Hotel Årslev Kro Bewertungen 140

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umiddelbart er værelset fint men badeværelset er beskidt gammel sæbe og tandpasta på fliserne. Der er ikke gjort rent rundt om toilettet, den ene gang jeg var her lugtede der surt og af sved på værels... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde 2 overnatninger,med hund.stedet kan varmt anbefales,Vi havde familiebesøg i restauranten,og nød det lækreste mad,også morgenmaden var super lækkert,der manglede intet.personalet over hele lin... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det var ikke sådan en kro oplevelse jeg håbede på ,med go gammeldags mad . Alt for fint og ikke meget på tallerkenen, rejen på forretten var tør og 3 små kartofler og 3 stykker kød og lidt grønt det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen havde vi et skønt ophold hvor alt levede op til forventningerne. Hygge kro med god stemning og det skønneste personale. Vi kommer igen og igen

1. Hotel
  2. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
  3. Dänisches Restaurant
  4. Familienrestaurant
  5. Gasthof

Vom Unternehmen geschrieben

På Hotel Årslev Kro mærker du følelsen af at være ude på landet samtidig med at du er helt tæt på Aarhus. Kroen er omringet af natur og marker så langt øjet rækker, som en lille oase midt i Jyllands største knudepunkt. Hvilket giver dig mulighed for at dyrke det stille og rolige liv på landet, uden at gå på kompromis med kultur, by og oplevelser. Derfor er vi også et oplagt sted til dig på farten og er især meget populær blandt par. Hotel Årslev Kro ligger 10 km fra Aarhus centrum og det tager kun 15 minutter at køre dertil. Vi byder indenfor på Hotel Årslev Kro til et hjemligt og hyggeligt ophold. Du bliver ført op af brosten til vores bevaringsværdige hovedbygning i bindingsværk-stil og ægte stråtag. Indenfor bliver du mødt af bjælker i loftet og unikke historiske detaljer kombineret med moderne elementer. Om du søger en afslappende hotelovernatning, et romantisk weekendophold, eller en kulturelt præget oplevelse eller fest midt i vores landlige tidslomme, ser vi frem til at byde dig velkommen på Hotel Årslev Kro. Kroen daterer helt tilbage til 1825, hvor Aarslev Krogaard blev opført, dengang som landbrugsgård. Den klassiske landevejs-idyl er bevaret på trods af at vi har moderniseret flere gange. I 1910 blev den Kongeligt privilegeret, med den nye Bevillingslov. Hotellet er løbende blevet moderniseret, og tilbyder i dag mange forskellige ophold. Vi har 78 værelser, bestående af familierum, hyggelige tagværelser og store businessværelser, alle med eget bad/toilet, TV og internet, 6 kursus- og mødelokaler og en hyggelig krostue/restaurant med stort á la carte menukort. Omkring hotellet har vi en fodboldbane, gynger, en dejligt have med udendørs borde og bænke hvor man kan slappe af. Indendørs kan vores gæster tage et spil billard eller dart. Derudover har vi gratis parkering på hotellet, samt lade standere. Det er også muligt at leje cykler for 100 kr. om dagen. Hotellet har en handikapvenlig rampe og handicapvenlig toilet i hovedbygningen. Restauranten ”Hjerterum” Vores krostue er virkelig hele hotellets hjerte, deraf navnet. Restauranten er placeret i den oprindelige hovedbygning, i hyggelig stil. Her serverer vi god dansk kro mad, mandag-lørdag fra kl. 12.00-21.00 Der serveres desuden morgenbuffet hver dag. Vi tilbyder også at levere mad ud af huset.

2,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Helt perfekt oplevelse.

Helt perfekt oplevelse.
Vi fik anvist et dejligt værelse hvor vi kunne tage vores hund med.
Første nat om morgenen, var der beskidte kunde porter på sengetøjet, fint med mig, bare en nat til tænkte jeg.
Da vi kom tilbage om aften til kroen, så var alt blevet skiftet og redt op igen.
Vildt imponerende !!! Og tak
Maden var skøn og personalet var imødekommende og der var fuld styr på covid-19.
Tak for en god oplevelse

Os 3

10. Oktober 2020

Kære Kim,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værelset var indelukket og burde ikke…

Værelset var indelukket og burde ikke bruges til overnatning. Badeværelse havde fugt i hjørnerne og det var umuligt at få håndklædet tørret. Wc brættet var revnet og man kunne tydelig se at det ikke var en ny revne.
Vi spiste også på stedet, maden var der i og for sig ingen kritik af, udover at den tiramisu vi bestilte ikke havde noget med tiramisu at gøre. Jeg tror at den var lavet på kærnemælk og var uspiselig. Betjeningen var dog ringe, jeg tror at det meste af personalet var uudannet. Da vi efter at havde ventet på desserten i 25 min. Tillod os spørge om den var på vej, var svaret at de havde travlt og at de alle havde været på arbejde i 12 timer. Dårlig service generelt under hele opholdet. VI KOMMER DER ALDRIG IGEN.

22. September 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Totalt kedeligt og uinspireret mad, helt discount.

Købte 2 dages ophold på Traveldeal.dk - det var til gengæld så også den mest skrabede udgave af et ophold. Senge med "hængekøje" springmadrasser, aftenbuffet med de billigste råvarer, og ikke meget udvalg til de sidste, 2. dagen næsten identisk menu, og ingen laks til de sidste der spiste. Der er ingen grund til at købe vin til 325,- til den anretning, min speciet øl kostede for 33cl 70,- (set til 35,- i udsalg) Morgenmad i skrabet udgave, godt brød fra bageren, ingen udskåret frugt eller små wienerbrød, total kedeligt, kommer ikke der mere.

12. September 2020

Skønt lille ophold på Hotel Årslev Kro

Skønt lille ophold på Hotel Årslev Kro. Dejligt værelse og maden var så skøn. Både morgenmadsbuffen og aftensmaden. Personalet venligt og imødekommende, helt sikkert et sted vi vil anbefale og kommer sikkert igen en anden god gang.
Tusind tak for et skønt ophold ❤️👌

30. August 2020

Kære Louise,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det der skulle ha været en dejlig…

Det der skulle ha været en dejlig oplevelse ..endte med ,at der kommer vi ikke igen .. havde bestilt 2 overnatninger med 2 gange aftens og morgen mad ..
.ankomst der var fyldte askebøtter og skraldespande rundt hele værelses bygningerne generalt ...
Blev ikke tømt trods info. Til en tjener
Fik en nøgle udl. Og så at værelset var
Godt slidtsamt ,at der var mug skjolder på loftet i badeværelse ..hvilket vi fandt ud skyldes defekt eller mangel af fugt styret udsugning efter brug af bad ...
Røg alarmer findes ikke samt evaluerings planer på værelserne ...
Vi Fik ved ankomst kaffe og tjereren fik
Fremtryllet noget æblekage, da vi spurgte efter det .. tip top
Første gang aften mad var lækker og blev serveret i den første del af kro stuen .. flot tilberedte og det smagte godt ...
Blev tilbud is kaffe ..viste sig var velsmagene..
Ok morgen bord .. der var hvad der skulle være .. DOG var der så en uheldig episode med en anden hotel gæst som trods corona tryk ..havde
En bomulds maske på .. fint .. men han havde ikke styr på hvordan mundbind skulle bruges ... havde det på .. lagde det ved sin plads og gik til morgen buffen uden brug af håndsprit
Gik så tilbage og monterede det på sit håndled og gik så rundt om hele morgen buffen uden at af spritte og masken hang hen over maden ..
Med meget stor risiko for smitte spredning
Vi tager kontakt til en tjerner og info. Om situation ..hvor ved han svare ja det er ikke så heldig ...
I det sekund var vi færdig med at skulle ha mere mad ...
Tager fat i receptionenisterne og fortæller hvad vi har set ..
Og der sker intet fra deres side
Viser sig endda at værer den kvindelige chef den ene .
Info.Håndsprit dunke stod spredt rundt på morgen bordet og der var stor risiko for at sprøjte det ud over maden
Om aftenen til spisning ..bliv vi placeret i et lille møde lokale og skulle nu ha buffe ... okay ... der stod nu beskidt bestik og rent bestik op af hinanden og brugt bestik lå med top på og mange tog fat i det i forviringen
For så at lede efter rent inden mad tagning ... sprit dunken stod bla.mellem 2 sovse kander og der røg håndsprit der ned løbene ..
Der var underbemanding på og vi var næsten færdig med vores mad da vi fik vores bestilte drikke varer ...
Næste morgen tidlig op til morgen mad ... okay indtil mand med mundbind fra dagen forinde kom igen og gik i morgen buffen ...
Så blev der igen hurtig afsluttet ved morgen bordet ..
Vi pakkede og fik afregnet og blev enig om at der kommer vi IKKE igen ...

Dog var personalet venlige og i møde kommende selv om de var presset...

15. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft 4 dejlige dage på Årslev…

Vi har haft 4 dejlige dage på Årslev kro, med vores lille hund.
Kroen ligger godt placeret i forhold til Århus og motorvej.
Personalet var venlige, maden var god, værelset i fin stand og rent. lækkert lille toilet med bad.
Tv, internet og lille elkedel var der på værelset.
Vi kommer gerne Igen.

6. August 2020

Kære Tina,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi følte os som nogen, der hurtigt skulle overstås.

Ringe oplevelse.
Vi havde et smartbox-gavekort, som vi valgte at bruge på Hotel Årslev Kro, og det fortrød vi hurtigt. Værelserne var små, og vandet var lunkent, så et ordentligt bad blev det ikke til. Derudover var vi placeret i et ikke-ryger-værelse og med vinduerne ud mod motorvejen. Vi kunne ikke holde døren åben grundet rygning fra de omkringliggende værelser, men fint - så slap vi da for larmen fra bilerne. Vi gik til middag og havde en 2-retters efter kokkens valg - det var bestemt, at vi skulle have laks og noget okse til hovedret, men maden blev ikke præsenteret, da det blev sat foran os. Laksen var kold og kedelig, og hovedretten var en sølle omgang med tynd sovs og rynkede svampe. Det værste var dog nok servicen. Vi blev sat ved en væg, og tjenerinden satte maden for enden af bordet, så vi selv kunne række ud efter den og servere den for os selv. Hun stillede sig en enkelt gang ved os, og da jeg begyndte at sige noget til hende, gik hun videre til næste bord, fordi hun fik øje på et par, som højst sandsynligt ikke var der via et smartbox-gavekort. Jeg blev afbrudt og følte mig meget lille. Morgenmaden dagen efter var standard - brød med ost og marmelade, yoghurt med topping, lidt sølle frugt og juice (vand med smag). Vi var hurtigt videre og kommer bestemt ikke tilbage dertil. Derudover er det sidste gang, vi køber et smartbox-gavekort, når vi tydeligvis ikke får bedre betjening end dette.

3. August 2020

Skuffende

Jeg havde ikke forventet luksus eller gourmet mad... dertil var prisen trods alt for lav. Men jeg havde dog forventet hyggelige og rummelige værelser og en dejlig middag, og vi fik ingen af delene. Værelserne er små og tarvelige og maden er middelmådig. Personalet var måske ikke ligefrem uvenlige, men de virkede trætte og uengagerede. Der kommer vi ikke igen.

3. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Og jeg fik ikke et ord indført

Jeg har det ikke særlig godt.

Efter den måde de behandler os på.
Da vi skulle tjekke ud på 415.

Og jeg fik ikke et ord indført.

Jeg håber ikke andre oplever det samme som jeg

Med venlig hilsen Mathias Lykke Rasmussen.

23. Juli 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt ophold med god mad og vin

Vi har netop afsluttet et ophold med 3 overnatninger. Der var et par "kiks" undervejs, men i det store og hele er vi rigtig godt tilfreds med opholdet. God mad og nok af det, ok værelser som dog godt kunne have lidt hyldeplads til tøjet. Der var pres på personalet mandag aften i restauranten, og man havde glemt at melde vores ankomst, selvom vi havde bestilt plads i om morgenen, ved chefen selv ;-) og priserne på mad og drikke skal de lige have styr, ligesom der kom lidt rigeligt på regningen, det blev dog ført retur uden problemer :-) Tirsdag var inkl. buffet og kaffe med sødt, kaffen og det søde glemte vi alt om indtil vi kom over på værelset. Tilbage igen og deres søde tjener tilbød at lave en bakke til os som vi fik med over, total god service, samtidig undskyldte han det der skete aftenen før, stor ros til dig :-) Et dejligt sted, på landet men ikke langt til Århus og de mange museer med videre som man kan besøge. Vi tænker vi kommer igen.

16. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et rigtig dejligt ophold med ægte…

Efter et rigtig dejligt ophold med ægte krostemning er det svært ikke at give hotel Årslev kro 5 stjerner. Vi er blevet mødt af venligt personale, som gerne fortalte om kroens historie ud fra de billeder der hænger i krostuen. Vi er blevet forkælet med god og veltilberedt mad, som der var rigeligt af. Hotelværelset var lyst, velindrettet og lige det der skal til for at nyde nogle gode dage med den man elsker. Placeringen er optimal hvis man ønsker at besøge Århus. På kroen er der landlig idyl med kun få kilometer til storbyen. Vi tager herfra med et stort smil og vender helt sikkert tilbage.

12. Juli 2020

Kære Karina,

Tak fordi du valgte et ophold hos os. Vi sætter rigtig stor pris på anmeldelsen og på de fine ord du giver os med på vejen. Dejligt I nød jeres ophold.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var ikke klar over at man kan lave…

Jeg var ikke klar over at man kan lave SÅ dårlig stegt flæsk med persillesovs.
Vi var 4 mennesker til stegt flæsk ad libitum i går.
Det var det aller dårligste mad jeg NOGENSINDE har fået.
Sovsen smagte ikke af persille, eller i det hele taget af noget som helst. Kartoflerne var vandede med skræl og lå i vand ?
Flæsken var helt og aldeles uden smag og med gummikant.
Hvis vi nogensinde skal komme igen skal der først ansættes en kok, der smager på maden selv. For det havde han tydeligvis ikke gjort.
Vi gik meget hurtigt igen.
Mit råd: ansæt straks en ny kok.

14. Februar 2020

Dårlig oplevelse.

Værelserne er så små, at man skal kravle over hinanden for at komme ind og ud af sengene, som i øvrigt er utrolig lave. Kun plads til et mininatbord ved den ene seng.
Har aldrig været på et hotel, hvor der ikke findes et skab med hylder til undertøj, skjorter, bluser, t-shirts, sokker og lignende. Skal blive i kufferterne. Der er kun et bøjle skab. Her kan man bogstavelig talt tale om at bo i en kuffert.
I brusernicen mangler et håndtag og en bademåtte.
Har betalt med en Smart Box til 900 kr. og får et værelse til 820 kr.
Ved bestilling tilbød man aften menu, men glemte at fortælle, at køkkenet var lukket søndag aften.
Kroejeren fandt ikke forståelse for vores kritik.
Har endnu ikke prøvet morgen buffeten, men har ikke store forventninger.
Har prøvet morgen buffeten. Den er OK.
Vi har været her 3 gange. Første, eneste og sidste gang. Kan ikke anbefales.
Aage Nielsen
👎

18. Dezember 2019

"tvunget" ophold :)

Vi havde en smartboks der skulle bruges. Årslev var eneste sted, som havde en dato der passede os. Efter at have læst på trustpilot var vi lige ved ikke at tage afsted alligevel. Der stod beskidt værelse og kedelig morgenmad. Det kunne vi lige så godt klare hjemme.

Vi valgte dog heldigvis at tage afsted alligevel. Vi blev i den grad positiv overrasket! Værelset rent, god service i receptionen, lækker morgenmad. Hyggelig omgivelser hvor man kan hygge både inden og ude. Vores værelse vente væk fra motorvejen. Vi kunne ikke høre motorvejen selvom vi havde åbent vindue.

de fleste ville nok give 5 stjerner for vores positiv oplevelse, men jeg er for 13 skalaen og forbeholder det til helt ekstraordinære positive. Hotel Årslev Kro kan dog i den grad anbefales.

(vi prøvede ikke deres mad om aften. Menuen så lækker ud, men kendskabet til kvaliteten er ukendt for mig).

31. Oktober 2019

Absolut et dejligt ophold

Vi var 7 voksne og havde læst om flere dårlige oplevelser, men vi blev absolut ikke skuffede. Værelserne var pæne og renlige og der blev gjort rent hver dag, selv om vi kun havde 2 overnatninger. Personalet var yderst venlige og hjælpsomme og kroen er velholdt overalt. Stort morgenbord og der manglede absolut intet.
Aftensmaden velsmagende og godt nok almindelig mad, men fin til prisen.
Det er rigtigt, at der er støj fra motorvejen, men lukker man vinduerne kan der næsten intet høres.

14. September 2019

Kære Erik,

Tak fordi du valgte et ophold hos os. Vi sætter rigtig stor pris på anmeldelsen og på de fine ord til stedet her. Desværre er det ofte sådan, at folk er mere tilbøjelige til at skrive når de har haft en dårlig oplevelse og 90% skriver ikke når de har haft gode oplevelser, så jeg er glad for at I valgte at besøge os og selv afgøre.

Vi håber at se jer en anden god gang.

Dårligt sted - dårlig mad

Min mand og jeg har været på et firedages ophold på Årslev kro. Vi kommer ind på værelset og rent er det ikke, der er små fluer
Og små sorte dyr alle vegne. Sengen er sat sammen af tre madrasser oven på hinanden og er så bløde at man heletiden er ved at falde ud af sengen da madrasserne gled fra hinanden. Badeværelset var meget slidt og gammel, beskidt og hår i alle hjørner og op af fliserne i brusekabinen. Der stod tre små shampoer fra hotellet hvor den ene var brugt af og beskidt. Da vi spiste på hotellets restaurant dagen efter vi var kommet skulle min mand have en wienersnitzel. Den var brændt og kødet var gråt, kartoflerne var helt sorte og man kunne både lugte og smage at det de havde stegt det i havde været brændt på. Efter min mand tog et par bidder at sin mad, fik han voldsom kvalme og havde mistede appetitten. Min mand gik udenfor da han var blevet meget dårlig. Jeg sagde det til tjeneren som beklagede meget og sagde at vi ikke skulle betale for hans mad. De tilbød at han kunne få noget andet. Men han ville bare have nogle kiks og frugt med over på værelset. Jeg snakkede flere gange med tjeneren om hvor dårlig han var, men hun og kokken syntes det var mærkeligt at han kunne blive så syg af at have spist den smule. Det virkede som om at de ikke troede på os. Men vi fik ødelagt en hel aften. Dagen efter blev der ikke spurgt til om hvordan han havde det. Da vi skulle tjekke ud blev der ikke sagt tak for besøget eller andet en at “ det var en betaling her på hotellet”
Hilsen Gitte

15. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr