Wizer Bewertungen 1.346

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan kun advare imod at indgå aftaler med wizer Deres samarbejde med global Connect er skandaløst En simpel nedgravning af kabel gået helt skævt, gravet de forkerte steder, ikke leveret graveplan,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reperation af el/ Eltavle. En rigtig god oplevelse. Serviceelektriker Jesper kom til tiden , og var meget kompetent og vidende om det arbejde han udførte. Meget pmhyggelig og vi fik lavet det vi bad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter lang tids boksning med at få tilsluttet fibernet mellem Global Connect /Wizer og Altibox lykkedes det takket været fibertekniker Mourad fra Wizer. Han kom da vi hidkaldte ham, og lagde alle kræf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi spurgte en teknikker ude på vejen ang udfald i fibernettet. fik besøg af en fiberteknikker Mourad 15 minutter senere. Det kan vidst kun kaldes god kunde pleje. En utrolig sød og hjælpsom fyr, der... Mehr ansehen

1. Bauunternehmer
  2. Internetanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Wizer er specialister i at etablere fibernet for netejere. Vi tager os af hele projektet fra opstart til aflevering.

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fredag eftermiddag, dagens fibertekniker pris går til Mourad

Fredag eftermiddag, hjem fra arbejde klar til weekend. Ingen internet !
Prøve at ringe til kundeservice, men så banker det på døren og der står dagens mand i skysovs, fiberteknikker Mourad!
Der har åbenbart været en overgravning, så en-to-tre ny fiber ind.
Stor ros for ikke at lade os i stikken lige op til weekenden. Top service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

!Medarbejder i verdensklasse Mourad!

Trods de mangle problemer der var i starten med forsinkelser så for de 5 stjerne, og vis man kunne give 10 til en medarbejer fra wizer havde jeg gjordt det, JEG SENDER EN KÆMPE TAK TIL mourad som er tekniker her omkring Jægerspris 3630, han er dælme en fyr i verdensklasse, han var nem og snakke med og var med på et godt grin, så alt i alt rigtig rigtig positiv oplevelse, men det er mourad der har gjordt det til sådan en fantastisk oplevelse, tak til wizer og kæmpe tak til mourad🤘🏼😎🙏🏼

19. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super venlig og effektiv hjælp fra…

Super venlig og effektiv hjælp fra Kashif hos kundeservice. Problemet løst 100%.
Trækker en stjerne fra p.g.a. ventetiden, inden jeg kom igennem. Ville også være fint med en funktion, der løbende estimerer den forventede resterende ventetid i telefonkøen.

Opsætning af interface

Det var jo en fornøjelse at have Bo og Kenneth på besøg, til montering af interface. Sådan skulle alle håndværkere være. Bravo.

VH
Lis og Bjørner Meier valmuevej 13 Slagslunde

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak for kampen👍

Tak for kampen👍. På trods af forsinkelse og diverse logistiske problemer, som i ikke har haft indflydelse på - har jeg indtryk af at der er gjort rigtig meget for at få etableret fibernettet. I dag har jeg haft besøg af tekniker (Tommy) som var rigtig professionel og hjælpsom - og nu er der hul igennem.
Hilsen Niels

20. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte varen i april

Jeg bestilte varen i april, til levering d. 21. Juni, som er første dag i sommerhuset, men pakken blev leveret på terrassen tre dage efter bestilling.

13. April 2023
Wizer-Logo

Antwort von Wizer

Hej John

Vores webshop er outsourcet, og partneren er instrueret i at sikre fremsendelse af kundebestillinger hurtigst muligt.
Det er selvfølgelig beklageligt hvis din bestilling er sendt for hurtigt, men normalt bestiller kunden når de ønsker varen leveret. Vi afsender indenfor 1-2 dage fra bestilling, hvad der også fremgår af ordreflowet.

Installation i top.

Vi fik idag installeret både en udvendig og en indvendig box til Fibernet af en venlig, hurtig, professionel mand Jens Vind fra Wizer, som havde en venlig hjælper med.
Det hele blev klaret på et øjeblik.

19. April 2023

Grundig og effektiv fibertekniker

Fibertekniker Mourad var både grundig og effektiv med at finde og rette den fejl, der var skyld i at vi ikke havde noget signal på vores fiber forbindelse. Også fejlen hos vores nabo blev rettet. Det hele med godt humør og stor tålmodighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra Aoutsiak og Kenneth hos Wizer!

Jeg vil gerne give Aoutsiak og Kenneth fra Wizer en stor tak for den fremragende service og professionalisme, de udviste under installationen af vores nye fiber boks. Fra start til slut var de meget informative og tog sig tid til at forklare hele processen, så vi forstod, hvad der foregik.

De arbejdede hurtigt og effektivt, og sørgede for at efterlade arbejdsområdet rent og ryddeligt, når de var færdige. Deres venlige og imødekommende attitude gjorde hele oplevelsen meget behagelig. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Aoutsiak og Kenneth samt Wizer til alle, der overvejer en fiberinstallation.

5/5 stjerner – kan ikke anbefale dem nok!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Teknikeren gjorde et godt stykke…

Teknikeren gjorde et godt stykke arbejde
Aputsiak fra Wizer gjorde det super godt hos os, han satte boksen lige hvor vi ønskede det og var hurtig og effektiv.

Aputsiak har rådgivet mig fra starten, han bare en fantastisk person.

Simon og Jesper er fantastiske

Det her er mere en anmeldelse af Simon og Jesper. To smilende, glade, venlige og hjælpsomme gutter.
Jeg skulle hente en masse granitskærver hos nogle venner og ankom med min spade og læssede op i traileren.
Simon og Jesper kom over og spurgte om de ikke skulle hjælpe med at fylde traileren med deres minigraver, og på 1 min. havde de fyldt traileren for mig. Hvilket lige sparede mig for ca. 10-15 min.
Jeg kørte af 7 omgange og hver gang hjalp de med fylde traileren.
Så tusind tak til Simon og Jesper for deres hjælp. De sparede mig lige for 2 timers arbejde. Plus ondt i ryggen og kroppen😄

13. April 2023

Pivdårlig stabilitet

Engang var de gode - nu er der udfald på min forbindelse næsten hver uge - og det har stået på i flere måneder.
Og de gider ikke skrive noget på deres driftstatus fordi de dækker sig uder at det er TDC som laver noget.
Så kundeoplevelsen er utrolig dårlig.
Nedenstående datoer er listen over udfald hvor min internet forbindelse ikke fungerede.

12-04
07-04x2
04-04
03-04
27-03
20-03
22-02
26-01

Så hvis du gerne vil have ustabilt internet og kundeservice som ikke rigtig gider - så er wizer det helt rigtige valg.

12. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet net, ingen info, ingen service

Ingen forbindelse til internettet siden 7/4, ingen information udover den stærkt provokerende svar-mail, med at der er ekstraordinært travlt🙄 Virkelig ringe “service”, så en stjerne er en for meget!

6. April 2023
Wizer-Logo

Antwort von Wizer

Du må hjertens gerne skrive direkte til frank@wizer.dk, og husk at informer om hvilken adresse du er kunde på.
Men Wizer har ikke længere selv noget netværk, men køber sig ind hos bl.a. TDC og GlobalConnect.
Vi har kundeansvaret, men bliver aldrig bedre end den service vi videresælger. Hvis man som kunde skifter udbyder, ændres kundeansvaret, men det gør netværket og den underliggende drift desværre ikke. Det vil som udgangspunkt være præcist det samme, bortset fra at evt. periodiske fejl måske så er udbedret under flytningen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr