Winkeldealsonline Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een jas besteld maar deze viel ontzettend tegen voor een heren winterjas. Op de site leek het een goede heren winterjas. De stof van de heren jas was veel te dun. Dus de kwaliteit van de jas was... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dropshipping !! Ik had een jas besteld, maat l maar die is voor een dwerg nog te klein. Jammer de maten komen niet overeen. Dan maar retour sturen. Helaas dan zijn ze niet thuis!! Op de site staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij wilden onze aankoop bij Zaledo.nl retourneren. In plaats daarvan kregen we korting aangeboden. Eigenlijk wilden we dat niet maar het % was dusdanig dat we uiteindelijk toch ja hebben gezegd. De to... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In juli 2022 Detox pleisters besteld en na diverse correspondentie t.w. op 27/7, 11/8, 25/9, 26/9 nog steeds niets ontvangen en wel betaald. Steeds hetzelfde antwoord : wij bekijken de pakketstat... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

…Beertje bruine voor kind.

Ik heb een bestelling gedaan de 15/8/2022 en BETAALD !!!! WIJ ZIJN DE 28/9/2022 EN NOG MIJ BESTELLING NIET GEKREGEN !!!!!
GEEN ANTWOORD OP MIJ MAILS....
HEEL HEEL HEEL HEEL SLECHT BEDRIJF....DIEVEN, ARNAQUEURS, NOOIT MEER. IK HEB EEN TERUGBETALING GEVRAAGT....
MAAR GEEN ANTWOORD 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

15. August 2022

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst…360 kraan

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst is er een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen. Hierna duurt het gemiddeld tussen de 7 en 28 werkdagen voordat u uw product ontvangt.

Spijtig genoeg kan het voorkomen dat bestellingen enige vertraging oplopen bij de koeriersdienst.

Maakt u zich geen zorgen, natuurlijk zult u uw pakket ontvangen.
Wij kijken met uw bestelling mee en doen er alles aan dat deze zo spoedig mogelijk bij u bezorgd zal worden.
Wij vragen u vriendelijk geduldig op uw pakket te wachten.

Ik raad u aan de track and trace in de gaten te houden. Hiermee kunt u uw pakket zelf volgen.

Team Winkeldeasonline

niks hier kopen je krijgt niks en je geld is weg

26. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel niets ,je krijgt het niet ,ik…

Bestel niets ,je krijgt het niet ,ik heb zelfs een instantie in geschakeld en die zeggen dat ze niet te trasseren zijn ,echt bestel geen producten je krijgt ook je geld niet terug ,ook niet via contact@nietbezorgd .nl, die ik in geschakelde heb ,enige wat je kan doen is politie in schakelen

7. September 2022

Iets besteld en betaald

Iets besteld en betaald. Nooit ontvangen. Dus zoals jullie zeggen! OPLICHTER! Ik wil zeker mee procederen als iemand start maar de vogel is gaan vliegen denk ik.

20. September 2022

Winkeldealsonline

In juni kleurpotloden besteld twv 34,95.
De domste actie ooit... alle recensies kloppen, ze reageren vooral met nog even geduld aub, het komt echt goed!
Ik wilde eigenlijk meteen al annuleren, maar dat was alleen mogelijk binnen 30 minuten na de bestelling. Alle recensies zijn een copie van hoe ze naar mij reageerden. Dezelfde brieven en dezelfde reactie. En opeens ergens begin september volgens mij reageerden ze helemaal niet meer. En de track and trace werkt niet meer.
Trap er niet in, je betaald, maar je krijgt niks.

19. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detox pleisters besteld, betaald, nooit ontvangen, loze beloftes terug per mail.

In juli iets besteld, en de standaard mails kwamen binnen. Track and trace code ook. Die laatste werkt nu niet meer. Ik deed drie keer een poging hen te vragen hoe lang het nog kon duren voordat ik me zorgen moest gaan maken.... Ze schreven terug, dat ze mijn bezorgdheid begrepen, maar nog even geduld, het wordt bezorgd, tr and tr in de gaten houden. Die werkt niet meer schreef ik. Na ander- halve maand nog geen pakket. Ik uitte mijn ongenoegen, en argwaan bij Marieke B. van winkeldeals online, dit is het e-mail adres: rookieanhui @gmail.com .... en schreef ze om het geld maar terug te storten. Weer een mail terug gekregen dat ze mijn argwaan begrepen maar alsnog weer de belofte deden, nog even geduld te hebben het pakket komt echt binnenkort. Toen heb ik ze via de Facebook-chat-privé ook verteld dat ik verdere stappen ga ondernemen als ik niks bezorgd krijg of teruggestort krijg, en dat wordt niet gelezen en niet meer beantwoord, de gewone mails via hun website ook niet meer. Te zien :Error en alles is uit de lucht. Ze reageerden nog op 13 sept., een dag later niet meer. Vieze bedriegers die ik graag eens te woord zou willen staan, ik ga dit melden bij "Niet bezorgd", en /of andere stappen ondernemen, kijken wat zij kunnen doen, en anders heb ik daar mijn mensen voor.... Lose beloften van dit soort oneerlijke mensen moet gestopt worden. Zo automatisch zijn de mails niet eens, want mijn woord "argwaan" werd zelfs herhaald , dat ze mijn argwaan konden voorstellen.... Huichelaars , oplichters zijn het.

Ik deed een bestelling

Ik deed een bestelling, half juli. Ik kreeg enkele (automatische) mails en herinnerde zelf een paar keren. Tot hiertoe heb ik nog niets ontvangen.....

17. September 2022

PURE OPLICHTING

PURE OPLICHTING

besteld op 27/06/2022 om 09h57
NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN !
mail gestuurd .. dit was hun antwoord

Beste klant,
Maakt u zich geen zorgen, natuurlijk zult u uw pakket ontvangen.
Wij vragen u vriendelijk geduldig op uw pakket te wachten.
Team Winkeldealsonline

We zijn bijna 3 maanden verder .. nog steeds NIKS ontvangen

OPLICHTERS !! OPLICHTERS !! OPLICHTERS !!

2. August 2022

S'il y avait moyen de mettre 0/5

S'il y avait moyen de mettre 0/5, je le mettrais. Comme bcp de gens, j'ai commandé mais je n'ai toujours rien reçu !... Arnaque et je me suis fait avoir. ne commandez rien ! Et la page du suivi de commande n'est pas accessible ! Escrocs...

16. September 2022

Wat een oplichters dit.

Wat een oplichters dit.
Had ik de recensies maar gelezen voordat ik een bestelling had geplaatst.
regelmatig contact gehad en steeds beloven, je bestelling komt. En dan ineens track en trace code weg, bestelling weg en geld weg.

In juni bestelling gedaan

In juni bestelling gedaan. Tot op heden nog niets ontvangen! Track en trace bleef maanden op 'besteld' en ligt er nu helemaal uit. Mails sturen helpt niks. Standaard onzinantwoorden. Kortom. Helaas nepwebschop. NIETS BIJ BESTELLEN!

Oplichters

Oplichters, ze verzending niks, geven ook geen terug betaling!!!! SCAM niks hier bestellen

5. September 2022

Oplichters

Begin juni 2 zomerkleedjes besteld en betaald maar na 3 maanden nog steeds niets ontvangen!!! Kreeg 2x een standaardantwoord dat het wat langer kan duren, euh... 3 maanden??!!! Pure oplichterij!! Hier moet iets aan worden gedaan!!

5. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr