Kan kun advare imod at indgå aftaler med wizer Deres samarbejde med global Connect er skandaløst En simpel nedgravning af kabel gået helt skævt, gravet de forkerte steder, ikke leveret graveplan,... Mehr ansehen
Reperation af el/ Eltavle. En rigtig god oplevelse. Serviceelektriker Jesper kom til tiden , og var meget kompetent og vidende om det arbejde han udførte. Meget pmhyggelig og vi fik lavet det vi bad... Mehr ansehen
Efter lang tids boksning med at få tilsluttet fibernet mellem Global Connect /Wizer og Altibox lykkedes det takket været fibertekniker Mourad fra Wizer. Han kom da vi hidkaldte ham, og lagde alle kræf... Mehr ansehen
Vi spurgte en teknikker ude på vejen ang udfald i fibernettet. fik besøg af en fiberteknikker Mourad 15 minutter senere. Det kan vidst kun kaldes god kunde pleje. En utrolig sød og hjælpsom fyr, der... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wizer er specialister i at etablere fibernet for netejere. Vi tager os af hele projektet fra opstart til aflevering.
Formervangen 34, 2600, Glostrup, Dänemark
- 71992230
- Kundeservice@wizer.dk
- wizer.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Skidt kundeservice
Skidt kundeservice. Er lige nu i telefonkø i 52min
Vi havde besøg af Aputsiak fra wizer…
Vi havde besøg af Aputsiak fra wizer som kom og gjorde klar til fibernet. HN var klar på opgaven og gjorde et godt stykke arbejde.
Træt af Wizer
Træt af Wizer. Har haft 4-5 kortere eller længere udfald den seneste måned. Det ville ikke nødvendigvis udgøre et stort problem, men udfordringen består i at man absolut ingen info på Wizers hjemmeside eller via sms, så man skal hver eneste gang begynde med at fejlsøge sit eget udstyr. Når der ikke står noget på hjemmesiden går man jo ud fra at problemet skal findes på eget udstyr. Om lidt blir Wizer overtaget af Fastspeed ... lad os se hvad Fastspeed kan gøre for at forbedre brugeroplevelsen. Krydser fingre. Wizer beholder sin iøvrigt anlægsdelen, entreprenørvirksomheden.

Super god service
Jeg har i dag haft besøg for at få blæst fibernet af Wizer. Jeg havde besøg af Jesper og Haugaard, som var effektive og yderst servicemindede. De havde mig med på sidelinjen hele vejen, og forklarede, hvordan og hvad, der skulle ske. De var utrolig kompetente, og meget flinke. Jeg kan varmt anbefale dem, og Wizer.
Tusind tak for en hurtig og god service.
Imposssible to get in contact.
Aputsiak gav os en meget god oplevelse
Aputsiak gav os en meget god oplevelse, han var venlig og imødekommende
God oplevelse
Aputsiak var en meget venlig og omhyggelig installatør, som lavede et supert arbejde. Tak for det!
Super god og kompentent service
En utrolig sød og hjælpsom fyr, der gjorde alt hvad han kunne, og fik os op og kører igen.
Fra vores side de varmeste anbefalinger til wizer, også for deres hjælpsomme folk på kontoret.
En fin service
De to montører Bo og Kenneth gjorde et godt stykke arbejde
Super service.
Havde i dag besøg af William fra Wizer, og han udførte et virkelig godt stykke arbejde, han fortalte godt om fiberen og hvor vi skulle placere boksen, han fuget hullet hvor ledningen kom igennem, brugte rustfri skruer osv, og så er han utrolig serviceminded, alt i alt en super god oplevelse.
Tak for det.
Mvh Kim.
Venlig montør
Montøren der skulle opsætte fiberboksen, han hedder Aputsiak, var meget behagelig, oplysende og effektiv. Tak. Wizer skal være glade for slags medarbejdere.
God information
God information, super flinke drenge Kenneth og Stefan
Smertefri fiber installation fra Wizer
Teknikkeren Aputsiak kom forbi og sammen fik vi fundet en fin løsning for opsætning af fiberboksen fra GlobalConnect. Nemt og hurtigt. God information om processen undervejs.
Gentagne irriterende kortere udfald her…
Gentagne irriterende kortere udfald her på det sidste.
I dag var internet ned i over 20 min. Her prøver jeg forgæves at komme igennem til Wizer, men hænger blot i røret uden nogen som helst indikator af hvor lang tid der er igen.
Wizer er fint når det virker, når det ikke virker er det håbløst at få hjælp
Super service fra fiberteknikerne Kenneth og Mourad.
Vores supergode fibernet var nede. Min kone fik kontakt til 2 medarbejdere som arbejdede i nærheden.
De kom straks og på rekordtid fik de fikset problemet. De vidste alt om fibernet, havde det rigtige udstyr med og var meget hurtige og kompetente. Og så var de utrolig søde og flinke.
Stor tak til Kenneth og Mourad for en god oplevelse.
Et meget dårligt selskab
Et meget dårligt selskab, kan ikke komme gennem per. telefon, og de svare ikke på mail.

Umuligt at få kontakt!
Umuligt at få kontakt!
Har intet net haft i 3-5 dage.
Deres e-mail korronspondance er umulig.
Jeg har ringet ind 4 gange, stået i kø 55 min, 40 minutter og 2 gange 30min.
Ligeledes havde de ikke engang åbnet telefonerne fra kl 09:00-09:22.
Når man ringede, lagde den direkte på.
Har ringet herefter forskellige tidspunkter på dagen, men intet held på trods af jeg står i kø.
Har hørt sammenlignelig historie fra min kollega, og de har skiftet leverandør.
Der er nu et tilbud på vej fra fiberby, der i det mindste kan finde ud af at tage telefonen

Antwort von Wizer
Igen er fibernetforbindelsen nede i…
Igen er fibernetforbindelsen nede i Ølstykke, og jeres kundeservice var ikke til meget hjælp, efter man sad i kø i en time for at komme i kontakt med jer.
Vi er igang med at undersøge muligheden med en anden fibernet udbyder, da forbindelsen og kundeservice hos jer, er alt for ringe.

Skyld i at vores internet ikke køre i 14 dage
Jeg er desværre nød til at ændre min bedømmelse, hvilket ikke er teknikerens skyld men Wizer da der er blevet lukket for mit internet før fiber kablet er gravet ned og Fastspeed siger det er Wizer skyld. Se evt min bedømmelse af Fastspeed for nærmere info.
Fantastisk oplevelse af teknikeren Aputsiak god til at forklare hvad der skulle ske og hvad han havde udført efter arbejdet var færdig, han var klart en teknikker som har gjort det til en fantastik service fra deres side.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.