Een jas besteld maar deze viel ontzettend tegen voor een heren winterjas. Op de site leek het een goede heren winterjas. De stof van de heren jas was veel te dun. Dus de kwaliteit van de jas was... Mehr ansehen
Dropshipping !! Ik had een jas besteld, maat l maar die is voor een dwerg nog te klein. Jammer de maten komen niet overeen. Dan maar retour sturen. Helaas dan zijn ze niet thuis!! Op de site staat... Mehr ansehen
Wij wilden onze aankoop bij Zaledo.nl retourneren. In plaats daarvan kregen we korting aangeboden. Eigenlijk wilden we dat niet maar het % was dusdanig dat we uiteindelijk toch ja hebben gezegd. De to... Mehr ansehen
In juli 2022 Detox pleisters besteld en na diverse correspondentie t.w. op 27/7, 11/8, 25/9, 26/9 nog steeds niets ontvangen en wel betaald. Steeds hetzelfde antwoord : wij bekijken de pakketstat... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
28 juni grastrimmer besteld en nog…
28 juni grastrimmer besteld en nog steeds niet geleverd.
Wandelschoenen besteld
Wandelschoenen besteld, zou binnen 1 week geleverd worden. Wacht al 10 weken. Telefonisch niet te bereiken en op mail wordt niet gereageerd. Bericht achter gelaten om het betaalde bedrag te storneren maar geen reactie. Niet te vertrouwen, oplichters.
Zeer slecht
Zeer slecht , dit is duidelijk oplichterij...ik zit erin voor 40 euro.
Slechte service
Slechte service, levering duurde ruim 6 weken. Broek past niet, vanwege overlijden schoonmoeder 2 dagen te laat met aanvraag retourneren, waar ze gewoon geen rekening mee houden. Schandalig. Zij houden zich niet aan de termijnen van levering, eisen dat van de koper wel.
Dropshippers
Dropshippers , verkopen niets en hebben ook niets behalve een site . Ze nemen je geld en bestellen direct daarna op Ali express het artikel waar ze mee adverteren voor een kwart of minder dan de prijs . Kan je daar zelf ook bestellen . Die rotzooi komt dan vanuit China direct naar je huis maar dat duurt vaak lang en problemen kunnen ze natuurlijk ook niet oplossen .
Aankoop broeken via winkeldealonline op facebook
Op 6 mei doe ik een aankoop via fb reclame op
Winkeldealsonline de verkoper Rookie anhui, bij die internet verkoper bestel ik 4 broeken Slacky Stretch pantalon 1grijs- 1Khaki en 2 zwarte, verzendmethode gratis.
Op 9 mei krijg ik bevestiging dat mijn bestelling onderweg is, na drie weken geen tracking te krijgen, neem ik contact op met Rookie Anhui zij melden mij dat het gemiddeld 7 tot 28 dagen duurt vooraleer levering, ik wacht tot na het verstrijken van de leveringtermijn, ik mail nogmaals tot 5 x toe, geen resultaat, ik krijg tekens dezelfde antwoordmail terug gemaild.Nu 7 weken later nog altijd geen bestelling gekregen, uiteindelijk heb ik klacht ingediend bij politie voor oplichting onder PV nummer 011081/22, misbruik en diefstal van gelden. Tot op heden nog geen levering gezien.
Heb op 24/04/2022 een bestelling…
Heb op 24/04/2022 een bestelling geplaatst van en sneloplader , heb verschillende e-mail gestuurd wat er kon fout gelopen zijn , ze laten van hun niets horen of weten. Vind het heel bizar ik denk dat het oplichtingszaak is.daarom heb ik Nietbezorgd.nl ingeschakeld om mijn geld terug te krijgen moeten jullie ook doen!!!!
Ik heb op 25/04 een bestelling…
Ik heb op 25/04 een bestelling geplaatst en tot op heden nog niets ontvangen !!!
Verscheidene mails verstuurd en wacht nog steeds op een antwoord.
Een goede raad koop niets in deze winkel !!!
waarschuwing betreft winkeldeals online dat…
Hierbij wil ik even je waarschuwen dat als iets niet aan de verwachting voldoet zoals een broek die na 1dag dragen de naden helemaal weg gezegen is dat je niets vergoed krijgt.
De broeken worden in China gemaakt, slechte pasvorm. Ik had 2 broeken maar groot verschil in pasvorm.
Zeer slecht service dus, wees gewaarschuwd!
2 mei een broek besteld
2 mei een broek besteld, vandaag 9 juni binnen gekregen. Wat een slechte kwaliteit en rommel, komt uit China, krijg geen antwoorden meer op mijn mails. Pure oplichting. Je kan beter zelf op alieexpres bestellen.
Nepbedrijven
De sandalen waar ze mee adverteren worden door verschillende aanbieders verkocht en allemaal kan je de slechte reviews lezen bij trustpilot. Ik heb dezelfde sandalen besteld bij Merova en ook hetzelfde verhaal. wel besteld en betaald en niets gekregen. Ook geen geld terug. Echt schandalig dat Facebook zulke praktijken toelaat.
Prachtige reclame
Prachtige reclame. Had een horloge besteld in april. Wekenlang niks gehoord. Paar e-mails erachteraan waar mijn bestelling bleef. Het is normaal (??) gemiddeld tot 28 dagen levertijd na 3 dagen verwerkingstijd. Nog paar weken verder. Geen track en trace gekregen, geen update geen info. En ja hoor eindelijk kwam toch het "schitterende kermishorloge" van zeer slechte kwaliteit binnen. Nog geen 5 euro waard. Ik een retourformulier gevraagd. Ik was immers totaal niet tevreden met dat nepding. Wat denk je wat ik terugkreeg. De verzendkosten voor retourzenden zijn momenteel erg duur. Meer dan 24 euro. Dat zijn uw kosten. Minus het aankoopbedrag 40 blijft over 16 euro. Die zou ik terug krijgen en het produkt mocht ik houden. Ik schreef terug ik wil geen ondeuglijk product. Ik wil me geld retour. Ik zag een adres staan op de verpakking uit Luxemburg. Dat is retourzenden volgens post nl tarieven incl. track en trace 13 euro. Bewijs erbij gedaan. Nee het kost veel meer. Het komt niet uit Luxemburg maar wordt daarvandaan verder gestuurd. Nou sorry ik ben er helemaal klaar mee. Ze kunnen wel verzinnen dat ze het vanuit de Maan bestellen.. Moet ik als consument dit bekostigen? Pure oplichterij dus. Tv- Programma's zoals Kassa en Opgelicht zou ik hun redacties willen vragen deze praktijken aan de kaak te laten stellen. Voor mij verdienen ze het gewoon deze praktijken uit de lucht te halen. Gezien het aantal gedupeerden alleen maar oploopt zou dit echt aandacht moeten krijgen. Ook bijv. Hun advertenties boycotten op FB. Bah wat een schande. Voortaan goed van tevoren lezen over de website waar je besteld, of het bedrijf betrouwbaar is en het retourzenden gratis. Beter Afterpay of Paypall, dan zijn alle aankopen gratis verzekerd. Nooit meer, schaam je diep.
Heb draadloze oplader besteldmaar nooit gekregen
Heb mobiel oplader besteld maar nooit gekregen schandalig vind ik dit heb al meerdere berichten gestuurd maar geen reactie bestell nooit meer
Beste mensen,
Beste mensen,
Ga bij deze site niets bestellen want ik heb de indruk dat er niets geleverd wordt.
Ik heb op 25 april kleding besteld en tot op heden niets ontvangen en verwacht er ook niet veel meer van.
Een nette broek besteld voor mijn man
Een nette broek besteld voor mijn man. Zowel in business als in vrije tijd te dragen, en kwaliteit is super. Stretch en glad. Mijn man is er erg blij mee. Lang op moeten wachten en al eens geïnformeerd of het nog geleverd zou worden aangezien de beloofde track en trace uit bleef, maar afgelopen week kwam het pakket toch binnen.
Oplichting!
Oplichting!
Zitten gehaaide mensen achter die het product gewoon in China bestellen en het naar de consument in Nederland laten verzenden. Producten zijn van matige kwaliteit en vaak moeten er nog inklaringskosten betaald worden ook.
winkeldeals online
Een maand geleden bestelde ik een horloge wat enorm veel andacht kreeg op Facebook voor rond de 40,- euro. De beloofde Track and Trace bleef uit, evenals de levering tot nu toe.
Voor mij was dit de eerste en tevens de laatste bestelling.
Als zij terug gaan betalen of als er ander positief nieuws is zal ik dat eveneens hier melden.
Je moet maar durven Winkeldeals online!
ook ik heb thermische gordel besteld en…
ook ik heb thermische gordel besteld en betaald, kreeg totaal ander produkt, hierop contact opgenomen met hun, moest foto sturen, antwoord was dat het produkt niet van hun was en volgens hun had ik het juiste produkt wel ontvangen, helaas niets ontvangen, geld weg en er is totaal geen contact meer te krijgen, hier nooit bestellen, zijn oplichters
Dit is een scam
Dit is een scam. De nl website wekt de illusie dat het over een locale eshop gaat (met levering door bPost en Post NL) terwijl in realiteit de producten vanuit China worden verstuurd met een chinese koerier. BTW verplichtingen zijn zelfs niet voldaan zodat de ontvanger daar mogelijk ook nog eens voor moet bijbetalen.
Blijft weg van deze webshop en koop het goedkoper zelf op Ali****. Dan weet je ten minste zeker dat je een Chinees product koopt en is de BTW aan de bron afgehouden
Horloge 2 weken geleden besteld nog…
Horloge 2 weken geleden besteld nog geen reacties gehad. Weet iemand hoe ik mijn €39.95 terug kan krijgen. Thanks!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.