Amager-Øbro Taxi Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en vogn fra studiestrædet til Dragør i aftes Meget venlig chauffør Da vi kom hjem opdaget jeg at jeg havde tabt min mobil med alle mine kort i, jeg ringet straks til centralen og den... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte online. Taxaen kom før den angivne tid. Opdagede ca. 20 min. efter at jeg havde forladt taxaen, at jeg havde tabt min mobil. Ringede til centralen og forklarede situationen. De fandt chauffør... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Why is it Amager-Øbro Taxi is DKK 100 more expensive (400 versus 300) than 4x35 Taxis on a 15km/20mins journey from Kastrup Airport to Frederiksberg? The driver (#13000) was very friendly but couldn't... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Taxiunternehmen
  2. Transportdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BYENS TAXI - Taxiobestilling 32 51 51 51.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Amatører

Det tog 45 minutter fra første opkald og til levering at få en stol fra Nytorv, Kbh til Hans Tavsens Gade, også Kbh.
3 kilometer, 45 minutter.
"Første opkald" er ment bogstaveligt. Der skulle flere (sære) samtaler og misforståelser og meget lang ventetid nede på gaden til at få en vogn frem. Heldigvis var det så i dag, at det ikke regnede. Ellers havde jeg jo for alvor haft grund til at være utilfreds ...
Uber havde bare gjort det. Uden dikkedarer. Men dette her var edderrådme røvbesværligt og pisse tidsspilde en lørdag eftermiddag. Skide monopol.
Og det bliver A L D R I G bedre, for så havde det allerede været bedre. De har ingen konkurrence og fu*ker bare rundt. Skider på os.

5. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chauffør på strækningen Cph lufthavn …

Chauffør på strækningen Cph lufthavn til Dragør lørdagen den 14 maj -17 var højst ubehagelig, talte ned til en, var provokerende,følte mig utryg da jeg var alene i bilen.......!!! han borde ikke få lov til at køre taxa......!!!!!vil aldrig ringe/tage en bil med jeres selskab mere......!!!!!!

17. Mai 2017

Utryg oplevelse

D.12. April blev min kusine og jeg samlet op på gammel strand af en stor taxa. Den skulle køre os til Knabrostræde 3, hvilket vi oplyste da vi kom ind. Pludselig ender taxaen samme sted som vi bliver samlet op og beder os gå. Dog skulle vi betale 95 kr, men han ville give 10 kr. I rabat også kunne vi bare klage og få refunderet resten. Jeg nægter at betale og går ud. Taxaen kører derefter videre med min kusine i bilen. 150 m væk stopper taxaen og beder min kusine betale. Hun nægter og han skal til at skifte gear også spæner hun ud af taxaen.

Mega utryg og skrækkelig oplevelse!

Nummerpladen var Ak99870/AL99870

3. Mai 2017

Kedelige oplevelser

Jeg har altid kun benyttet Amager/Øbro, idag ventede jeg 25 minutter på gaden..selvom jeg fik besked på 5.
Sidste gang jeg benyttede Amager/Øbro kørte blev chaufføren sur over turens længde, skældte mig ud og kørte en omvej.
Jeg vil fremover benytte et andet firma.

28. September 2016

pirat TAXA selskab

Jeg er selv tidligere chauffør, da jeg skulle finde arbejde hos Amagerbro her blev der tilbudet at køre med en andens førekort samt en aftale på 60% 40% med vogeenmanden. Vogenmande brugte andres føre nummer!! Eller man skulle delle kontanterne med dem. Hold jer væk fra den pirat selskab.

22. März 2016

Decideret MØGubehagelig oplevelse!!!

Jeg har nu med Amager Øbro Taxi, gennemlevet den mest ubehagelige oplevelse med et "service" firma, jeg nogensinde har været ude for!!!

Min 5 årige datter og jeg måtte haste fra lufthavnen, hvor vi ventede på min Mor som skulle med os til Irland, og ind til min Mor, da hun var blevet fundet bevidstløs og blødende på gulvet i sin lejlighed i indre Kbh. Jeg informerer chaufføren om dette og nævner, da vi sætter os ind i bilen, flere gange "at det virkelig haster". Bilen triller så afsted og jeg spørger efter kort tids kørsel, om det "på nogen måder er muligt at køre hurtigere, da min Mor ligger livsløs på gulvet"!? (Jeg beder ikke om at overskride nogen fartgrænser, spørger blot om det er "muligt at køre hurtigere!?"!). Dette provokerer åbentbart chaufføren i en sådan grad at han begynder at udslynge modbydeligheder som bl.a. "at han bestemt ikke var ambulance chauffør", og at "så betaler du altså min bøde hvis jeg får en!?... jaja, selvfølgelig gør du det!". Det ender så guhjælpemig med at chaufføren, efter at have decideret råbt af mig, henover min 5 årige datter som sad på skødet af mig, flår bilen ind til siden og smider min lille pige og jeg ud af bilen, på en øde strækning på Amager Strandvej!!!

Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget lignende, og jeg håber aldrig jeg kommer til at opleve noget lignende igen! Magen til manglende empati og medmenneskelighed i en meget sårbar situation har jeg aldrig nogensinde drømt om at jeg ville støde på!

