Dejligt og forstående personale der tager og viser hensyn. Jeg havde en årrække ikke været til tandlægen, da jeg havde en dårlig oplevelse hos min tidligere tandlæge. Denne angst er stort set væk n... Mehr ansehen
Jeg har været fast kunde hos ABC Tandlægerne i mange år og det vil jeg fortsætte med! Det er altid meget god service, yderst fornuftige priser og flotte lokaler. Jeg kan varmt anbefale ABC Tandlæg... Mehr ansehen
Lene er grundig og omhyggelig og lytter til dig. Lene er optaget af at udføre den nødvendige behandling - sagt på en anden måde: jeg er som kunde tryg ved ikke at få unødvendige udgifter. Jeg blev ogs... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ABC Tandlægerne er en moderne tandlægeklinik på indre Østerbro. Vi er et team af erfarne tandlæger, tandplejere og en kirurg. Vi kan tilbyde alle former for moderne tandlægebehandlinger. Vi yder minimum 2 års fuld garanti på de udførte behandlinger samt 5 års fuld garanti på krone/bro-behandlinger.
Østerbrogade 54 C, 2100, København Ø, Dänemark
- 35420138
- lh@abc-tandlaegerne.dk
- www.abc-tandlaegerne.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Min tandlæge Lene Henningsen er både…
Min tandlæge Lene Henningsen er både dygtig og sød. Fantastisk klinik og personale. En meget tilfreds kunde...
Virkelig behagelig oplevelse
Super god service og meget rimelige priser :D
Jeg har været fast kunde hos ABC…
Det er altid meget god service, yderst fornuftige priser og flotte lokaler.
Jeg kan varmt anbefale ABC Tandlægerne hvis du leder efter en tandlæge af højeste kaliber.
Dygtige tandlæger
Dygtige tandlæger. De har været enestående og klarede en vanskelig opgave selvom patienten var meget hyss. Tak til Annette, Sofie og Trine.🙌😊
Venlige og professionele tandlæger
Bedste, mest venlige og professionele tandlæge med det nyeste udstyr inden for tand behandling. Virkelig godt sted.
Igår var jeg hos ABC Tandlægerne og fik…
Igår var jeg hos ABC Tandlægerne og fik renset tænder og fik taget røntgenbilleder. Tror ikke man kan få en bedre oplevelse. Klinikken var smuk og atmosfæren helt rolig og personalet helt i top. Jeg giver min allerbedste anbefaling til klinikken og til Lene som er min tandlæge. Stort tak ✅❤️
Det var den venligste behandling
Det var den venligste behandling, jeg længe har oplevet.
Tandlægen (EW) var mild, hensyntagende og omhyggelig med behandlingen, og lagde efterfølgende forslag til en behandlingsplan, som var klar og overskuelig.
Det vil være for meget at sige, at jeg glæder mig til at fortsætte behandlingsforløbet (smertekylling), men jeg kommer trygt, fordi jeg ved nu, at der vil blive draget fuld omsorg for "kyllingen" og dens velbefindende.
Simply the best 🥰👌
Super tandlæge
Virkelig god behandling i smukke lokaler
Altid en fornøjelse st komme her hos…
Altid en fornøjelse st komme her hos ABC pigerne 👏
Utrolig god oplevelse
Utrolig god oplevelse, dygtige og professionelle behandlere, både klinikass og tandlæge. Perfekt til når man ikke er helt glad for at gå til tandlæge.
Kæmpe anbefaling herfra👍
Kan helt klart anbefales.
De bedste og dygtigste tandlæger/tandplejer/klinikassistenter. Altid i trygge hænder, søde og smilende og yderst god service.
Kan helt klart anbefales.
Lenes klinik er den bedste i verden 😊
Altid behagelig oplevelse!
Super behandling
Meget kompetente og søde hos ABC tandlægerne
Søde tandlæger
Søde tandlæger, stor fleksibilitet og virkelig lækre lokaler. Har brugt Lene Henningsen i over 10 år, også på deres gamle adresse.
As always a fantastic job and great
As always a fantastic job and great
Service, personal are helpful and friendly. They make going to the
Dentist a pleasant experience.
Thanks 👍🏿
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.