Fantastisk sted (når det nu skal være :-) Både tandlæge og assistenter altid kompetente og rare. Er kommet der i mere end 10 år.
Altid god og professionel behandling og Peter er et kæmpe stort plus for sådanne en som mig der ikke er fan af tandlæger. Assistenterne er såmænd også fine.
Unternehmen hat geantwortet
Super tilfreds👍 venlige, rent, pænt og moderne. Når tandlægebesøg for mit vedkommende er ukompliceret og noget som foretages 1 gang om året er dette lige præcis som man ønsker det skal være. Pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I’m so happy I chose Tandlægerne ved Runddelen! The staff are incredibly welcoming and make you feel at ease right away. They work quickly and efficiently while still delivering top-quality care. The... Mehr ansehen
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Dänemark
- peter@tillge.dk
- www.tillge.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Fantastisk sted (når det nu skal være…
Kunne ikke være bedre
Første besøg var en meget positiv oplevelse - fra modtagelsen i receptionen til eftersyn hos den virkelig behagelige og dygtige tandplejer og endelig et tjek hos både morsomme og tryghedsskabende tandlæge Peter. Jeg kunne ikke være mere tilfreds og glæder mig til at komme tilbage.

Professionel og behagelig

Super behandling
Super behandling, søde medarbejdere og god vejledning :)

Super god oplevelse
Super god oplevelse! God, grundig og professionel behandling, uden fejlagtig diagnosering mod mere betaling. Kan varmt anbefales :)

Professionalisme og god behl
Stor professionalisme og viden, god behandling og service.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Best dentist for kids in Copenhagen
Best dentist for kids in Copenhagen. Patience and empathy are needed for kids. I had to visit them because the school dentist was not good enough to understand my sensitive child.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Jeg glæde rigtig at været hos jer har…
Jeg glæde rigtig at været hos jer har fået go behandling

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
I had a very good experience at the…
I had a very good experience at the dental clinic today, especially considering it was my first visit. Dr. Ayah was extremely kind, professional, and made me feel comfortable right from the beginning. She explained everything clearly, was very gentle during the examination, and took the time to address my concerns patiently.
The overall atmosphere was calm and reassuring, which really helped ease any anxiety. I truly appreciate the care and attention I received and would highly recommend Dr. Ayah to anyone looking for a friendly and skilled dentist. I’m very happy with my visit and will definitely return.

Venlige personale

Kompetente og imødekommende
Dygtige, grundige og imødekommende. Tandlægerne ved Runddelen har været min tandlægeklinik i et årti snart og jeg vil klart anbefale dem til alle.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Utrolig søde og rare mennesker
Utrolig søde og rare mennesker. Elsker Peter og hans personlighed 🙏🏾❤️

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Jeg har haft den bedste oplevelse hos…
Jeg har haft den bedste oplevelse hos tandlægerne i dag, jeg vil klart anbefale tandlægerne v. runddelen

Søde og gode priser
Mega søde, venlige og billige. Og jeg har aldrig oplevet at de prøver at sælge mig mere behandling end nødvendig (som har jeg oplevet andre steder)

Fantastiske
Virkelige søde og imødekommende personale, kan stærkt anbefales at komme herned

Tillidsvækkende!
Virkelig dejlig oplevelse i dag. Peter var beroligende og tillidsvækkende med det samme, og det samme var assistenten, der rensede mine tænder . Fra start var det er meget behagelig oplevelse - og det kommer fra en med regulært tandlægeskræk. Kæmpe god anmeldelse herfra, jeg kommer aldrig til at tage andre steder hen.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Et tandlægebesøg der faktisk ER behageligt :)
Jeg er tilflytter og skulle have ny tandlæge og blev anbefalet tandlægerne ved Runddelen - og med god grund!
Jeg følte mig oplyst omkring, hvad der skulle ske hele vejen igennem. Sød og dygtig tandplejer, Sabine, og så er Peter også bare yderst behagelig og kompetent. Jeg gik derfra og følte faktisk det havde været helt behageligt at gå til tandlæge.
Derudover, så er det et kæmpe plus, at jeg går derfra med følelsen af ikke at være blevet taget ved næsen, for jeg foreslog selv, at jeg skulle have et årligt tjek, hvor Peter sagde 1,5 år kan også gøre det - og dét synes jeg siger meget om, at man vurderer den enkelte klients behov og ikke bare tænker på bundlinjen :-) så meget positivt for en jyde som mig!

Dejlig oplevelse hos tandlægen
Dejlig oplevelse hos tandlægen! Både tandplejer og tandlæge var grundige, informative og tryghedsskabende. Jeg er meget glad for at jeg har skiftet til denne klinik.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Manglende indkaldelse og dårlig tone fra sekretær
Modtog en e-mail, hvor der stod at jeg ikke havde mødt op til min tid. Der blev pålagt/tilsendt mig en regning for udeblivelse. Dog har jeg aldrig modtaget indkaldelse, hverken på sms, e-mail eller opkald. Ringede ind og bad om en afklaring for pågældende. Blev mødt af en ung sekretær, der sagde at man slap med en advarsel. At normalt havde man selv booket tiden, og skrevet ind i sin egen kalender. Nu bookede jeg bare tiden 1 år tilbage, da jeg booker når jeg er der - på opfordring fra deres side. Så er da virkelig ærgerlig over sådan en behandling. Det giver ikke just en lyst til at komme igen.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Rigtig god oplevelse med dem👍

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.