Amager Øbro Taxi har nu, fra højeste sted, meddelt mig at det er fuldstændig efter bogen, at de mener jeg selv bad om det, og at de opfatter sagen som afsluttet - det er åbenbart sådan de behandler deres kunder som standard!!

Aldrig nogensinde Amager Øbro Taxi igen!!!

12. Juni 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget uprofessionelt -book ikke taxaer hos dem i forvejen

Efter at have bestilt en taxa en dag i forvejen med implicit forsikring om, at der naturligvis ville komme en, ja - så blev vi da godt nok klogere, da mine kollegaer og jeg stod klar i morges. Der kom ingen taxa, og forklaringen var simpelt nok, at "der ikke var nogle chauffører, der havde sagt ja til turen". Jeg spurgte ind til, om man ikke kunne have informeret os om dette, så vi havde haft tid til at tænke i alternative løsninger, men det var ikke muligt. Det er rigtig dejligt med ærlighed, men det er sørme også noget, som viser, at man ikke kan sætte sin lid til selskabet. Vi fik fat i et andet og noget mere behjælpeligt firma, og nåede mirakuløst vores destination (og aftale) i tide. Men sikkert er det: Det er sidste gang, jeg vil reservere taxaer hos dem igen. Tilsvarende vil ikke anbefale nogen at bestille taxaer hos amagerbrotaxa/byenstaxa i forvejen.

11. Juni 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende lokalkendskab og ingen refusion

Jeg har haft en negativ oplevelse med selskabet. Det drejer sig IKKE om de ekstra kroner, men om at man skal guide chaufføren. Jeg forstår ikke, at de ikke bare plotter adressen ind i deres GPS, hvis de er i tvivl.
Når man en sjælden gang imellem tager en taxa, fordi man vil ha mest muligt ud af sin tid er det meget irriterende at skulle hjælpe chaufføren med at finde vej. Chaufføren kunne så da i det mindste stoppe taxameteret indtil han kommer på rette spor.

24. Juni 2014

Tusind tak

Kære Amager Øbro.

Jeg ville bare lige sige tusind tak for taxituren her til formiddag! Jeg havde løbet rundt efter busser i 20 min (stoppestedet var blevet flyttet pga vejarbejde) og var så sent på den, at jeg med min app tilkaldte Amager Øbro taxi. Jeg var med vogn 2187 og chaufførens store erfaring og overblik fik mig igennem byen i myldretiden og gjorde, at jeg nåede mit tog og kunne komme på et vigtigt kursus. Godt, at jeg kunne komme med jer! Det er ikke første - og helt sikkert ikke sidste - gang, I har reddet min dag!

4. November 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Aldrig Amager-Øbro

Lufthaven - Rådhuspladsen - 300 kr.
men så fik jeg da også set turen rundt på Amager med Bella Centret og Lossepladsvej. Man kunne også have kørt ad Strandvejen - så var det blevet det halve.
Det bedste ved historien er at de synes det er helt fint hos Amager-Øbro på den måde. Det er værd at huske. Hvis du skal sælge dem noget - så tag endelig dobbelt pris. Det er de helt fornøjet med.

9. Oktober 2013

Flinke Chauffører

Jeg har brugt selvskabet to gange til at komme til dyrlæge med en lille hund, og begge gange har chaufførerne været ufattelig flinke og hyggelige at snakke med. Kan anbefale.

3. Juni 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk! Men mangler gps

Mit fortrukne taxa selskab, det er helt sikkert! Jeg har kun oplevet at i er kommet hurtigt, og har haft flinke chauffører. Dog er der en ting som jeg næsten ALTID oplever, at chaufføren vil ha' at man guider frem til destinationen, hvis man betaler en i mine øjne ikke helt billig pris for at komme frem og tilbage er det også kun retfærdigt at chaufføren bruger bilens gps, og ikke forventer at kunden er gps.

Derudover, super selskab!

16. Februar 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Normalt ville noget så simpelt som en taxatur ikke give en anmeldelse, men...

En taxatur for mig er typisk forbundet med alcohol og at man ikke gider at tage offentlig transport hjem, for det vil tage for lang tid, så normalt ligger jeg måske ikke så meget mærke til turen.

Denne gang var dog anderledes, det er koldt og der er sne på vejene, det er som man kunne have forventet sidst i Januar i danmark, alligevel sker der følgende:

Vi kørte sent om aftenen, taxaen der samler os op har sommerdæk på, hvilket betyder to ting, det ene at der køres meget langsomt (fornuftig nok eftersom at der ikke kan manureres så godt i sne), men også at chaufføren er ved at kører ind i en helle på midten af vejen fordi der er glat og han ikke kan bremse, så han ender næsten ovre i den anden vejbane før der bliver bremset.

Det vil jeg mene er for dårligt, altså at man sender en vogn på gaden sidst i januar i Danmark hvor man ved det er koldt og der er risiko for sne og glatte veje.
Ihvertfald hvis vognen har sommerdæk på og med meget stor sandsynlighed ikke kan styrer korrekt.

28. Januar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr