Vores kat skulle have fjerne en dårlig tand og det gik rigtig godt. Vi blev taget godt med i processen, både før og efter operationen. Personalet var smilende og glade. Helt sikkert fem stjerner værd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været på Bistrup Dyreklinik med vores lille Maltipoo til tandrensning og operation af et par tænder. Dyrlæge Pernille tog sig god tid, var meget omhyggelig og for os meget vigtigt, utroli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fjerner 6 Legemesdele under narkose på vor hund = UDEN at info. ejerne (eller indhente samtykke) om indgrebet, begrundelsen eller omkostningen forud. Ulovligt og uetisk iht. Vete... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Bistrup Dyreklinik møder du erfarne dyrlæger og de dygtigste veterinærsygeplejersker. Dit kæledyr er i trygge hænder hos os. • Hurtig diagnostik med moderne udstyr • Rolig behandling med fokus på dyrets tryghed • Grundig rådgivning til dig som ejer
Bistrupvej 174, 3460, Birkerød, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Vores kat skulle have fjerne en dårlig tand og det gik rigtig godt. Vi blev taget godt med i processen, både før og efter operationen. Personalet var smilende og glade. Helt sikkert fem stjerner værd 🙂

Antwort von Bistrup Dyreklinik
Fjerner 6 Legemesdele under narkose på vor hund = UDEN at info. ejerne (eller indhente samtykke) om indgrebet, begrundelsen eller omkostningen forud. Ulovligt og uetisk iht. Veterinær loven.
I over 30 års samarbejde m. Dyreklinikker I DK & USA, har ikke oplevet så grov uansvarligt Veterinær foretagende.
Pernille Thykier's fejl diagnoser* om 2 tandbylder og resorption ( kattesygdom som hunde sjældent udvikler) og forud aftalt at max. 2 tænder skulle fjernes er chokerende.
Dyrlæger og Fagdyrlæger Pernille, Pia & Lena støtter hinanden blindt i hinandens fejl diagnoser: Pia & Pernille stiller diagnose = Kræft & henviser til 2 store operationer af ALLE* bryster, aflivning nævnes. Bl.a.
Pernille Thykier " beklager" & returnerer et mindre beløb på ca. 2300 kr. omkring de 6* tænders fjernelse.
Efter røngten og sagens vurdering hos erfaren Fagdyrlæge & dyrlæger fra anden side = Stilles helt anden diagnose gingivitis (intet tandbyld) og at der max. skulle foretages en tandrens, tandbørstning til 3000kr.
Samt dyrlæge nævner ' mange år endnu m. vor 10 1/2 årige hund.
En erfaren specialist har rådført os om, IKKE at fjerne alle brysterne: Da disse knuder ofte udvikles hos hunhunde & de ofte gror tilbage ved løbetid . Samt at hunhunde kan sagtens leve flere år endnu uden operativt indgreb.
Regning fra Bistrup ca. 13 .000 -14.000kr: Alm. eftersyn, tandrens, undersøgelse , røngten , fjernelse af 6* tænder , alm. øresvampinfektion (kronisk allergi).
Allergi øresvamp behandling blev vi rådført at færdiggøre og som vi har betalt for samt igangsatte behandling (medicin) for flere hundrede kroner. Men det blev uden vor hund's tilstedeværelse & vi har naturligvis valgt anden dyreklinik , da Pernille, Pia & Lena fører folk bag lyset og laver grove overtrædelse af Veterinær lovgivningen.
Klinikken og dyrlægerne er udadtil* søde, men Deres fundament bygger på bedrag (👌).
Rædsom og horribel oplevelse.
Vor Herre velsigne Jer Alle sammen. ❤️🕊💡

Antwort von Bistrup Dyreklinik
Dygtige, empatiske dyrlæger og personale. Ingen “overbehandling”. Fair priser. Min hund elsker dem!!

Antwort von Bistrup Dyreklinik
Altid venlig og kompetent behandling, og vores hund Malie elsker at komme i klinikken og springer selv glad op på undersøgelsesbordet.

Antwort von Bistrup Dyreklinik
Dyrlæge Pernille tog sig god tid, var meget omhyggelig og for os meget vigtigt, utrolig omsorgsfuld for både hund og ejer.
Vi kan varmt anbefale dyreklinikken

Antwort von Bistrup Dyreklinik
Grundig forklaring med forevisning af røntgenbilleder. Minimum dosis af bedøvelse - men nok for ikke at slå hunden helt ud. Så dygtig dyrlæge. Følte min hund var i trygge hænder hele vejen.

Antwort von Bistrup Dyreklinik
En fantastisk tryg oplevelse hos en meget nærværende dyrlæge - Pernille. Vores 5 årige Jack Russell skulle vaccineres, få et helbreds- og tandtjek og det hele var en rigtig god oplevelse. Hunden var super godt tilpas og der var god tid til både tjek og snak. Absolut en anbefaling herfra.

Antwort von Bistrup Dyreklinik
alltid og venlig og personlig service med fokus på at min hund har det bedst muligt
Pia Vaaben har fejlbehandlet min hund. Hvis du vil beholde din elskede ven vil jeg anbefale en anden dyrlæge. Jeg kan se længere tilbage i nogle anmeldelser, at jeg IKKE er den eneste der har mistet sin hund på grund af PIA!!!
Luk og sluk Pia Vaaben...
Dyrlægen var utrolig omsorgsfuld både overfor vores kat og overfor os. Vi følte os i meget kompetente hænder og det er dejligt at vide , at vi har så dygtig en dyrlæge, når vi får brug for det. Vores kat får jævnligt bidesår og andre skrammer.
Endnu et besøg hos Pia Våben præget af høj faglighed og stor empatisk formåen. Her kan man som hundeejer være helt tryg. Det skal siges, at jeg har benyttet Bistrup Dyreklinik gennem mange år, - så tak endnu en gang.
Bistrup Dyreklinik er et fantastisk kompetent sted med dygtige ildsjæle! - Jeg har de seneste 30 år haft mange kæledyr, og været kunde flere steder, MEN, da Bistrup dyreklinik reddede mig med en akut syg kat (en sen fredag eftermiddag) for lidt mere end 10 år siden (det på trods af de ikke kendte mig, og jeg dengang var kunde andetsteds) har de været “mine” dyrlæger, som jeg gerne anbefaler vidt og bredt!
En personlig. Meget høj faglighed og empatisk tilgang til at være dyrlæge også i den svære situation
hurtig tid ved akut behandling.
Samt god service over for hunden og ejer
Så min hund virker glad for at komme ind i klinikken.
Faglig dygtige og informerende om behandlings forløbet
Højt fagligt niveau. Fair priser. Altid imødekommende og professionelle.
Altid god service
Fantastisk og nærværende behandling
Søde dygtige og meget professionelle
proffesionele, rolige, altid høj faglighed, tryghed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.