albert.immo Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bert Verbeke van immo Albert is een aanrader. Als je een betrouwbaar iemand zoekt met vakkennis is Bert de juiste persoon.De afspraken die we gemaakt hadden werden perfect uitgevoerd. Ons huis was bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de professionaliteit van Jill van Immo Albert uit Smetlede bij de verkoop van onze woning! Hij was bereikbaar als we hem nodig hadden 7/7 en had voor elk probleem heel snel een oplo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bert Verbeke van Immo Albert te Wichelen is een echte aanrader. Alle gemaakte afspraken werden perfect uitgevoerd. Bert weet van aanpakken waardoor onze woning binnen de week verkocht was. Als je ie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn uiterst tevreden van Immo Albert Loppem van Ann x Jan. Een absolute aanrader aan allen die hun huis willen verkopen of daar aandenken om dit te doen. Wij hebben ook mogen ervaren hoe het was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Immobilienberater
  2. Immobiliengutachter
  3. Grundstücksverwaltung
  4. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw vastgoedexpert in Vlaanderen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis schatting van jouw eigendom.

Hervorragend

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer goede service

Antwort von albert.immo

Jouw sterren doen ons schitteren. Dankjewel hiervoor.

Positieve ervaring

Positieve ervaring met deze mensen. Eerlijk, betrouwbaar en een vriendelijke ontvangst.

16. Oktober 2022

Dag Hilde,
Dankjewel voor je motiverende boodschap.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nous avons eu l’occasion de collaborer…

Nous avons eu l’occasion de collaborer avec Albert et en sommes plus que ravis! Une vente réalisée avec beaucoup de transparence, un suivi rigoureux du dossier, des bons conseils apportés par Glen et une vente parfaite ! Nous n’hésiterons pas à collaborer encore avec eux dans le futur !

Antwort von albert.immo

Merci pour tes belles paroles Audrey. Nous sommes heureux de vous avoir représenté.
Cordialement,
Quartier général Albert

Samenwerking

Top! Mega mensen. In de toekomst zou ik zeker weer men huis verkopen bij ze.

Antwort von albert.immo

Dankjewel voor de positieve reactie Andy. We hebben jou met veel plezier geholpen.

Geweldige bediening

Geweldige bediening en een mooi kantoor in smetlede

3. Oktober 2022

Antwort von albert.immo

Dag Achiel, Dankjewel voor je review.

Albert als sponsor is 👍🏻

Albert is één van onze hoofd sponsors voor de Ghent open darts ! Ze helpen ons waar ze kunnen en zorgen ervoor dat deze eerste editie een succes wordt!
Dank Albert en dank Leen

Antwort von albert.immo

Alvast bedankt voor je positieve woorden Ben. Jullie hebben dan ook de meest enthousiaste sponsor uitgepikt.

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring, vanaf dag 1 vertrouwen in Albert!

19. Oktober 2022

Antwort von albert.immo

Dankjewel Renée voor je vertrouwen. Dankbaar voor je reactie.

Super service!

Dag Noor,
Super service voor dan ook een super persoon.
Dankjewel voor je review.

Tooop

Zeer goede service, vriendelijke werknemers

14. Oktober 2022

Antwort von albert.immo

Dag Estelle, dankjewel voor je positieve reactie. Mvg, Joke, Hoofdkantoor Albert

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed

Goed, enkel de vele herinneringmails om een review te schrijven zijn vervelend.

5. Oktober 2022

Antwort von albert.immo

Dag Dennis, Bedankt voor je review, we hebben dit intern bekeken en de vele herinneringsmails instellingen onder handen genomen. Dankjewel daarom om dit te melden.

Heel tevreden

Heel tevreden. Kreeg veel feedback! Bruno en Jan zijn zeer klantvriendelijk. Een aanrader

Antwort von albert.immo

Dag Jan, Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen. Mvg, Joke - Hoofdkantoor Albert

Vlotte uitleg

8. Oktober 2022

Antwort von albert.immo

Dankjewel voor de sterren Johan, super dat alles vlot verliep!
Albert hoofdkantoor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samen met albert een nieuwproject verkocht

Vandaag verkochten we samen met albert immo ons eerst pand. Samen met glen van albert immo was dit slechts een formaliteit. Desondanks de problemen,de vele vragen bleef glen ons te woord staan met zijn jaren advies en steeds wederkerende glimlach. Gewoon top voor ons enkel nog albert immo. Doe zo voort glen

6. Oktober 2022

Dag Renaud, Bedankt voor je positieve woorden. Mvg, Joke - Hoofdkantoor Albert

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snel verkocht zonder zorgen !

Wij zijn uiterst tevreden met de professionele aanpak van dit kantoor. Vooraf correcte en duidelijke afspraken, sleutels afgeven , op reis vertrekken en terug komen met een woning die volledig binnen onze verwachtingen is verkocht.
Wij hebben alleen maar lof over de aanpak en de uiteindelijke afhandeling van onze verkoop.
Wij zouden zeggen een echte aanrader om met deze mensen in zee te gaan .
Bedankt aan het ganse team onder leiding Glen!!!

20. Juli 2022

Antwort von albert.immo

Dag Elke, Dankjewel voor je positieve feedback. We zijn blij dat we jullie konden helpen! Mvg, Joke, hoofdkantoor Albert

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr