Snel verstuurd, netjes verpakt. De paraplu is van een goede kwaliteit maar bij het uitklappen van de paraplu kwam mijn vinger tegen het klipje aan waardoor het leek alsof de paraplu stuk was en niet k... Mehr ansehen
Netjes op tijd bezorgd. Verzendkosten zijn wel hoog en dat is te verwachten met het formaat van een paraplu, maar dat wordt pas op vrij laat in het bestelproces getoond.
- Geschäft für Modeaccessoires
- Bekleidungsgeschäft
- Geschenkeladen
- Koffergeschäft
- Herrenmodengeschäft
- Damenmodengeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Parapluwinkel.nl, dé online winkel voor alle soorten paraplu’s! Of je nu een stijlvolle, compacte of stormbestendige paraplu zoekt, bij ons vind je een uitgebreid assortiment dat past bij elke situatie. Daarnaast bieden we bedrukte paraplu’s op maat, ideaal voor promoties of persoonlijke cadeaus. Ons familiebedrijf, gerund door vier broers, werkt als een hecht team om onze klanten snel en professioneel te helpen. Met een focus op kwaliteit, service en snelheid zorgen we ervoor dat jij droog blijft én tevreden bent. We leveren momenteel in Nederland en België, maar breiden binnenkort uit naar Duitsland. Heb je liever persoonlijk contact? Bezoek ons dan op afspraak bij onze fysieke locatie. Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wij helpen graag om de dag zo romantisch mogelijk te maken. Wat denkt u van een rode of witte hartjes paraplu? Of gaat u liever voor een transparante paraplu? Wij hebben veel verschillende modellen voor u klaar staan. Waarom kiezen voor Parapluwinkel.nl? ✔ Breed assortiment voor elke stijl en situatie ✔ Professionele bedrukking op maat ✔ Snelle levering en uitstekende klantenservice ✔ Persoonlijke aandacht en advies Parapluwinkel.nl – Voor de beste bescherming, altijd in stijl! Of toch liever een paraplu op maat? Alles is mogelijk! Bezoek onze website op www.parapluwinkel.nl en ontdek jouw perfecte paraplu.
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle verzending en mooie paraplu
Snelle verzending en mooie paraplu. Nog niet geprobeerd met storm dus op dat punt kan ik geen beoordeling geven.
Snelle levering en product zoals…
Snelle levering en product zoals beschreven en op foto.
Mooie en kwalitatieve paraplu voor een goede prijs.
Mooie en kwalitatieve paraplu voor een goede prijs. Daarnaast snelle levering.
TOPBEDRIJF!
Het was snel en ook snel gecorrigeerd vanwege een verkeerde levering. Zijn middels mail goed en snel bereikbaar
Nette levering, verzendkosten hoog
Netjes op tijd bezorgd.
Nette stevige paraplu
Snelle verzending, goed verpakt en mooi product die voldoet naar verwachting.
Top service
De paraplu die ik had besteld ging meteen kapot nadat ik ‘t op de grond liet vallen. De klantenservice heeft gelukkig een nieuwe naar mij opgestuurd. Erg blij met de snelle en vriendelijk service. Zeker een aanrader!
De snelle levering en de psraplu is van…
De snelle levering en de psraplu is van kwaliteit.
Vriendelijke klantenservice, fijne winkel!
Ik had doorzichtige paraplu’s besteld voor de bruiloft. Diezelfde dag zijn ze verzonden, alleen had DHL ineens een paar dagen extra vertraging er bovenop gegooid. Helaas heb ik ze dus niet kunnen gebruiken en vanuit de klantenservice werd aangeboden om ze kosteloos te retourneren. Goede service en reageren snel op mails! De volgende paraplu’s zal ik zeker hier bestellen :).
Opnieuw paraplu's besteld
Opnieuw paraplu's besteld na een eerdere goede ervaring en opnieuw zeer tevreden over de snelheid van leveren en kwaliteit van de paraplu's.
Dan verdien je gewoon alle sterren!
Snele levering
Enorm behulpzaam en vriendelijke…
Enorm behulpzaam en vriendelijke klantenservice, redelijk geprijsd, grote keus, mooi magazijn.
Blij.Blij.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.