Akupunktur Qin Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom til akupunktur behandling for hælspore, efter 5 behandlinger har det hjulpet på de smerter jeg har haft længe. Klinikken er behagelig, med stille musik og meget venligt personale, de er info... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Akupunktur klinik. Jeg har i længere tid gået med kroniske smerter samt ødemer. Efter et behandlingsforløb er mange af ødemerne aftaget, og jeg kan mærke at det har gjort en markant forskel som j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min familie og jeg er kommet hos Qin siden han startede sin klinik i Glostrup, og jeg har gennem årene sendt mange mennesker til Qin, hvis jeg har hørt de har haft smerter eller gener. Qin har altid k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en skulderoperation oplevede jeg nogle stramninger og gener i skulderen, som jeg havde svært ved at få løsnet gennem fysioterapi. Jeg prøvede derfor akupunktur hos Qin, og det har hjulpet rigtig... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

156 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Akupunktur Qin - 5 stjerner

Jeg har været i behandling hos Qin, og han har gjort en væsentlig forskel for både min smertehåndtering og mit generelle velbefindende. Han har bistået mig effektivt gennem akut smerteperiode. Qin er yderst professionel.

Den tilknyttede massør skal også have stor ros. Behandlingerne er yderst kompetente og udgør et perfekt supplement til akupunkturen. Sammen skaber de en helhedsorienteret indsats, hvor man virkelig føler sig godt taget hånd om.

Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle.

31. März 2026

Fantastisk akupunktur

Det er altid en rar og meget behagelig oplevelse, dejlig atmosfære, meget dygtige og rare behandlere. Jeg ja været her næsten i 2 år. De hjælper mig og min krop rigtig meget. For ro, søvnløshed, stress, og mit immunforsvar.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvorfor jeg vender tilbage hertil..

Jeg har prøvet mange typer behandlinger gennem årene- også akupunktur flere steder- men aldrig så fantastisk og effektiv behandling som her.
Lynhurtigt finder de hver eneste muskelspænding i nakke og ryg. Hver nål rammer præcist.
Hver behandling føles dybdegående og lindrende.

Meget professionelle og behagelige behandlere. De er dygtige og der er sådan en god energi i klinikken- de bedste lure, jeg nogensinde har haft er sket under behandling, og indimellem kan jeg også høre, at andre har det ligeledes😊

19. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk behandling – min skulder er helt i orden igen!

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Akupunktur Qin.

Jeg har i længere tid haft problemer med min skulder, som både var smertefuld og begrænsede min bevægelighed i hverdagen. Efter et behandlingsforløb hos Qin er min skulder nu helt i orden igen – det er virkelig imponerende.

Qin er både professionel, grundig og meget behagelig at være hos. Man føler sig tryg fra første øjeblik, og behandlingen bliver tilpasset ens behov.

Jeg er dybt taknemmelig for hjælpen og vil helt klart vende tilbage, hvis jeg får brug for det igen – og jeg anbefaler varmt Qin til alle, der døjer med smerter eller spændinger.

24. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er blevet mit ultimative frirum

Det er blevet mit ultimative frirum, hvor jeg får trykket på "reset"-knappen og givet min krop den opmærksomhed, den fortjener. Min akupunktør er utrolig dygtig til at lytte og tilpasse hver eneste behandling til lige præcis de symptomer, jeg har den dag. Det føles meget trygt og professionelt. Hver gang mødes jeg af et smilende og venligt personale.
Jeg er kommet på klinken igennem et par år.

16. März 2026

Effektiv behandling

Der er en behagelig atmosfære og en lyttende personale. Behandlingen virkede allerede samme dag. Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Qin til andre patienter med fysiske og/eller psykiske lidelser

20. März 2026

den bedste akupunktur

Dr. Qin er professionel og dygtig, allerede efter den 3. behandling, har jeg smerter fri i ryggen og lænden.
efter prøvet alt de med fysioterapi, zoneterapi, kiropraktor, jeg må klappe for Akupunktur Qin, for det er den bedste oplevelser jeg har haft.
jeg varm anbefaling Akupunktur Qin.

9. März 2026

Kompetent behandling

Meget rar og venlig atmosfære.
God tid til at informere og forklare.
Jeg er blevet hjulpet af med en langvarig hoste, hvor jeg ellers havde givet op.
Går nu til forebyggende behandling hvor mit immunsystem bliver boostet og har oplevet en vinter og forår uden sygdom

16. März 2026

5 stjener fra mig

Jeg har gennem et længere periode gået til Akupuktur hos Qin i Glostrup, og hver eneste gang har jeg følt mig både tryg og virkelig godt taget imod. Min oplevelse har været meget positiv fra start til slut.

Jeg har i længere tid døjet med spændinger i nakken, som også har påvirket min ryg og givet en generel følelse af ubehag og træthed i kroppen. Allerede efter få behandlinger kunne jeg mærke en tydelig forbedring.

Spændingerne i nakken er blevet markant mindre, og jeg sover nu langt bedre om natten. Det føles næsten som at få en del af sin livskvalitet tilbage.

Klinikken har en behagelig og rolig atmosfære, som gør det let at slappe af under behandlingen. Man mærker tydeligt, at både Qin og de øvrige medarbejdere brænder for deres arbejde. De tager sig tid til at lytte og sætte sig ind i den enkelte klients situation og behov, hvilket giver en følelse af at være i gode og kompetente hænder.

Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der overvejer akupunktur. Det er dejligt at man føler sig både tryg og professionelt behandlet gennem hele forløbet. 👍

12. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en fantastisk oplevelse og…

Det er en fantastisk oplevelse og velvære for hele kroppen at blive behandlet med nåle af dygtige akupunktører i dejlige omgivelser med dejlig stille kinesisk musik hvor man slapper af og kommer af med nogle af de spændinger man har i kroppen 1 gang om måneden

3. März 2026

Rigtig dygtige behandlere

Rigtig dygtige behandlere, som jeg har haft gavn af igennem en del år. Jeg er kommet ret hurtigt ovenpå, når jeg er blevet behandlet for forskellige problematikker. Da jeg er fysioterapeut, kan jeg ofte gøre en del selv ift. træning m.m. - men jeg føler mig endnu bedre hjulpet på vej, når jeg også får akupunktur her på klinikken. Mine varmeste anbefalinger.

10. März 2026

Fantastisk kinesisk akupuntkur behandling

Har prøvet kinesisk akupunktur før, og her har jeg fundet det helt rigtig sted: stor effekt på en helhedsorienteret behandling mod smerter i bevægeapparatet, træthed og mere. Personalet er utrolig professionel og man bliver altid mødt med et smil. Og stedet ligger centralt, hvor der er mulighed for at parkere. Mine varmeste anbefalinger!!!

26. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr