about you. 10 out of 10!

24. Juni 2025

Hi Kari

Thank you so much for your kind review. I will let Marcus and his assistant know about your review.

I'm so glad that we managed to guide you through the procedure despite of your anxiety. We strive to always do our best to make every visit as comfortable as possible.

Thank you for taking time to write the review!

Best regards

Absolut den bedste Tandklink 🦷🥇

Absolut den bedste Tandklink 🦷🥇
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

15. Juli 2025

Hej Trine

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget taknemmelige.

Jeg giver mine kolleger besked om din søde tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid er bare en god oplevelse

Har været kunde siden ca 2008 og stadig en 5 stjernet oplevelse hver gang . Lige fra opkaldet til klinikken og mødet med receptionen og deres dygtige tandlæger.

18. Juni 2025

Hej Thomas

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du er glad for klinikken.

Det er dejligt at vide, at du bliver taget godt imod i telefonen såvel som på klinikken.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Man føler sig velkommen

Man føler sig velkommen og ens tandlægeskræk bliver accepteret.

Min egen tandlægeskræk er helt forsvundet.

Personalet er søde, der er en god stemning, og man kan mærke det gode arbejdsmiljø.

Fagligt er alle dygtige. Folk udvikler sig.

5. Juni 2025

Hej Lone

Tak for din meget positive anmeldelse.

Det er fantastisk, at din tandlægeskræk er helt forsvundet. Husk at klappe dig selv på skulderen. :-)

Det er utrolig dejligt at høre, at du kan mærker vores gode arbejdsmiljø på klinikken. Det giver glade kolleger og god stemning. Helt afgørende er det, at vi har søde patienter hver eneste dag - ligesom dig.

Marie er dedikeret

Marie er dedikeret, hensynsfuld og fremsynet.
Hun sørger for at jeg føler mig tryg i situationen.

21. Mai 2025

Hej Connie

Tak for din rigtig søde tilbagemelding.

Jeg skal nok sørge for at give tandlæge Marie besked. Jeg er sikker på, at hun bliver rigtig glad for at få din ros.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marie er hamrende dygtig til sit…

Marie er hamrende dygtig til sit arbejde ( hvilket de andre også er)

Men Marie har virkelig kureret min tandlæge skræk! Hun er så dygtig til at bedøve, så man mærker det næsten ikke. Samtidig er hun så sød, tålmodig og rolig! ❤️

Jeg er flyttet fra Amager, men tager gerne turen herhen for at få behandling i top klasse!!🌟🌟🌟🌟🌟

14. Mai 2025

Hej Sara

Tak for den utrolig søde anmeldelse.

Det er fantastisk, at du stort set er sluppet af med din tandlægeskræk. Husk at den, der skal have den største ros jo er dig selv. Det kræver stort mod at få ringet til tandlægen - det første skridt er altid det mest skræmmende. Godt gået! :-)

Kan varmt anbefale Amager Tandklinik

Kan varmt anbefale Amager Tandklinik. Frida er super dygtig og man er altid tryg ved at komme ind. Rasmus er en rigtig humørspreder og skaber god stemning. Er flyttet fra Amager, men fortsætter med at bruge dem som tandlæge.

1. Mai 2025

Hej

Mange tak for din ros. Vi bliver så stolte, når vi modtager en anmeldelse som din.

Jeg sørger for at give tandlæge Frida besked - jeg er sikker på, at hun bliver glad.

Fremragende service

Fremragende service! Meget fleksibelt og nemt at få tid.

Stor anbefaling her fra!

2. Mai 2025

Hej Anton

Tak for de flotte fem stjerner. Vi er utrolig glade for din tilbagemelding.

Jeg giver tandlæge Marcus og klinikassistent Alexander, som du var inde hos sidste gang besked.

Ny læge, første besøg

Mit første besøg efter valg af ny læge, og både receptionen og tandlægen samt assistenten var upåklagelige. Hvis du ikke har lyst til at smile når du ankommer, så skal du holde dig væk fra receptionisten :-) Han smitter..

23. April 2025

Hej Kasper

Tak for den utrolig søde tilbagemelding - man bliver jo helt rød i hovedet. ;-)

Jeg sørger for, at tandlæge Ditte og klinikassistent Sara får besked. :-)

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling
Og tak til Marie for at informere godt om behandlingen

24. April 2025

Hej Ann

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for Maries behandling og information.

Jeg sørger for at give Marie besked.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en behagelig oplevelse hos Amager…

Altid en behagelig oplevelse hos Amager Tandklinik. God service og tålmodighed ved tidsbestilling og den bedste tandbehandling hos Frida. Frida er dygtig, empatisk og nærværende.

24. April 2025

Hej Helle

Tak for den meget søde tilbagemelding. Vi er utrolig glade for, at du ville dele din oplevelse.

Jeg sørger for, at Frida og mine øvrige kolleger få besked - jeg er sikker på, at hun bliver rigtig glad. En tilbagemelding som din varmer!

Fantastisk oplevelse hele vejen!🙌🏼

🦷🙌🏼🦷🙌🏼
Fantastisk oplevelse lige fra jeg ringer og booker en tid ved Rasmus til jeg kommer ind til Alexandar! De er behagelige, glade og god mennesker, så jeg følte mig tryg og taget godt vare på hele vejen!

16. April 2025

Hej Malou

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os så flot en anmeldelse.

Jeg sørger for, at tandlæge Alex og mine øvrige kolleger får besked om din oplevelse som ny patient på klinikken.

Endnu en gang tak. :-)

Super klinik.

Har gået på klinikken siden den lå i Elbagade. Jeg forlader aldrig klinikken. Jeg er ikke en nem patient og jeg kommer kun hos Marie, som jeg er helt tryg ved. Hun er utrolig tålmodig med mig og så er hun utrolig dygtig og forklarer omhyggeligt hvad der skal foregå og giver sig tid til alle mine spørgsmål uden overhovedet at virke stresset. Når man kommer til klinikken bliver man budt velkommen af sødt personale herunder søde "Rasmus". Og tænk hvor kan man booke en tid hos en tandlæge kl. 07.00 om morgen. Kan kun anbefales.

16. April 2025

Hej Anette

Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du tog dig tid til at give os stjerner på Trustpilot.

Som du skriver har man som patient på klinikken mulighed for tidlige tider - nogle dage fra kl. 7 om morgenen.

Tak for din ros til tandlæge Marie og det øvrige personale på klinikken. Vi bliver så glade, når vi får tilbagemeldinger som din.

BEDSTE tandlæge i verden

BEDSTE tandlæge i verden, det er absolut den bedste tandlæge jeg med stor tandlæge skræk har været til, 1000 tak søde dygtige Marie, og tak til altid venlige og super glade Rasmus, det skønt med en venligt ansigt når man kommer. Tak tak tak

27. März 2025

Hej Camilla

Hvor bliver vi bare glade og taknemmelige, når vi modtager så sød en tilbagemelding.

Tak for dine rosende ord. Jeg sørger for at dele din ros med Marie og mine andre søde kolleger.

Rasmus, Amager Tandklinik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr