Wolplein Bewertungen 656

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Volop keuze en verzending dezelfde dag. Vind alleen de verzendkosten hoog. Je moet wel heel veel kopen voor gratis verzenden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het bestellen via de site ging goed. Ik kreeg een bestelbevestiging. Op de site staat dat de bestelling de volgende dag wordt verzonden als je vóór 23.59 uur besteld. Dat is nu bijna een week geleden... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

wolplein is een prima webshop, betrouwbaar met een groot assortiment. Ik heb een haakpakket besteld waarvan één kleur niet beschikbaar was. Daarvoor kreeg ik een alternatief aangeboden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestelde in het weekend garens voor een nieuw project op Wolplein. Volgens mij was het zelfs een zondag. Mijn bestelling werd meteen in behandeling genomen en aangemeld bij een pakketdienst. Super... Mehr ansehen

1. Garngeschäft
  2. Wollgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

656 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn bestelling verliep zeer vlot

Mijn bestelling verliep zeer vlot. 's Avonds besteld, kon de volgende dag al breien. Prijzen zijn gunstig. Ben tevreden.

6. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb leuke en goede ervaring met Wolplein.

Ik heb leuke ervaring met wolplein ook de mensen bij het klantenservice. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam en geven eerlijk antwoord en adviezen. Ze begrijpen ok als je iets verkeerd hebt besteld. Ze vertellen ook wat de regels zijn en dat vind ik erg goed als klant, want dan weet je ook wat je van je verwacht wordt. Ik vind ook dat je de bestellingen snel worden bezorgd, meestal de volgende dag al. Super snel.👍

6. Februar 2026

Goede snelle service.

Bezorging ging supersnel. ‘s avonds bestelt, volgende dag al geleverd.
Ik zou er zo weer iets bestellen.

31. Januar 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling niet ontvangen en geen…

Bestelling niet ontvangen en geen antwoord op vraag daarover

5. Februar 2026

Afhandeling niet ontv product

Het bestelde breiboek heb ik niet ontvangen. Er was ook niet aangegeven dat het boek later zou komen of niet op voorraad was. Vervolgens heb ik na een week een mail gestuurd. Na 3 dagen heb ik daar geen reactie op gehad. Vervolgens heb ik gebeld. Degene die het uit moest zoeken kwam er met 'het systeem' niet uit. Ik hoop dat ik het breiboek nog zal ontvangen op korte termijn.

De gang van zaken is totaal anders dan in de vestiging in Zaltbommel voorheen. Daar werkten deskundige dames die er voor zorgden dat de service uitmuntend was. Deze dames zijn niet te vervangen door een postorderbedrijf. Jammer

5. Februar 2026

Bedankt voor jouw waardevolle feedback.

Vervelend om te horen dat jij jouw bestelling nog niet hebt binnen gekregen. Graag had ik je verder willen helpen met jouw bestelling. Zou jij daarom mijn informatie aanvraag willen beantwoorden? Dan kijk ik graag mee naar een passende oplossing!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Nog steeds niet ontvangen. Een paar keer gemaild. Ook geen reactie. Nu maar hopen of het nog komt... het is gekomen na 1 week, uit resultaat, ik ben blij met me bestelling en kan weer voort

27. Januar 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product zou meteen leverbaar zijn

Product zou meteen leverbaar zijn, staat inmiddels op tijdelijk uitverkocht op de site. Er komt geen bericht vanuit Wolplein met uitleg en mails worden niet beantwoord

2. Februar 2026

Snelle service!

29. Januar 2026

zeer slechte communicatie

Veel onduidelijkheid over status bestelling en zeer trage communicatie. Uiteindelijk 3 weken op pakket van 13 kleuren moeten wachten zonder updates. Bestelling is nog steeds niet in mijn account te zien. Dat je een vraag over je bestelling stuurt en pas na 5 dagen een reactie (niet eens met nuttige info) krijgt, kan écht niet.
Mijn tip: reageer sneller en inhoudelijk. Daarmee voorkom je dat je klanten 5x gaan mailen over hetzelfde want daar hebben jullie het alleen maar drukker mee dan.

4. Februar 2026

Bedankt voor jouw waardevolle feedback!

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de communicatie. Dit is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan en hiervoor wil ik dan ook mijn excuses aanbieden.

Wij gaan zeker met jouw tip aan de slag, want dit moet en kan zeker beter.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Ik heb al vaak hier besteld en nog nooit iets terug hoeven sturen of iets gemist. Het zou wel fijn zijn als er meer variatie in rondbrei naaldpunten en -kabels zou komen.

28. Januar 2026

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet meer de service zoals gewend.

Ik was altijd heel enthousiast, snelle levering, direct contact. Nu de winkel gesloten is geen contact, late levering. Ik zal hier niet snel meer mijn wol lopen. Erg jammer!

Bedankt voor jouw waardevolle feedback!

Vervelend om te horen dat je niet (meer) tevreden bent over Wolplein.nl. Graag zou ik willen uitzoeken waar het is misgegaan in het proces. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn om mijn informatie aanvraag te beantwoorden?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering en nette…

Super snelle levering en nette verpakking. Tevens kreeg ik een kadootje, erg leuk en handig.

Goede ervaring met Wolplein.

Helaas was de garen wel dunner dan gedacht maar dat is mijn gebrekkige ervaring met haken, breien en garens.

Niet tevreden.

Niet tevreden.
Order geplaatst nog niks ontvangen.
Erger nog totaal geen reactie
Ook nav de door mij gestuurde mail.
Communicatie een 1
Nu afwachten of we nog wat gaan krijgen

Op een gegeven moment geeft men eea zsm opgelost
Verder zag het pakket er goed uit
Maw jammer van de communicatie
Maw als dat beter gaat...ziet het er goed uit

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas uiteindelijk niets besteld bij…

Helaas uiteindelijk niets besteld bij wolplein omdat ik graag van tevoren een kleur van de garen wilde zien , want op foto's komt kleur vaak anders over .
Op mijn vraag of ik paar draadjes op eigen kosten kon ontvangen zodat ik juiste kleur zag kreeg ik te horen dat dat niet kon. Dan maar naar andere webshop waar het wel gehonnereerd werd .

20. Januar 2026

Bedankt voor jouw waardevolle feedback!

Vervelend om te horen dat je niet bij ons besteld hebt. Het is voor ons helaas niet mogelijk om stukjes garen op te sturen ter beoordeling. Hopelijk ben je wel tevreden met je uiteindelijke productkeuze!

correct

Heel correct met verzenden en goed materiaal!

1. Februar 2026

Top spullen

Top spullen
Top bedrijf
Top levering
Top personeel

1. Februar 2026

Koen - Wolplein.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr