Ik train in het Afslankhuys te Genk. Het was vorige week een zeer aangename kennismaking met het concept. De uitleg die door Petra werd gegeven was super. Een zeer sympathieke, gedreven dame die jou... Mehr ansehen
Ik ben afslankhuys op fb tegengekomen en heel snel een afspraak gemaakt … Geen seconde spijt van , heel goede begeleiding van Petra 👍ze motiveert je in je kunnen . Top locatie in Genk en voldoende... Mehr ansehen
Fijne begeleiding en mooi resultaat met de cryo therapie. Het is stimulerend om vol te houden dankzij de opvolging van gewicht, vet en spiermassa. Aanrader!
Ik kom al enkele jaren sporten, sinds 2 maanden doe ik ook de EMS erbij aan de buikzone. Dit geeft extra motivatie om te komen sporten. Het enige nadeel is dat het tijdens de zomer wel heel warm word... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel tevreden bij het Afslankhuys…
Heel tevreden bij het Afslankhuys Beveren. Altijd een warm welkom en een goed ontvangst. Aangepaste programma’s voor ieder wat wils. En niet te vergeten zijn de resultaten snel te zien!
Goeie begeleiding en motivatie
Ik was al lange tijd aan het sukkelen met mijn knie en wou terug sporten maar het mocht niet. In het afslankhuys in Destelbergen kon ik dit wel door de oefeningen in de cabine. Dankzij de supergoeie begeleiding voel ik me steeds welkom en gemotiveerd om aan mijn gewicht te werken. Ook het feit dat je je afspraken zelf kan plannen via een app, is zeer handig.

Zeer tevreden
Zeer tevreden !
Goede opvolging en fijn dat je kan gaan wanneer je wenst !
De coaches zijn heel aangenaam!

Mijn eerste keer
Mijn eerste keer , was moeilijke stap.........
Goeie ontvangst en begeleiding aangepast aan problemen met bv nek en rug.
Alles word voorgedaan en je kan altijd je vraag stellen..
Heb er veel deugd van, is ontspannend en positief effect op rug.

Antwort von Afslankhuys
Veel te duur en geen klantenservice!
Overroepen, veel geld, geen klantenservice (wanneer je emails stuurt met een klacht krijg je geen respons).
Veel te warm in de zomer wanneer je net dan wel wil extra werken aan je lichaam.
Eentonige oefeningen, infrarood laat je gewoon extra zweten maar dat is dan ook alles. In een gewone fitness kan je dat ook bereiken, meer variatie en je kan elke dag gaan met een goedkoper abonnement ipv max 3x per week.
Geen toegang tot televisie of muziek wanneer er geen “coach” is. Saaie boel dus.
Ook niet proper, douche geen ventilatie en een kwartier na het aflopen van je toestel vallen de lichten uit (dus als je moet wachten wanneer er iemand voor is, zit je in het donker).
Helemaal geen aanrader dus!!

Zonde voor je geld
Als je een abonnement voor 3 of 6 maanden neemt en je zegt omwille dat je veel naar buitenland moet, of het mogelijk is voor te bevriezen wanneer je er niet bent zeggen ze dat het systeem het niet toelaat. Sorry hoor maar voor zoveel geld dat we geven zpu het zeker mogelijk moeten zijn wat bij anderen wel mogelijk is. het mogelijkheid van systeem is gewoon aanpassen en dat willen natuurlijk. Ik raad het ook niemand aan als ze werken in buitenland of dat ze een maand of 2 wegmoeten voor werk.

Professionele uitleg
Professionele uitleg, Coach Hattice altijd even goed gezind en niet te vergeten dadelijk resultaat!

Antwort von Afslankhuys
Onbeschrijfelijk, een echte aanrader, wees er snel bij met de acties, geweldig
Wat een service, fantastische coachs en medewerksters die luisteren naar de wensen van klanten en nadien de juiste behandelingen aanraden. Top service, top toestellen, top coachs en medewerkers. Zeker meer sterretjes waard. Dankjewel lieve Hatice en collega's.

Antwort von Afslankhuys
Ben voor de derde keer terug…
Ben voor de derde keer terug begonnen,bij t Afslankingshuis te Schilde , ben hier eerder dankzij hun goeie hulp afgevallen want alleen lukt t mij niet zo goed ,ze zijn er zo vriendelijk en hulpzaam op elk vlak
Ben echt blij dat ik terug deze stap genomen heb 🥰

Antwort von Afslankhuys
Beste wensen aan het team van…
Beste wensen aan het team van Brasschaat ! Ik start aan mijn 20ste jaar en ben nog steeds tevreden . Dus een goede raad : hou vol ! Jacobs L .

Lipo laser
Ik heb de Lipo laser behandeling gedaan en ben tevreden. Misschien had ik er meer van verwacht maar het resultaat is zeker ok! :-)
Ik ga in Aartselaar en daar word ik steeds correct en zeer vriendelijk verder geholpen!

Heel fijn
Heel fijn, toffe coach. De infraroodlampen zijn een pluspunt. Doe het al enkele jaren.

Antwort von Afslankhuys
Pas op want ze willen je abonnement…
Pas op want ze willen je abonnement maar 1 malig onderbreken, dus als je zoals ik pech hebt, je wordt geopereerd je mag 6 weken niet sporten, oké ze verlengen je abonnement 6 weken. Maar als je dan pech hebt en een complicatie hebt, je opnieuw geopereerd wordt en nog een maand langer niets van buikspieroefeningen mag doen en ze willen je abonnement niet nog eens verlengen… zeer jammer zaak want dit gaat eigenlijk over een aansluitende verlenging… terwijl de lettertjes van het contract zeggen dat je 1 malig voor 5 maanden kan onderbreken… zou je toch verwachten dat ze menselijk zijn en de verlenging gewoon doorvoeren… niet dus!

tegenvallend resultaat
Jammer genoeg na 6 maand nog niet het gehoopte resultaat bekomen amper iets afgevallen ondanks ook de bijkomende eiwitrijke supplementen te hebben gebruikt (die ook niet goedkoop zijn).
Als je niet wekelijks kan gaan heb je geen compensatie of je kan niet zelf (een beperkt aantal keer) je abonnement pauzeren. Had VIP al-Inn abonnement. Door ziekte is deze na doorgeven van briefje dokter wel verlengd geweest maar kreeg in de mail antwoord dat er maar eenmalig een uitzondering wordt gemaakt. De beurtenkaarten zijn maar beperkt in tijd houdbaar en duurder.
Reclame spreekt over verlies van 1kg/week wat bij mij er niet was ondanks toch regelmatig wekelijks mijn oefeningen te hebben gedaan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.