Wool & Wire Bewertungen 381

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geachte, bedankt voor het monster dat ik vorige week ontvangen heb. Dit kleur en materie "sisal Capetown" is perfect. Nu wacht ik op de werkers om de werken te beeindigen alvorens mij vast te leggen q... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles heeft zich afgespeeld zoals beloofd / afgesproken. Ook het tientje voor levering (verzend / materiaalkosten) van de drie staaltjes werd automatisch op de bankrekening teruggestort nadat wij de b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kennis gemaakt via facebook. Afspraak gemaakt in Antwerpen. Zeer behulpzame dame gaf uitvoerig uitleg met aandacht voor onze wensen. Stalen meegekregen. Thuis nog eens nagemeten en bestelling geplaats... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel verkoopsgesprek, goed gedocumenteerd. Mooie toonzaal, bruikbare website én prima tapijten. Op de afgesproken datum geleverd. Zelfs toen bleek dat na een paar weken de boord van ons tapij... Mehr ansehen

1. Teppichgeschäft
  2. Möbelgeschäft
  3. Haushaltswarengeschäft
  4. Wohnmöbelgeschäft
  5. Geschäft für Bodenbeläge

Vom Unternehmen geschrieben

Natural materials. European craftsmanship. Timeless design.Wool & Wire creates made-to-order rugs and textiles that bring warmth, texture, and clarity to modern homes. Crafted in Europe using natural fibers, each piece is designed with intention, offering a refined foundation for personal space through honest materials and thoughtful design.

Natural Home Dressing

Vom Unternehmen geschrieben

100% European Craftmanship
Our goal is to be able to fully furnish interiors using only natural materials produced close to home. We start with the floors but will gradually expand to any subject that can decorate your home warmly and naturally. To begin with we offer sustainable premium carpets for luxurious interiors. Feel completely at home with the finishing touch of natural materials. Next to luxurious living and bedrooms, our carpets are also perfectly suited for projects like high-end hospitality and offices.

100% Satisfaction Guarantee

Not what you expected? We'll refund you.

Each piece is made with care—crafted to order using high-quality natural materials. That’s why we confidently offer a 100% satisfaction guarantee. If your order isn’t quite what you had in mind, just let us know and you’ll receive a full refund.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mooie stukken voorbeeldcarpet

Mooie stukken voorbeeldcarpet. Hierdoor goed te beoordelen.Snel binnen.

8. April 2025

Hi Simone,

Dankjewel voor je positieve review! Hopelijk helpen de stalen bij het maken van een keuze. Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om contact op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit in allerlei opzichten!

Goede communicatie en info.
Je kunt de materialen zien en voelen en je krijgt bedenktijd samen met wat stalen.
Fantastische natuurlijke materialen, kleuren en op maat kwaluteitsvol gemaakt.

19. März 2025

Antwort von Wool & Wire

Super om deze positieve woorden te lezen! Dankjewel Marleen, heel veel plezier met je Eibar vloerkleed!

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering van de gevraagde staaltjes. goed formaat om te kunnen beoordelen.

12. März 2025

Hi Paul,

Fijn om te zien dat dat de stalen geholpen hebben bij het maken van de juiste keuze. Dankjewel voor je positieve review. Veel plezier met je vloerkleden!

Zeer mooi kwalitatief aanbod

Zeer mooi kwalitatief aanbod ! Zeer vlot kunnen bestellen en zeer snel geleverd ! 👍🔝

3. März 2025

Hi Annemie,

Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit. Geniet van je nieuwe aanwinst!

TOP!

Mooie, toegankelijke website en de foto's komen overeen met de realiteit. Bestellen was easy en goed zicht op de levering. Timing van de levering zoals afgesproken. Vloerkleden waren super goed verpakt.
Dus alles TOP.

6. März 2025

Antwort von Wool & Wire

Wauw, het doet deugd om zo een positieve reactie te lezen! We zijn blij om te horen dat onze service naar wens was, dankjewel. Veel plezier met je Lisbon vloerkleed myriam!

Toppers

perfecte service

26. Februar 2025

Antwort von Wool & Wire

Hi Ben, bedankt voor je positieve reactie!

To the point

To the point, vriendelijk en behulpzaam . Mooie toonzaal en onmiddellijk stalen meegekregen !
De levering verliep vlot en correct binnen de gestelde termijn !
Een positieve ervaring !

26. Februar 2025

Hi Janna,

Wat een positieve review, heel fijn om te horen. Dankjewel! Heel veel plezier met je manila vloerkleed.

Snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit, perfect

3. März 2025

Hi Marianne,

Super om te horen, dankjewel! Veel plezier met je Manila vloerkleed!

Snelle reactie

Snelle reactie
Stalen gaven goed beeld

24. Februar 2025

Hi Dinant,

Dankjewel voor je positieve reactie! Fijn dat de stalen geholpen hebben bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met je Tokyo vloerkleed.

Snelle levering van kleurstalen

Snelle levering van kleurstalen, geven een duidelijke 1e indruk!

24. Februar 2025

Hi Harald,

Heel fijn om te horen! Als je graag nog extra advies wenst, aarzel niet om ons te contacteren.

Klantvriendelijk!

Had twee stalen sisaltapijt besteld, werden heel snel geleverd. En daarna snelle opvolging met een mailtje om te checken of er nog vragen waren.
Dus heel klantvriendelijk.

10. Februar 2025

Hi Nita,

Dankjewel voor je positieve woorden! Klantvriendelijkheid is voor ons heel belangrijk, fijn om te horen dat je dit ook zo ervaren hebt. Als er nog vragen zijn, horen we ze graag!

Een tevreden klant

Goede info en hulp bij de keuze. Vlotte afhandeling en levering

6. Februar 2025

Hi Luc,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons deugd dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Zeer correct

Zeer correct, en zeer vlot

11. Februar 2025

Hi Henk,

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze service waardeert. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op!

Team Wool&Wire

aanbevolen

website vlot te gebruiken. goede communicatie.

29. Januar 2025

Hi Suzy,

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te zien dat je aan de hand van de stalen de juiste kleur hebt kunnen kiezen.

Veel plezier met de Cuba!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nette levering prima kleed en fijn dat…

Nette levering prima kleed en fijn dat de vlekkengids later gestuurd werd

2. Dezember 2024

Antwort von Wool & Wire

Dankjewel voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat de levering vlot verlopen is! Geniet van je nieuwe Toronto!

Als er nog vragen opduiken in verband met de vlekkengids. Aarzel niet om contact op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles ging op een rustige en…

Alles ging op een rustige en sympathieke manier
Zou absoluut terug gaan als ik nog vloerbedekking nodig heb

17. Januar 2025

Hi Winifred,

Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Als we je in de toekomst nog kunnen verder helpen, laat het ons zeker weten.

Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Geweldige service

Geweldige service. Heel vriendelijk en ze doen heel veel moeite om de klant te helpen. Aanrader.

26. November 2024

Hi Patrick,

Bedankt voor je enthousiaste review! Het doet ons deugd dat onze service niet onopgemerkt blijft!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima product en zonder veel omhaal op…

Prima product en zonder veel omhaal op afgesproken datum geleverd.

28. November 2024

Hi Francis!

Dankjewel voor de goede beoordeling! We zijn blij dat we je hebben kunnen verder helpen.

Team Wool & Wire

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr