Ik train in het Afslankhuys te Genk. Het was vorige week een zeer aangename kennismaking met het concept. De uitleg die door Petra werd gegeven was super. Een zeer sympathieke, gedreven dame die jou... Mehr ansehen
Ik ben afslankhuys op fb tegengekomen en heel snel een afspraak gemaakt … Geen seconde spijt van , heel goede begeleiding van Petra 👍ze motiveert je in je kunnen . Top locatie in Genk en voldoende... Mehr ansehen
Fijne begeleiding en mooi resultaat met de cryo therapie. Het is stimulerend om vol te houden dankzij de opvolging van gewicht, vet en spiermassa. Aanrader!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
EMS/ Schoten
Ik kom al enkele jaren sporten, sinds 2 maanden doe ik ook de EMS erbij aan de buikzone. Dit geeft extra motivatie om te komen sporten. Het enige nadeel is dat het tijdens de zomer wel heel warm wordt in de locatie Schoten, vandaar 4 sterren.
De coaches staan altijd klaar om advies te geven! Zeer fijne ervaring!
Ik ga er al een tijdje en heb alleen…
Ik ga er al een tijdje en heb alleen maar positieve ervaringen : door een pijnlijke heup kon ik niet zo goed meer wandelen maar door alle toestellen (onder begeleiding van coach Kathleen) lukt het mij nu (ook al ben ik 70 jaar...) Het is een echte aanrader om fit door het leven te gaan !
We zijn ondertussen 11 maanden in het…
We zijn ondertussen 11 maanden in het Afslankhuys Heist-op-den-Berg om te sporten. Wat een fijn concept en goede ondersteuning van het team Heist o. a. Natasha!
Trouwe klant
Ik ben inmiddels meer dan twee jaar trouwe klant. De formule is makkelijk in planning, uitvoering en effectief.
Dankzij Petra heeft Genk nu een nieuwe toffe gezellige vibe in combinatie met expertise en eigen ervaring.
Absolute aanrader!

Antwort von Afslankhuys
Ik heb een jaar van alles geprobeerd en…
Ik heb een jaar van alles geprobeerd en heb niks maar ook niks kunnen afvallen. Ik ben 3weken geleden gestart bij t’Afslankhuys en nu na 3 weken ben ik 5kg kwijt en mijn taille is met 5cm verminderd. Hun cappocino chake is DE BESTE alternatief voor een tussendoortje en dat helpt enorm tegen zoete cravings. Ik ben dus een enorme super blije klant!!

Antwort von Afslankhuys
Cryolipolyse wordt door elke bediende…
Cryolipolyse wordt door elke bediende anders toegepast en op verschillende temperaturen, zonder de klant in te lichten. Ook geeft elke bediende een andere informatie mbt nog te ondergane beurten. Tekort aan personeel die telkens de behandeling moeten staken om de telefoon te beantwoorden. Verkeerde behandelingsinfo enz ... Mij zien ze nooit nog terug! Dure abonnementen die niet nageleefd worden. Zero resultaten!

Het doen waard
Leuk om te doen.
Vriendelijk personeel.
Ze blijven ook alles zorgvuldig opvolgen van maten en gewichten.

Antwort von Afslankhuys
Uitstekende begeleiding in Afslankhuys…
Uitstekende begeleiding in Afslankhuys Roeselare. Correcte opvolging en bijsturing. Lichamelijke problemen worden aangepakt met een passend programma. Zo fan! Door infrarood eindelijk kunnen sporten zonder kwetsuren.

Antwort von Afslankhuys
Goed bereikbaar en gratis parking
Goed bereikbaar en gratis parking. Goede begeleiding en uitleg oefeningen goed uitgelegd. Thx to Petra

Antwort von Afslankhuys
Ik ga al enkele jaren met plezier…
Ik ga al enkele jaren met veel plezier naar het Afslankuys in Kapellen. Hele vriendelijke, persoonlijke begeleiding en toffe oefeningen om te doen. Een echte aanrader als je niet van de gewone fitness houdt en resultaat wilt zien van het sporten

Antwort von Afslankhuys
Absoluut een mooie ervaring met…
Absoluut een mooie ervaring met resultaat!!

Snel resultaat
Goede begeleiding, laagdrempelig om in te stappen, snel resultaat en vriendelijk personeel.

Top!
Ik ben zeer goed ontvangen geweest. De eerste keer tijdens mijn intake gesprek werd de tijd genomen om alle toestellen uitgebreid uit te leggen en ook een lichaamsmeting te doen en te analyseren. Vervolgens bekeken we samen wat het beste traject voor mezelf zou zijn. Zeker een aanrader voor wie wil sporten en resultaat wil boeken zonder naar een klassieke fitness te moeten gaan. Op deze manier is bewegen leuk!

ben tevreden van afslankhuys
ben tevreden van afslankhuys, lieve medewerkers

Antwort von Afslankhuys
Aangename sfeer je word goed en…
Aangename sfeer je word goed en vriendelijk begeleid. De resultaten zijn voor mij subliem -13 kg in 3 maanden. Ikzelf heb fibromyalgie heb geen last van pijnen na sessie en voel me intussen veel beter de mobiliteit is er serieus op vooruit gegaan .dank u

Dankjewel Nathalie
Na maanden vermoeidheid, gewichtstoename en kwaaltjes vermoedelijk door pre menopauze nam ik na goede feedback van collega/vriendin en mijn zus de stap naar het Afslankhuys in Keerbergen.
Na intake bij Natalie begon ik 3 weken geleden aan een combinatie slim, fiets, booster en voedingsadvies met IPC methode.
Na 3 weken verloor ik 3 kg, maar beter nog zag ik mijn lichaam al veranderen en mijn energie pijl kwam terug. De persoonlijke aanpak en motivatie van Natalie en haar eerlijkheid wat wel en niet bij me kan werken is geweldig. Ze zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer wat belangrijk is.

Antwort von Afslankhuys
Ik ben ondertussen al enkele maanden…
Ik ben ondertussen al enkele maanden klant bij het afslankhuis en ben nog steeds zeer tevreden. De service (Maaike) is telkens vriendelijk en professioneel, afspraken worden correct nagekomen en de kwaliteit is top. Je merkt dat Maaike echt aandacht hebben voor haar klanten. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en goede service!
Afslankhuys in Veurne bij Tessa
Ik ga naar het Afslankhuys bij Tessa in Veurne. Ik ben daar super tevreden. Dankzij de vriendelijke en profesionele begeleiding voel ik mij in topvorm. Door de oefeningen met infrarood heb ik bovendien veel minder last van mijn rug.
Super tevreden: effectief afvallen met persoonlijke ondersteuning
Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring bij het Afslankhuys. In slechts 3 maanden tijd ben ik meer dan 10 kg kwijtgeraakt! De begeleiding is volledig op maat en de coaches zijn stuk voor stuk heel behulpzaam en vriendelijk. Je voelt je echt gesteund, want ze staan altijd voor je klaar. De infraroodtoestellen geven je een extra boost. Een echte aanrader voor wie op een gezonde en effectieve manier wil afvallen!

Antwort von Afslankhuys
Leuke sfeer om te komen sporten
Leuke sfeer om te komen sporten. Vriendelijke uitleg wanneer je hulp nodig hebt. Ook bij een minder goed weegmoment, krikt men terug je dipje omhoog. Mentale welzijn wordt ook heel goed bewaakt.

Antwort von Afslankhuys
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.