Bert Verbeke van immo Albert is een aanrader. Als je een betrouwbaar iemand zoekt met vakkennis is Bert de juiste persoon.De afspraken die we gemaakt hadden werden perfect uitgevoerd. Ons huis was bi... Mehr ansehen
Zeer tevreden over de professionaliteit van Jill van Immo Albert uit Smetlede bij de verkoop van onze woning! Hij was bereikbaar als we hem nodig hadden 7/7 en had voor elk probleem heel snel een oplo... Mehr ansehen
Bert Verbeke van Immo Albert te Wichelen is een echte aanrader. Alle gemaakte afspraken werden perfect uitgevoerd. Bert weet van aanpakken waardoor onze woning binnen de week verkocht was. Als je ie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Jouw vastgoedexpert in Vlaanderen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis schatting van jouw eigendom.
Gistelsesteenweg 267, 8490, Jabbeke, Belgien
- 080025237
- familie@albert.immo
- www.albert.immo
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Top kantoren en Glen Vandersnickt is…
Top kantoren en Glen Vandersnickt is een makelaar uit de 1000!Steeds telefonisch beschikbaar, snelle reactie en actie, vlotte en correcte verkoop tot in de puntjes uitgewerkt, rekening houdend met de wensen van de klant!Tevreden klanten is hun passie, we zouden hen aan iedereen aanbevelen, voor ons nog enkel Albert Immo!😉

Telefonisch onbereikbaar
Telefonisch onbereikbaar. Zonder concrete vraag algemene documenten gekregen via internet. Geen enkel persoonlijk contact.

Antwort von albert.immo
Hoe sneller buiten hoe beter
We waren helemaal niet blij met ons bezoek, het moest allemaal heel heel snel gaan. Mijn vriend was een klein beetje later omwille van zijn werk en hij heeft amper een goeiedag gekregen of deftige uitleg van het gelijkvloers. De verkoopster was zelf precies niet enthousiast om te verkopen, wist bepaalde dingen niet, stond 90% van de tijd op haar gsm te kijken en was ons liever kwijt dan rijk.
We hebben ook niet veel uitleg gekregen over de verschillende zaken van het huis bv. Elektrische keuring die niet in orde was, aanwezigheid van asbest...
In 20 minuten een volledig huis bezoeken is heel kort! We hadden zelf geen tijd om zelf nog dingen eens opnieuw te gaan bekijken we moesten naar buiten. Zelf als we de dag erna belden om nog extra info te krijgen werd er niet veel moeite gedaan om die te geven en een eventuele 2e bezoek was al helemaal niet mogelijk want er was toch al een bod gedaan boven de prijs blijkbaar...
Eigenlijk hadden we al niet veel zin niet meer om na het bezoek een bod te doen en al zeker niet om nog echt met jullie in zee te gaan... we zijn heel hard teleurgesteld in jullie service!

Immo Albert Izegem,top makelaar MAXIM
Wij hebben een heel goede ervaring gehad met immo Albert Izegem en vooral met Maxim als makelaar. Heel vriendelijk en professioneel, alles duidelijk uitgelegd en een heel vlotte verkoop gehad, reeds op 1e bezoekdag! Wij raden het iedereen aan.Gewoon TOP

Antwort von albert.immo
Wij zijn uiterst tevreden van Immo…100 sterren waard.
Wij zijn uiterst tevreden van Immo Albert Loppem van Ann x Jan. Een absolute aanrader aan allen die hun huis willen verkopen of daar aandenken om dit te doen. Wij hebben ook mogen ervaren hoe het was om iets aan te kopen via hen. Zéér positieve professionele rustige ervaring meegemaakt en wat een prachtige brochure die zij gemaakt hadden van ons hoeveke. Directe aanpak steeds bereikbaar ook buiten de kantooruren. TOPPERS zijn jullie. We wensen jullie nog héél véél succes toe. Annick x Paul 2 zéér tevreden klanten.

Antwort von albert.immo
Vriendelijk ontvangst, zeer uitgebreide en heldere uitleg
Zeer heldere en duidelijke uitleg,

Aangenaam spontaan bezoek
Snelle mogelijkheid tot bezoek.
Vriendelijk ontvangst,
Goede uitleg en volledig op de hoogte.
Doet zelf voorstellen tot verbouwing naar onze noden.
Professionele aanpak.
Top bezoek

Heel ervaren team
Heel ervaren team.
Zeer goede uitleg en rondleiding gehad.
Zeer vriendelijk team.

Geachte,
Geachte,
Het is zeer jammer dat er bij een verkochte woonst of grond geen verkocht of onder optie staat.
Jullie telefoon nummer is ook zeer moeilijk te vinden.

Antwort von albert.immo
Afspraak gemaakt om een huis te…
Afspraak gemaakt om een huis te bezichtigen, meneer was niet aanwezig, collega deelde mee dat meneer de nodige info nog ging doorsturen maar niks ontvangen, enkele mails gestuurd alsook naar familie albert maar ook van hun geen reactie mogen ontvangen.
Zeeeer jammer
Loano
Snel antwoord op vele vragen en voorstellen onderzoeken die mogelijk zijn om de eventuele aankoop te regelen

Aanrader
Wij hebben een heel goede ervaring gehad met immo Albert en vooral met Gwen De Vos als makelaar. Heel vriendelijk en professioneel, alles duidelijk uitgelegd en een heel vlotte verkoop gehad, reeds op 1e bezoekdag! Wij raden het iedereen aan.

Antwort von albert.immo
Merci Gwen pour les bons conseils…
Merci Gwen pour les bons conseils concernant la vente de notre bien.À peine mise sur le marché elle est vendue 🙌🏻
Encore merci pour tout à bientôt pour que tu nous trouve notre nouveau bien à acheter .

Antwort von albert.immo
Valse beschrijving van het pand
Valse beschrijving van het pand. Weerhoud van belangerijke info. Contact spraak niet de landstal.

Antwort von albert.immo
Contactpersoon was heel eerlijk en…
Contactpersoon was heel eerlijk en correct ivm het bezochte pand

Antwort von albert.immo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.