Afslankhuys Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik train in het Afslankhuys te Genk. Het was vorige week een zeer aangename kennismaking met het concept. De uitleg die door Petra werd gegeven was super. Een zeer sympathieke, gedreven dame die jou... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben afslankhuys op fb tegengekomen en heel snel een afspraak gemaakt … Geen seconde spijt van , heel goede begeleiding van Petra 👍ze motiveert je in je kunnen . Top locatie in Genk en voldoende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne begeleiding en mooi resultaat met de cryo therapie. Het is stimulerend om vol te houden dankzij de opvolging van gewicht, vet en spiermassa. Aanrader!

Hervorragend

Alle Bewertungen

80 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

EMS/ Schoten

Ik kom al enkele jaren sporten, sinds 2 maanden doe ik ook de EMS erbij aan de buikzone. Dit geeft extra motivatie om te komen sporten. Het enige nadeel is dat het tijdens de zomer wel heel warm wordt in de locatie Schoten, vandaar 4 sterren.
De coaches staan altijd klaar om advies te geven! Zeer fijne ervaring!

13. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ga er al een tijdje en heb alleen…

Ik ga er al een tijdje en heb alleen maar positieve ervaringen : door een pijnlijke heup kon ik niet zo goed meer wandelen maar door alle toestellen (onder begeleiding van coach Kathleen) lukt het mij nu (ook al ben ik 70 jaar...) Het is een echte aanrader om fit door het leven te gaan !

13. Juli 2026

Trouwe klant

Ik ben inmiddels meer dan twee jaar trouwe klant. De formule is makkelijk in planning, uitvoering en effectief.
Dankzij Petra heeft Genk nu een nieuwe toffe gezellige vibe in combinatie met expertise en eigen ervaring.
Absolute aanrader!

23. Juni 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een jaar van alles geprobeerd en…

Ik heb een jaar van alles geprobeerd en heb niks maar ook niks kunnen afvallen. Ik ben 3weken geleden gestart bij t’Afslankhuys en nu na 3 weken ben ik 5kg kwijt en mijn taille is met 5cm verminderd. Hun cappocino chake is DE BESTE alternatief voor een tussendoortje en dat helpt enorm tegen zoete cravings. Ik ben dus een enorme super blije klant!!

1. Juni 2026

Antwort von Afslankhuys

Bedankt voor de mooie review !

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cryolipolyse wordt door elke bediende…

Cryolipolyse wordt door elke bediende anders toegepast en op verschillende temperaturen, zonder de klant in te lichten. Ook geeft elke bediende een andere informatie mbt nog te ondergane beurten. Tekort aan personeel die telkens de behandeling moeten staken om de telefoon te beantwoorden. Verkeerde behandelingsinfo enz ... Mij zien ze nooit nog terug! Dure abonnementen die niet nageleefd worden. Zero resultaten!

20. Juni 2026

Beste mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over uw traject bij ons.

Wij vinden het jammer dat u deze indruk heeft overgehouden, temeer omdat bepaalde zaken die u aanhaalt niet overeenkomen met de informatie en protocollen waarmee wij werken. Zo worden de instellingen van cryobehandelingen aangepast aan de zone die behandeld wordt en aan het persoonlijke behandelplan van de klant, waardoor temperaturen kunnen verschillen zonder dat dit wijst op een afwijkende werkwijze.

Daarnaast betreuren wij het dat uw bezorgdheden niet rechtstreeks met ons zijn besproken, zodat we deze samen hadden kunnen bekijken en verduidelijken. Tijdens uw traject hebben wij steeds geprobeerd de behandelingen correct uit te voeren en de nodige informatie te verstrekken.

Wat de resultaten betreft, verschillen deze van persoon tot persoon en zijn ze afhankelijk van meerdere factoren. Daarom worden hierover steeds realistische verwachtingen besproken.

Wij nemen feedback serieus en staan nog steeds open voor een constructief gesprek om uw ervaring verder te bespreken met de hoofdzetel, eventuele misverstanden uit te klaren en een oplossing voor u te bieden.

Met vriendelijke groeten,
Het team

Het doen waard

Leuk om te doen.
Vriendelijk personeel.
Ze blijven ook alles zorgvuldig opvolgen van maten en gewichten.

20. Juni 2026

Bedankt voor de review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende begeleiding in Afslankhuys…

Uitstekende begeleiding in Afslankhuys Roeselare. Correcte opvolging en bijsturing. Lichamelijke problemen worden aangepakt met een passend programma. Zo fan! Door infrarood eindelijk kunnen sporten zonder kwetsuren.

12. Juni 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ga al enkele jaren met plezier…

Ik ga al enkele jaren met veel plezier naar het Afslankuys in Kapellen. Hele vriendelijke, persoonlijke begeleiding en toffe oefeningen om te doen. Een echte aanrader als je niet van de gewone fitness houdt en resultaat wilt zien van het sporten

4. Juni 2026

Snel resultaat

Goede begeleiding, laagdrempelig om in te stappen, snel resultaat en vriendelijk personeel.

1. Juni 2026

Bedankt!

Top!

Ik ben zeer goed ontvangen geweest. De eerste keer tijdens mijn intake gesprek werd de tijd genomen om alle toestellen uitgebreid uit te leggen en ook een lichaamsmeting te doen en te analyseren. Vervolgens bekeken we samen wat het beste traject voor mezelf zou zijn. Zeker een aanrader voor wie wil sporten en resultaat wil boeken zonder naar een klassieke fitness te moeten gaan. Op deze manier is bewegen leuk!

28. Mai 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aangename sfeer je word goed en…

Aangename sfeer je word goed en vriendelijk begeleid. De resultaten zijn voor mij subliem -13 kg in 3 maanden. Ikzelf heb fibromyalgie heb geen last van pijnen na sessie en voel me intussen veel beter de mobiliteit is er serieus op vooruit gegaan .dank u

21. Mai 2026

Dankjewel Nathalie

Na maanden vermoeidheid, gewichtstoename en kwaaltjes vermoedelijk door pre menopauze nam ik na goede feedback van collega/vriendin en mijn zus de stap naar het Afslankhuys in Keerbergen.
Na intake bij Natalie begon ik 3 weken geleden aan een combinatie slim, fiets, booster en voedingsadvies met IPC methode.
Na 3 weken verloor ik 3 kg, maar beter nog zag ik mijn lichaam al veranderen en mijn energie pijl kwam terug. De persoonlijke aanpak en motivatie van Natalie en haar eerlijkheid wat wel en niet bij me kan werken is geweldig. Ze zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer wat belangrijk is.

9. Mai 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben ondertussen al enkele maanden…

Ik ben ondertussen al enkele maanden klant bij het afslankhuis en ben nog steeds zeer tevreden. De service (Maaike) is telkens vriendelijk en professioneel, afspraken worden correct nagekomen en de kwaliteit is top. Je merkt dat Maaike echt aandacht hebben voor haar klanten. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en goede service!

30. April 2026

Afslankhuys in Veurne bij Tessa

Ik ga naar het Afslankhuys bij Tessa in Veurne. Ik ben daar super tevreden. Dankzij de vriendelijke en profesionele begeleiding voel ik mij in topvorm. Door de oefeningen met infrarood heb ik bovendien veel minder last van mijn rug.

29. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden: effectief afvallen met persoonlijke ondersteuning

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring bij het Afslankhuys. In slechts 3 maanden tijd ben ik meer dan 10 kg kwijtgeraakt! De begeleiding is volledig op maat en de coaches zijn stuk voor stuk heel behulpzaam en vriendelijk. Je voelt je echt gesteund, want ze staan altijd voor je klaar. De infraroodtoestellen geven je een extra boost. Een echte aanrader voor wie op een gezonde en effectieve manier wil afvallen!

2. Mai 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke sfeer om te komen sporten

Leuke sfeer om te komen sporten. Vriendelijke uitleg wanneer je hulp nodig hebt. Ook bij een minder goed weegmoment, krikt men terug je dipje omhoog. Mentale welzijn wordt ook heel goed bewaakt.

2. Mai 2026

Bedankt voor de review!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr