Jeg skulle have lavet specielt designet armbånd. Efter en rigtig god skriftlig dialog, fik jeg det lige som jeg gerne ville. Super god og hurtig service. Kommer helt sikkert til at bruge Winga igen.
Jeg har tidligere skrevet negativt om winga fordi min pakke ikke var blevet leveret, men det viste sig at det var dao der var problemet. Da jeg henvendte mig til winga, svarede kundeservice indenfor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Øv øv, vi skrev og fik bekræftet at produktet ville blive leveret inden det skulle bruges, det skete bare ikke og blev først leveret dagen efter. Produktet virker ellers fint og det er flot indpakk... Mehr ansehen
Jeg havde købt et morsekode armbånd, hvor nogle af perlerne desværre blev misfarvet efter kort tid, det er jo hvad der kan ske, jeg skrev til Rikke fra Winga vedr. problemet og der blev lynhurtig og h... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Havde et par spørgsmål inden min ordre…
Havde et par spørgsmål inden min ordre og fik hurtig svar og support.
Super god service!
Hurtige levering.
super fine smykker og hurtig levering!
Sikkerhed om produktet og sikker betaling
Det var en rigtig god oplevelse meget nyttig, og hurtig håndtering omkring det købte produkt. Produktet kommer også meget sikkert og ikke usikkert, der er også en meget sikker betalingsmetode😊🫶🏼
Man fik varen hurtig,som de lovede
Hastighed på levering
Super og hurtig levering
Rigtig dårlig service
Jeg købte en ring til min kæreste i gave. Da det var forkert str. skulle jeg sende den retur og det kostede mig så 50 kr i porto for at få den sendt retur.
Efter utallige mails hvor jeg spurgte om hvornår jeg fik den igen i rigtig str. uden svar, fik jeg endelig ringen tilbage, dog i samme str. som jeg havde sendt retur.
Kontakter dem igen med utallige mails uden held.
Efter en mail om politi anmeldelse får jeg en mail fra et firma/person (Martin Nielsen) som har overtaget Winga.dk og lover jeg får mine penge tilbage.
Igen efter utallige mails har jeg stadig ikke set pengene og får intet svar fra ham/dem.
Derfor er jeg gået videre med sagen.
Handel ikke "sølv" smykker her
Købe ikke "sølv" ringe her.
Har købt 2 Berlin Ringe i 925 sølv, som beskrives på hjemmesiden. Men nu bliver de rosa farvet, så det er ikke ægte sølv ringe som der bliver beskrevet.
Der svares heller ikke på mail, når man skriver reklamation vedr. de ringe. De er købt i december 2021 og efter 2 mdr. var det galt.
Handel ikke her, for der svares ikke, hvis der er noget galt med prouktet.
Dårlig kvalitet
Rigtig flot ring, men i super dårlig kvalitet. Har haft en bogstav ring på under 10 gange, og den er allerede totalt misfarvet og smitter af på fingrene. Sidste gang jeg bestiller derfra.
Super hurtig levering og så fin…
Super hurtig levering og så fin indpakning med håndskrevet besked. Smykkerne er så flotte! Ikke sidste gang jeg bestiller derfra :-)
🤗 Har købt Nepal armbånd på Winga
🤗 Har købt Nepal armbånd på Winga, god service og hurtig levering.
Fin indpakning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.