Jeg kom til akupunktur behandling for hælspore, efter 5 behandlinger har det hjulpet på de smerter jeg har haft længe. Klinikken er behagelig, med stille musik og meget venligt personale, de er info... Mehr ansehen
Akupunktur klinik. Jeg har i længere tid gået med kroniske smerter samt ødemer. Efter et behandlingsforløb er mange af ødemerne aftaget, og jeg kan mærke at det har gjort en markant forskel som j... Mehr ansehen
Min familie og jeg er kommet hos Qin siden han startede sin klinik i Glostrup, og jeg har gennem årene sendt mange mennesker til Qin, hvis jeg har hørt de har haft smerter eller gener. Qin har altid k... Mehr ansehen
Efter en skulderoperation oplevede jeg nogle stramninger og gener i skulderen, som jeg havde svært ved at få løsnet gennem fysioterapi. Jeg prøvede derfor akupunktur hos Qin, og det har hjulpet rigtig... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Altid en god oplevelse hos Qin.
Altid en god oplevelse hos Qin.
Jeg har været der flere gange. Første gang grundet hold i nakken og anden gang grundet seneskedehindebetændelse i håndleddet.
Begge gange har jeg, allerede efter første behandling, oplevet tydelig forbedring!
Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Qin
Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Qin. Lægerne har et meget højt vidensniveau om akupunktur, og hvordan det påvirker forskellige lidelser. Jeg er blevet behandlet for brækket og forstuvet fod, maveproblemer, eksem, spændinger i nakke og arme og alt er helet op. Personalet og Doctor Qin er meget omsorgsfulde og empatiske. Derudover er klinikken ren og pæn, hvilket også er vigtigt for mig. Min allerbedste anbefaling.
Det er super super 5 stjerne til doktor…
Det er super super 5 stjerne til doktor Qin. Han har behandles mig flere gane gerne de sidste 20 år. Jeg har haft en gang stor betændelse i ansigt, anden flere gange jeg har haft ondt i nakke, ben, pga. Stresset, doktor qin og hans kolleger har behandlt det helt. Det er meget godt til at behandle betændelse, smert og stresse. Jeg vil forslår dem til alle. Mine venner.
Effektiv og trug behandling
Jeg kan varmt anbefale denne akupunkturklinik. Jeg blev behandlet af Qin som er meget professionel og grundig. Jeg havde forstuvet min fod få dage inden min skiferie, og efter akupunkturbehandlingen fik jeg det bedre, og kunne stå lidt på ski. En virkelig effektiv og tryg behandling.
Rigtig professionelt behandlingsteam
Rigtig professionelt behandlingsteam. Rigtig god akupunktur klinik! Jeg har få behandling over tyve år.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg er kommet hos Qin Akupunktur gennem flere år, primært forebyggende, og giver dem hermed mine varmeste anbefalinger.
Dygtige og venligt personale
Dygtige og venligt personale. Har fået utrolig meget hjælp med min hælspore.
Fantastisk!11
Meget tilfreds, har været fast kunde i +10 år. Altid venlige behandlere og det er en fast del af min hverdag, jeg kan slet ikke undvære det.
Det er magisk!!!
Det er magisk!!!
Jeg havde ikke i mine drømme troet, at jeg ville have flere dage uden smerter end med, men det var lige indtil jeg kom her.
Det er så fin behandling. Rolige omgivelser, sød og professionel behandling og meget opmærksomme behandlere.
Professionel klinik
Jeg har fået rigtig god behandling i forbindelse med vedvarende hoste. Personalet er gode til at informere om hvad der skal ske og de er gode til at få en til at slappe af, hvis man har “nåle skræk”
Professional behandling
Doctor Qin og hans kollegaer er meget venlige og hjælpsomme. De møder deres patienter med smil og venlighed. Min behandling/ behandlinger vurderer jeg til verdensklasse. Doctor Qin spørger ind til ens smerter og giver den rigtige behandling plus noget ekstra. Jeg kan varmt anbefale andre patienter med nakke og ryg problemer, at kontakte klinikken i Hørsholm.
Qin er en meget dygtig akupunkturlæge…
Qin er en meget dygtig akupunkturlæge og et venligt og imødekommende menneske.
At modtage behandling af Qin har styrket mit immunforsvar og været meget hjælpsomt.
Kæmpe anbefaling herfra 😊
God behandling for skulderen og…
God behandling for skulderen og afstressende
Kræftfri! 10 års gode behandlinger
Jeg er kommet hos Qin i 10 år. I 2015 blev jeg erklæret uhelbredeligt syg af kræft. Jeg er sikker på at Qins behandlinger er medvirkende årsag til, at jeg i dag, imod alle odds, er helt rask. Jeg går der fortsat hver måned og oplever en krop i balance.
Meget omhyggelig og proffesionel…
Meget omhyggelig og proffesionel behandling
Den bedste akupunktur klinik
Behandlingen udføres med stor professionalisme - derudover mødes jeg altid med en udpræget venlighed og imødekomnemhed, hvor jeg føler mig tryg og godt tilpas.
Det er ikke første gang, jeg har fået hjælp til míne kropslige problemer og er vendt tilbage igen, fordi jeg føler, de gør en kæmpe forskel - og det virker.
Jeg har de sidste 15 år været klient…
Jeg har de sidste 15 år været klient hos Qin og hans dygtige kolleger, de har hjulpet mig med alt fra angst, graviditets gener, og smerter i kroppen. Deres ekspertise er uden sammenligning og de går altid en ekstra mil for dit helbred. Det er en investering i dit mentale og fysiske velbefindende at komme der. Og jeg anbefaler det på det varmeste.
Jeg og fruen har været flittige brugere…
Jeg og fruen har været flittige brugere af Akupunktur Qin over de sidste 12-15 år - det har gjort underværker og mindsket behovet for lægehjælp og hospital.
Den bedste akupunktur
Jeg er kommet hos Qin (og Ou) i mere end 13 år og det er den mest effektive behandling jeg har fået mod muskelspændinger, stress og hovedpine. I starten havde jeg også kronisk bihulebetændelse, men det er gået helt væk. Akupunktur Qin får mine bedste anbefalinger. Man bliver altid mødt med venlighed og professionalisme. Jeg kan slet ikke undvære den velvære, jeg får at komme der regelmæssigt!
Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Qin i Hørsholm…
Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Qin i Hørsholm. Jeg har gået der gennem en længere årrække, når jeg har haft behov – og har fået stor hjælp til at genoprette balance i mit system i forbindelse med forskellige ømheder i kroppen.
Hver gang jeg går derfra, oplever jeg en dyb ro i kroppen, lethed og en klar fornemmelse af, at hele mit energisystem er blevet nænsomt og kompetent støttet. Jeg har altid følt mig i virkelig gode hænder, både fagligt og menneskeligt.
Derudover er jeg også begyndt at få kinesisk massage hos klinikkens massør, noget jeg oplever som meget nærende og afbalancerende.
Behandlingerne giver mig en dyb følelse af velvære og helhed. Et sted jeg vender tilbage til med stor tillid og taknemmelighed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.