TØR DU TAGE CHANCEN MED DIT ELSKEDE KÆLEDYR?
Én stjerne er ALT for meget til en danderet dyrelæge med store hygiejneproblemer.
OPSUMMERING:
Vores kære hund viste tegn på at være dårlig. Vi kontaktede derfor Allerød Dyreklinik, som er den tættest på. Det skulle vise sig at være med dødelig udgang for vores kære hund.
OPLEVELSEN:
Vi henvendte os telefonisk og fik fat i deres mandlige dyrelæge.
Vi fik en tid til at få undersøgt vores hund samme dag.
Vi kommer derhen og magen til nedslidt dyreklinik har jeg aldrig set. Men det ser du nok selv, hvis du tør tage chancen.
I venteværelset bliver vi kaldt ind under et helt andet navn, 40 minutter for sent, og dyrelægen aner ikke om det er en hund eller en papegøje han skal behandle - trods telefonisk at have udspecificeret det hele. Han virker forvirret...
Han skal have forklaret alle symptomer forfra, mens vores hund står på briksen, som har blod og flere forskellige slags dyrehår på. Der er tis på gulvet.
Vores hunds undersøgelse forløber således:
Han henter et termometer og konstaterer at hunden har feber, ligesom jeg oplyste ham om telefonisk inden vi mødte op. Han hverken undersøger, mærker eller på andre måder forsøger at finde ud af hvor betændelsen, og dermed feberen stammer fra. Han udskriver en generelt dækkende antibiotika, giver vores hund en sprøjte, som vi til dato ikke ved hvad var... Herefter ønsker han os god bedring. 780 kr.
OBS: Husk at sætte 20 minutter af til at få indtastet generelle oplysninger. Du skal TALE HØJT og det tager tid at lokalisere de rigtige felter i computeren... SNORK...
KONSEKVENSERNE:
Vores hund bliver dårligere over weekenden, så vi beslutter os at henvende os til en anden dyrelæge grundet ovenstående oplevelse - BIRKERØD DYREHOSPITAL. De tager blodprøve og scanner ham. Han skal opereres akut med hul i tyndtarmen, bugen er fyldt med affaldsstoffer og han har et estimat på 500-600 i infektionstal. (Højeste måling er 270, og med antibiotika halveres denne typisk hver 24. time). Vores kære hund klarer operationen og han kæmper og kæmper og kæmper... Men med så høj en infektion kommer intensiv behandling og hans lille krop giver op.
KONKLUSION:
Det er aldrig en dyrelæges skyld at en hund er syg eller kommer til skade. Men i dette tilfælde kunne vi lige så godt have bedt skraldemanden sætte en diagnose. Vi er så kede af at vi besluttede at benytte Allerød Dyreklinik. Vi føler med de ejere som, uden at kunne læse om reelle oplevelser, ikke ved hvad de tager deres dyr indtil.
Vores nabo har ligeledes haft sin hund i behandling, og konklusionen er den samme - Vi kommer ALDRIG der igen.
Nu har I ligeledes fået oprettet en Trustpilot konto, som flere kan dele deres oplevelser på, og jeg tænker vel ikke jeg behøver at ønske jer held og lykke...
10. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung