Alex Cykler Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et kranksæt søndag kl. 13.45. Leveret mandag kl. 14. Desværre var passede det ikke på cyklen. Ringede til firmaet. De tog telefonen i løbet af et minut. Kompetent medarbejder som fandt det r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte mine vare kl ca. 18:30. Havde dem dagen efter kl. 11 om formiddagen. Trods afstanden måske ikke var så lang, så det alligevel top nice og have sine bestilling på den korte tid, så man kan k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Norden Ellen damecykel til min datter. Efter 3 måneder faldt baglygten af cyklen, men det var kun lygten/lygteglasset. Bagbeklædningen sad stadigvæk på cyklen. Lygten/lygteglasset er tabt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik skiftet lcd-display på min Batavus elcykel. Havde selv købt et forkert display til montering, men Alex Cykler skaffede det rigtige og byttede lige over. Prisen for montering (som er besværlig-... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

200 Bewertungen

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hold jer væk

Hold jer væk! Burde få 0 stjerner.
Jeg køber en Bianchi cykel i start Maj, hvor der står på deres hjemmeside, at den er på lager. Jeg hører ikke fra dem i nogle dage, så tager kontakt til dem. Nu er leveringstiden slut maj og jeg godtager dette. Så når vi slut maj og de fortæller de mig at leveringen nu er midt juni. Igen så når datoen rammer midt juni, så fortæller de mig at at den ikke er kommet og det nu er slut juni i stedet nu.
Så bliver det slut juni og jeg hører ikke fra dem pr mail eller sms. Så ringer jeg til dem og de siger det må være en fejl, det de har skrevet til mig, vedr. leveringsdatoen, selvom jeg har det på skrift. De fortæller mig så, at den vil blive leveret i start juli. Ugen efter skriver de så til mig, at den først bliver leveret i start august. Derfor tvivler jeg på om de overhovedet har bestilt min cykel hos Bianchi.
Virkelig ringe service!

10. Mai 2025

This is top shop!

This is top shop!
I ordered a new display and it didn’t work, they send me another one with return label and it didn’t work as well. BUT! Problem actually was in my bicycle, so I sent them back both displays and they refund me money and didn’t charged me at all!
And by the way, the price for display was cheapest among everyone in internet) highly recommend this shop)

25. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en mountainbike til min 10…

Jeg bestilte en mountainbike til min 10 årige søn. Kort efter blev jeg ringet op og fik af vide, at modellen desværre ikke var på lager men at de lige havde fået en anden én hjem i samme model men anden farve. Jeg havde oprindeligt bestilt med postnord omdeling men han var så sød at køre hjem med cyklen til os så vi kunne have den før weekenden. Og så endda på en helligdag! Derudover var alt ekstra udstyr monteret uden ekstra gebyr. Vi var så taknemmelige og jeg har verdens gladeste dreng herhjemme. Vi vil helt sikkert handle der igen og kan på det varmeste anbefale "Alex Cykler". Fuldstændig fantastisk service.

29. Mai 2025

God kundeservice

Jeg havde bestilt en ny batteri skinne til min elcykel. Den først tilsendte var desværre knækket. Efter henvendelse blev der straks tilsendt en ny uden yderligere diskussion. Den er nu monteret og virker perfekt.
Det er god kundeservice.

4. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice i topklasse, også ved reklamation.

Bestilte en håndfuld varer, som hurtigt blev sendt og leveret. Desværre var den en vare forkert, dog var det ikke butikkens skyld da den var blevet mærket med det forkerte varenummer fra leverandøren. Jeg ringede og fortalte om den forkerte levering. Manden i røret var flink og løsningsorienteret. 2 dage senere lå den korrekte vare i min lokale pakkeshop. Ja det havde været federe hvis den rigtige vare kom første gang, men som sagt var det ikke butikkens skyld. Men der var kundeservice i verdensklasse da fejlen skulle rettes. Jeg kommer helt bestemt til at handle hos dem igen

28. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg valgte at bestille en vare på Alex…

Jeg valgte at bestille en vare på Alex webshop, da den angiveligt var på lager og kunne afhentes dagen efter. Da næste dag var gået og jeg ikke havde hørt noget, kontaktede jeg dem. De beklagede ikke, men oplyste at varen netop var kommet ind ad døren og jeg ville få besked senere på dagen om at varen kunne afhentes. Jeg hørte desværre ikke fra dem. Useriøs butik.

3. April 2025
Alex Cykler-Logo

Antwort von Alex Cykler

Hej Christian

Jeg er ked af din oplevelse, men varen du har bestilt har altid været opgivet med 2-4 dages levering, at der har været en fejl med notifikations er selvfølgelig meget beklageligt da den lå klar til afhentning som aftalt. alt i alt sætter vi pris på din feedback, og vil bestræbe os på at oplyser disse forhold bedre i fremtiden.

Fremragende service!

Jeg havde bestilt en cykelkurv, hvor beslagene desværre ikke passede til min type cykel. Jeg kontaktede dem på mail omkring dette, og fik mulighed for at hente et beslag i deres butik på Amager der passede, kvit og frit. Det er sgu god service!

20. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gebyr for afhentning i butik

Bestilling og afhentning i butik gik som forventet. Den ene stjerne er for at opkræve gebyr på ml. 9 og 15 kr. for at afhente vare i butik eller lager. Det er f… sløjd og irriterende at det er det som fylder i købsoplevelsen.

18. März 2025
Alex Cykler-Logo

Antwort von Alex Cykler

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse

Vi har pt. valgt at sætte afhentningsgebyr på afhentningsordre da vi ser det som en billigere alternativ løsning for at få fragtet vare fra vores lager til vores butikker, og da det desværre er en omkostning har vi valgt at tage 15,- for ordre under 400,-.
Vi tager naturligvis dine ord til os og takker mange gange for din feedback

Mvh.
Daniel
Alex-Cykler.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk søde og godt arbejde!

Jeg kom til cykelhandleren med min cykel og der var problemer med den, og Lasse var så sød at hjælpe og det gik super hurtigt! Han arbejder super flittigt og er meget venlig. Rigtig god oplevelse! Nu fungerer cyklen som ny :-) Jeg kommer helt sikkert igen.

18. März 2025

alex-cykler.dk

Super nem og overskuelig web side med detaljeret billeder samt beskrivelse af hvert produkt så man ikke er i tvivl om det mindste...

Bestilte en lader Mandag morgen
Hentede den i pakkeshop dagen efter ( tirsdag ) om formiddagen... !

Super service ! Kan helt sikkert anbefale dette stedog ikke sidste gang jeg har handlet her det er helt sikkert.... :)

25. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Endnu en ærgerlig oplevelse hos Alex cykler. Bestilte en forlygte online, og ville også gerne have haft baglygten, hvis den ikke var udsolgt. Da jeg henter varen i butikken kan jeg se, at der er masser baglygter på hylden. Jeg har forståelse for differentierede priser i butik/web, men i denne situation havde jeg jo prøvet at købe varen online. Butikken nægtede at matche prisen, på trods af situationen. Sidst blev jeg "skældt ud" over at jeg ville have et firmanavn på faktura. Jeg HAVDE indtastet firmanavnet online, men feltet var ikke mappet til faktura. De sagde, at jeg ville blive afkrævet et gebyr næste gang! Men jeg havde jo udfyldt firmanavn feltet. Det virker lidt som om de hader deres online shop og deres online kunder.

5. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tidligere har butikken fungeret fint

Tidligere har butikken fungeret fint, men har flere gange oplevet at efter en reparation ved deres butik i Kongelundsvej, at der går kort tid, før en ny punktering dukker op eller andet på cyklen ikke er i orden. Jeg tror de bevidst gør skade på ens cykel, så de kan tjene flere penge for reparation. Så jeg kommer aldrig tilbage, hvis jeg skal have ny cykel eller få lavet noget på min cykel.

29. Januar 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr