Umiddelbart er værelset fint men badeværelset er beskidt gammel sæbe og tandpasta på fliserne. Der er ikke gjort rent rundt om toilettet, den ene gang jeg var her lugtede der surt og af sved på værels... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde 2 overnatninger,med hund.stedet kan varmt anbefales,Vi havde familiebesøg i restauranten,og nød det lækreste mad,også morgenmaden var super lækkert,der manglede intet.personalet over hele lin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var ikke sådan en kro oplevelse jeg håbede på ,med go gammeldags mad . Alt for fint og ikke meget på tallerkenen, rejen på forretten var tør og 3 små kartofler og 3 stykker kød og lidt grønt det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Igen havde vi et skønt ophold hvor alt levede op til forventningerne. Hygge kro med god stemning og det skønneste personale. Vi kommer igen og igen
På Hotel Årslev Kro mærker du følelsen af at være ude på landet samtidig med at du er helt tæt på Aarhus. Kroen er omringet af natur og marker så langt øjet rækker, som en lille oase midt i Jyllands største knudepunkt. Hvilket giver dig mulighed for at dyrke det stille og rolige liv på landet, uden at gå på kompromis med kultur, by og oplevelser. Derfor er vi også et oplagt sted til dig på farten og er især meget populær blandt par. Hotel Årslev Kro ligger 10 km fra Aarhus centrum og det tager kun 15 minutter at køre dertil. Vi byder indenfor på Hotel Årslev Kro til et hjemligt og hyggeligt ophold. Du bliver ført op af brosten til vores bevaringsværdige hovedbygning i bindingsværk-stil og ægte stråtag. Indenfor bliver du mødt af bjælker i loftet og unikke historiske detaljer kombineret med moderne elementer. Om du søger en afslappende hotelovernatning, et romantisk weekendophold, eller en kulturelt præget oplevelse eller fest midt i vores landlige tidslomme, ser vi frem til at byde dig velkommen på Hotel Årslev Kro. Kroen daterer helt tilbage til 1825, hvor Aarslev Krogaard blev opført, dengang som landbrugsgård. Den klassiske landevejs-idyl er bevaret på trods af at vi har moderniseret flere gange. I 1910 blev den Kongeligt privilegeret, med den nye Bevillingslov. Hotellet er løbende blevet moderniseret, og tilbyder i dag mange forskellige ophold. Vi har 78 værelser, bestående af familierum, hyggelige tagværelser og store businessværelser, alle med eget bad/toilet, TV og internet, 6 kursus- og mødelokaler og en hyggelig krostue/restaurant med stort á la carte menukort. Omkring hotellet har vi en fodboldbane, gynger, en dejligt have med udendørs borde og bænke hvor man kan slappe af. Indendørs kan vores gæster tage et spil billard eller dart. Derudover har vi gratis parkering på hotellet, samt lade standere. Det er også muligt at leje cykler for 100 kr. om dagen. Hotellet har en handikapvenlig rampe og handicapvenlig toilet i hovedbygningen. Restauranten ”Hjerterum” Vores krostue er virkelig hele hotellets hjerte, deraf navnet. Restauranten er placeret i den oprindelige hovedbygning, i hyggelig stil. Her serverer vi god dansk kro mad, mandag-lørdag fra kl. 12.00-21.00 Der serveres desuden morgenbuffet hver dag. Vi tilbyder også at levere mad ud af huset.
Silkeborgvej 9000, 8220, Brabrand, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Ophold på 2,5 time var mere end nok til os.
Vi havde en gaveboks på 2 retter om aftenen-1 overnatning- morgenmad.
Værelset var mørkt- lugtede forfærdeligt af fugt/mug og spindenvæv hang ned fra loftet og på væggene- hår fra forrige gæster på badeværelset- blod pletter eller andet på karmen ved toilettet.
Maden var nok det dårligste jeg nogensinde har fået serveret, flute som var stenhårdt med hønsesalat, kartofler smagte som om det var dagevis siden de var kogt og stegt. Sovsen smagte direkte dårligt og kødet var ikke til at skære over, eneste gode var vinen som vi gav 278 kr for.
Imens vi spiste talte vi om hvor beskidt og dårligt maden var og besluttede at køre hjem.
Ophold på max 2.5 time hvoraf 1 time bestod af en lur var mere end rigeligt for os,så slap vi også for vores tøj kom til at lugte af fugt.
Ville ikke give 1 stjerne men var nødvendigt for at kunne skrive.
Værste sted ever!!!!
Nul stjerner havde været bedre i sammenligning med andre kroophold i Danmark.
Ankom sidst på dagen, til opholdet Torsdag-Søndag, hvorfor det var mørkt. Vi fandt efter lidt søgen receptionisten, der gemte sig nede bag sin skærm og disk. Ingen velkommen eller rette linjer for opholdet, såsom tider for maden.
Spurgte efter p-forholdene i forhold til værelset og blev henvist til modsatte side, længst væk - næste dag, vidste det sig at vi kunne have parkeret umiddelbart lige ved siden af, ved at køre bag om kroen.
Første måltid: carpaccio til forret og den faste hovedret om torsdagen, hvorfor a la carte ikke var muligt - stegt flæsk med persillesovs - mærkelig sammensætning, men smagte godt. Grundet overbelægning i forhold til kroens kapacitet, blev vi sammen med andre Risskov Bilferie kunder placeret i et konference lokale - ikke lige den krohygge vi havde forestillet os. Tjeneren tog nærmest mod bestillingen af drikkevare og oplyste om middagen, inden vi havde sat os og serverede disse ligeså hurtigt, men derfra, var det umuligt at få fat i en tjener uden at skulle gå tværs igennem hovedbygningen. Det blev to øl, da deres drikkekort ikke var til at finde eller ikke opdateret. Da der manglede noget sennep spurgte vi efter dette og ventede så 20 min. inden vi igen rejste os og rykkede - var her næsten færdige med maden. Vi opgav og havde egentlig ikke lyst til dessert i det neon belyste lokale.
Morgenmaden skulle være indtaget 10.00, så ikke en "sov længe ferie", men igen fejlede alt, ingen kaffe, ingen franskbrød, ingen wienerbrød og kun en slags Hatting rundstykke. Igen skulle en tjener findes og med stor tålmodighed lykkedes det at få en kop kaffe, franskbrød, rundstykker og wienerbrød var de udgået for, ved vores ankomst kl 9.15
Vi spurgte til aftenens menu, men denne kunne ikke oplyses, da kokken først mødte kl 11
Vi ankom til aftenmenu kl 19.00, hvor det blev oplyst, at ala carte var aflyst, grundet selskaber om lørdagen, hvilket køkkenet havde meget travlt med.
Igen blev Risskov Bilferie henvist til konferencerummet, hvilket vi ikke ønskede, men alle borde i kroen var optaget, så det blev frivillig tvang. Igen begyndte tjeneren at oplyse middagen og spørge efter drikkevarer inden vi havde sat os og igen var det derfra umuligt at finde en tjener. Forretten var den samme som dagen før og buffeten manglede stort set alt - der var slet ikke fyldt op. Min hustru valgte at spise sig en forret mere med lidt salat, hvilket hun nærmest var færdig med inden jeg kunne benytte buffetens varme retter. Her var ankommet en sej oksesteg, skåret i humpler som til en hest, dertil grillet "Danfrost" grønsager og en svampesovs af ubeskrivelig herkomst.
Lørdag gentog det samme sig mangel på morgenmad, ingen a la carte, da der nu var selskaber og dermed mangel på tjenere. Til gengæld ændrede buffeten sig, som de store selskaber spiste færdig, så hovedretten der startede som kylling ændrede sig til oksemørbrad, hvilket det samme skete med tilbehøret, dog uden at være afstemt med kødet.
Intet af maden levede op til de billeder vi havde set på nettet og heller den den hyggelige krostemning.
Så meget enkelt - det er sidste gang vi kommer på Årslev Kro. Sikkert et udmærket selskabssted, men som kroferie kunde tæller du ikke.
Super fin kro med dejlig mad.
Vi havde to overnatninger i et dejligt motelværelse rent og pænt.
Flink og rart personale der tog sig pænt af os.
Super dejligt mad.
Kan kun anbefales
En fantastisk oplevelse
Hyggelig værelse med skrå vægge
En dejlig morgenmad med alt hvad dertil hører og en fantastisk lækker og veltilberedt aftensmad (forrret og hovedret). Venlig og imødekommende personale
Kan bestemt anbefales
Ris og ros fra en vandregruppe på 17.
Ved ankomsten måtte flere vente i noget tid, fordi receptionisten havde travlt med at snakke i telefon. Ikke noget med et”hej et øjeblik” eller et nik/smil, vi måtte bare stå og vente. Da der var tid til os, så var det uden smil og ikke ligefrem fordi man følte sig velkommen.
Værelserne ok, dog noget slidte og specielt badeværelserne kunne godt trænge til en opfriskning.
Vi havde ophold med både morgenmad og aftensmad. Morgenbuffeten var ok, med et mindre udvalg.
Aftenbuffeten noget kedelig, med oversteget kød, der med nød og næppe kunne kaldes for lunt.
Flæskesteg i en lukket varmer, så alt fugten gør sværen blød, er ikke særlig gennemtænkt.
Lyspunktet var tjenerne i restauranten om aftenen, både de voksne og de unge, de knoklede og gjorde deres bedste, med et smil på læben.
Vi havde tilkøbt og forudbestilt madpakker til den sidste dag, da vi skulle på en lang vandretur og jeg tjekkede op på det aftenen inden.
Alligevel havde køkkenet glemt at lave dem, det er bare IKKE i orden!
Vi fik dog udleveret en pakke rugbrød, 17 cherrytomater og 17 skiver agurk!!!
Havde i august 2021 booket 2 overnatninger gennem booking.com og har derigennem også skrevet en ikke så god anmeldelse .. som jeg har kopieret hertil, da den åbenbart er forsvundet på deres side ???!!!
☹ Alt for bløde senge
Beskidtbaderum med hår fra tidligere
logerende
Gammelt Møg I alle hjørner samt rundt
om Terassedørene
Megen støj fra motorvejen
Papirkrus ... kunne ønske glas eller
porselænskrue på værelset
🙂 Hyggeligt sted
Størrelsen på værelset
Flinke personale .. især
morgenmadsdamen
Ok morgenmad
Gobeliggebhed i forhold til Aarhus
Værelset meget mørkt, beskidte kaffekopper fra forrige gæster.
Nyt og fint badeværelse.
Serveringen lørdag aften, virkelig langsom og glemsom.
Morgenmaden blev ikke fyldt op, til de mange gæster søndag morgen.
Vi blev virkelig godt behandlet - super god service og kommer meget gerne igen💐
Lækker buffet og dejlig vin.🥂
Glem ikke en gang Pool i kælderen 👍
🥰🤗🥂
Aftenbuffet var eneste mulighed på vores besøg - hver aften.
3x kedelig buffet med meget lille og næsten det samme udvalg hver aften. Incl. 2 varme retter, som i øvrigt kun var smålune... og kødet overstegt.
Morgenmaden var spartan.
Ikke alle hygiejne regler var overholdt. De samme skeer til forskellige retter, eller der blot manglede. Det var sprit og handsker, men ikke alle benyttede dette.
De unge tjenere om aftenen virkede bestemt ikke som om, de havde fået de mest basale læringer. Vinflasker på bordet kunne man selv lukke op. Bad man om vinkortet, blev der aldrig fulgt op på det. Ellers uendelige lange ventetider på alt, hvad man bestilte. Ren forvirring og de glemte, at man havde bestilt.
Værelset var lille og nusset. Der var ikke gjort ordentligt rent ved ankomst. Afføring i toilettet fra de forrige gæster samt hår i gulvristen til afløbet. Slik og skidt på tæpperne.
Vi oplevede en ansættelsessamtale under morgenmaden i restauranten, hvor der, uden at spare på tavshedspligt, blev fortalt om huset og om de ansatte.
Absolut ikke er sted, vi vil anbefale.
En kedelig oplevelse.
Restaurant kaotisk- alt for lang ventetid på at komme til bords- ingen opdækning jeg måtte selv hente alt service mm.
Dagens menu var stegt flæsk- det var hårdt som sten-stegt alt for meget- kartoflerne var fyldt med "øjne". De hjemme syltede rødbeder var hårde og slet ikke kogte nok. Restauranten var fyldt med kunder men jeg hørte ikke een eneste der roste maden, tværtimod. Aldrig mere Aarslev kro. Jeg kan slet ikke forstå uden over pengene at bordene i restauranten skal fyldes 3-4 gange samme aften, når personalet ikke magter det.

Antwort von Hotel Årslev Kro
Dejligt ophold. Smuk ældre kro.
Kan varmt anbefales
🌺🌺
Vi var oppe og få Stegt flæsk i torsdags den 5/8-21. Vi havde bestilt bord til klokken 18. og vi stod længe før vi blev kontaktet af personalet, den ene af de unge piger. Der var ikke meget styr på tingene da vi kom. Ingen spurgte efter om vi havde coronapas(hvilket vi har). Og vi fik et bord lige ved indgangen og baren hvor der var meget gennemgang og meget larm fra baren hvor tjenerne skulle sørge for deres gæster. Der var to unge piger, som virkede ganske nye, som faktisk prøvede på at gøre deres bedste. Så var der værtinden(Anja). Hun var ikke ærlig høflig i sin tone overfor sine ansatte hverken de to unge tjenere eller dem i køkkenet. Mon hun tænkte på at vi alle kunne høre hende når vi sad hvor vi sad. Hun virkede opgivende. Og der gik utrolig lang tid fra vi fik bordet til de kom og tog imod vores bestilling. Og Anja stod i baren da min mand gik op for at betale og hun kiggede overhovedet ikke på ham og sagde ikke noget som helst til ham men havde åbenbart travlt med at sørge for en cola og en øl til et andet bord og med et stormede hun ud i køkkenet og igen råbende over den manglende hjælp og samarbejde imellem de ansatte. Et smil og et lige et øjeblik havde været nok. Men istedetfor kom min mand bare til at stå og glo. Da ham med brillerne og tynd i toppen da endelig kom og vi kunne få lov at betale. Ærligt så havde vi kunnet gå uden at have betalt for ingen der havde styr på noget som helst og ja sådan er vi heldigvis ikke. Men trist oplevelse på en tur i lokalområdet.
Maden var ganske udemærket.
Der var dog langt fra den ene ende af restauranten til den anden. Og i disse coronatider havde det måske været en ide at have to steder hvor folk kunne tage mad fra. Der var en ældre herre med briller og han virkede heller ikke som om han havde noget overblikket, måske de skal have lært at give folk en glædelig og rar velkomst og få os til at føle at vi er ønsket selvom det er flæskaften. Og ja der er mange overnattende gæster imellem os der kom ude fra. Men ja ikke et sted vi sådan lige kommer igen.
Vi havde gennem Risskov købt et ophold med to overnatninger og halvpension. Da vi ankommer fredag sidst på eftermiddagen bliver vi ikke modtaget med smil og velkommen til. Det viser sig så at vores ophold ikke er registreret. Vi får dog et værelse eftersom jeg kan fremvise godkendelse og betaling. Vi får ingen besked på om vi vil undersøge sagen eller vi selv skal. Da vi kommer ned på værelset er der toiletpapir på risten i afløbet I brusekabinen og på en hylde i garderoben ligger en brugt vatrondel. Flere steder rundt i loftet hænger der spindelvæv. Under en anden hylde i garderoben hænger der større mængde spindelvæv. Da vi går over for at spise bliver vi anvist et bord hvor der på gulvet er fyldt med halvstore krummer og ris. En tjener kommer og spørger hvad vi ønsker at drikke. Min mand ønsker en øl, jeg en cola. Vi bliver spurgt om vi ønsker vand, hvilket vi svarer ja tak til. Efter en rum tid kommer min mands øl og min cola - den er alt andet end kold. Vandet får vi aldrig. Pga travlhed dropper vi at spørge til det. Da vores ophold er med halvpension vælger vi ikke selv maden. Tiden går, forretten kommer. Efter vi har spist forretten venter vi omkring 20 minutter på hovedretten, kødet er kun lunt. Det er meningen vi også skal have dessert, men efter vi har ventet 25 minutter uden at se en tjener går vi. Ved et andet bord sidder der nogen der prøver at få fat på en tjener for at bestille mere at drikke, de opgiver og må gå ud og bestille. Da vi går har de ventet i 10 minutter på deres drikkevarer.
Lørdag morgen er der morgenbuffet, den er ok men ikke det helt overvældende. Lørdag aften bliver værre end fredag aften. Vi får dog ret hurtigt drikkevarer og forret. Fra forretten er taget ud til vi får hovedretten går der en time!! Igen er menuen bestemt af kokken. Fredag var det oksefilet, lørdag er det svinekæber, to små til hver. Sovsen er samme slags som til fredagens menu... Desserten opgiver vi endnu engang pga den lange ventetid. Alle sidder og venter meget længe på mad. Mange gæster må stå længe for at få anvist et bord. Der er underbemandet og de stakkels tjenerer nærmest løber rundt, ingen overskud til smil eller til at følge op på deres borde. Som andre tidligere har skrevet, så har vi også den følelse, at fordi vi køber et ophold med maden inclusive, så er der ikke kræset om maden. Det er langt fra så lækkert som det der kan bestilles.
Da vi skal tjekke ud søndag kan vi se at krummer og ris under det før omtalte bord stadig ligger der. Gangen hvorpå vores værelse ligger og også ret snavset. Kroen virker træt og vi mærker flere gange at der ikke er styr på tingene. Vi ringer selv til Risskov lørdag og de vil undersøge sagen. De ringer tilbage og fortæller at de har snakket med hotellets direktør som fortæller om både problemer med it system og for få hænder.
Vi overnattede 3 nætter med vores hund på et værelse med egen indgang. Værelset og badeværelset var så fin og ren. Personalet var meget imødekommende. Maden på deres restaurant om aftenen var fantastisk. Der manglede heller ikke noget ved morgenbordet. Hvis vi igen skulle holde weekend eller ferie på disse kanter, kigger vi helt sikkert forbi Hotel Årslev Kro igen. De bedste hilsner Anne, Dennis og Bailey

Antwort von Hotel Årslev Kro
Vi skulle spise aftensmad og der var dårlig betjening og min søsters bøf var tør ad helvedes til den var fuldstændig tørstegt og vi bestilte en ny men blev glemt i en halv time også skred vi
Købte en SPOTdeal. Kan bestemt ikke anbefales. Kroens buffet (såvel aftens- som morgenmaden) var meget kedelig. Kedelige råvarer, og der var på ingen måde kræset om råvarerne. “Stor-køkken-drift”. Værelserne er slidte. Og de glemte at spørge efter vores Corona pas.
Dejlige omgivelser og rigtig lækker mad, også skønt der er veganske/vegetar muligheder! Kan varmt anbefales
Dejlig kro, fine værelser og lækkert mad. Fem stjerner er faktisk ikke nok. Vi kommer helt sikkert igen. 👍
Efterhånden meget nedkørt kro. Trænger virkelig til opdatering. Mangler grundig rengøring og nytænkning i forhold til mad.
Venligt personale
Vi har boet en uge på Aarslev kro i på grund af “genhusning” i forbindelse med flytning. Det var en virkelig god oplevelse. Vi blev overalt mødt med stor venlighed og havde et dejligt værelse. Vi var tillige i risikogruppe pga. corona og mødte stor forståelse og hjælpsomhed. Tak til alle medarbejdere.

Antwort von Hotel Årslev Kro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.