Volop keuze en verzending dezelfde dag. Vind alleen de verzendkosten hoog. Je moet wel heel veel kopen voor gratis verzenden.
Unternehmen hat geantwortet
Het bestellen via de site ging goed. Ik kreeg een bestelbevestiging. Op de site staat dat de bestelling de volgende dag wordt verzonden als je vóór 23.59 uur besteld. Dat is nu bijna een week geleden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
wolplein is een prima webshop, betrouwbaar met een groot assortiment. Ik heb een haakpakket besteld waarvan één kleur niet beschikbaar was. Daarvoor kreeg ik een alternatief aangeboden.
Unternehmen hat geantwortet
Ik bestelde in het weekend garens voor een nieuw project op Wolplein. Volgens mij was het zelfs een zondag. Mijn bestelling werd meteen in behandeling genomen en aangemeld bij een pakketdienst. Super... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.
Doornepol 5, 5301LV, Zaltbommel, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Wolplein
Altijd een snelle levering en altijd in orde.

Antwort von Wolplein
Overzichtelijke website, veel keus, goede aanbiedingen, snelle service, prachtige materialen.

Antwort von Wolplein
Ik heb op 27-12-2025 een bestelling bij Wolplein gedaan voor een Arctic Bloom Ice Blue haakpakket. De witte wol hiervoor bleek toen al niet op vooraad. Ik las dat het pakket wel pas verstuurd zou worden als alles er was, maar tot op vandaag 21-01-2026 en ondanks miijn 3 mailberichten (7/01, 8/01 en 19/01) waarop ik ook nog geen antwoord heb gekregen, weet ik nog steeds niet wanneer mijn pakket geleverd wordt ! Ik heb in het verleden nog al besteld bij Wolplein zonder probleem. Maar deze keer laat de klantenservice toch wel wat te wensen over.

Steeds heel tevreden. Artikelen worden goed verpakt. Snelle levering

Antwort von Wolplein
Duidelijke communicatie. Snel geleverd. Het bestelde was naar verwachting. En het belangrijkste.. Veel keus

Antwort von Wolplein
Ik heb 28 december mijn bestelling geplaatst waarvan er 1 pre order zou zijn, een week later zou alles verzonden worden. Alleen kwamen ze er toen achter dat 2 producten die toen op voorraad zouden zijn dit niet waren. Hier al meerdere malen telefonisch contact over gehad maar nog steeds niet opgelost. Ronduit belachelijk, ze hebben namelijk wel 2x 250 gram pandavulling maar de 500 gram is op. Na dit aangegeven te hebben vanmorgen zou er actie ondernomen worden om dan te regelen dat er 2x 250 gram opgestuurd zou worden zodat ik 2 weken later dan eindelijk mijn bestelling heb. Maar nog steeds geen bevestiging van verzenden. Word gewoon aan het lijntje gehouden, echt waardeloos

Leuke gratis/kooppatronen.
Zeer snelle levering van garen.

Antwort von Wolplein
Ontzettend slechte service. Ik heb bijna 6 weken geleden een bestelling gedaan. Op dat moment was er 1 artikel binnen 5 werkdagen leverbaar. Ondertussen heb ik nog steeds niks ontvangen en ik moet er continue zelf achteraan voor updates. Ik snap dat ze er niets aan kunnen doen dat er iets niet leverbaar is vanuit de leverancier en dat er feestdagen tussen zaten, maar de manier van afhandelen is echt heel slecht.

Antwort von Wolplein
Uitstekend! Mooi artikel, snel geleverd , zeer goede service en communicatie! Ik zal nog bestellen !

Antwort von Wolplein
Veel keus, normale prijzen, snelle bezorging.

Antwort von Wolplein
Garen besteld, andere dag al in huis. Goede communicatie. Top!

Antwort von Wolplein
Na bestelling volgt er geen levering. Meerdere keren navraag gedaan. Hier komt geen reactie op. Het verzoek op review is de eerste reactie.

Antwort von Wolplein
super goede service, snelle verwerking van een bestelling, goede prijs-kwaliteit verhouding

Antwort von Wolplein
Goede kwaliteitsgaren en snelle levering!
Fijne webshop en breed assortiment

Antwort von Wolplein
Wolplein has competitive price, a wide selection of products and is delivered quickly. I have always been satisfied with my purchases.

Antwort von Wolplein
Vorige week zondag bestelling geplaatst. Bevestiging gekregen maar verder geen levering of tracking info. Teleurstelling dat ik ook geen antwoord krijg op e-mail waar ik leveringstermijn vraag.
Zelf telefonisch contact genomen en vriendelijk geholpen. Omwille van stok voorraad was bestelling blijven hangen.
Uiteindelijk komt het goed.

Antwort von Wolplein
Altijd goede en snelle levering.
En mocht er toch iets fout gaan.
Dan zijn ze erg snel met het herstellen van de fout.
1 minpuntje....
Ze reageren niet al te snel op je email.
Maar met 1 belletje is alles snel opgelost.
Ook erg vriendelijk mensen aan de telefoon

Antwort von Wolplein
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.