Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Wineshop. Jeg har købt både franske og spanske rødvine, og kvaliteten har virkelig overrasket positivt i forhold til prisen. Jeg har sparet omkring 1200 kr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet hos jer mange gange. Produkter, leveringstid og pris er i orden. Ikke noget at klage over. Har imidlertid flere gange oplevet at jeres transport firma Xpressen kører med møgbeskidte biler... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har modtaget vinen, men det tog noget tid og stor smidighed fra fragtmandens side. Jeg havde fået oplyst at han ville komme kl. 1632 og frem til kl. 2032. Jeg gik derfor til motionstræning. Kl.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der er bare ikke noget at klage over Wineshop. 5 stjerner. Jeres transportfirma Xpressen vil jeg kun give 2 stjerner. Har fået en sms, når firmaet har modtaget varen med en link, som ikke virker. Næst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er stolte af, at vi med 100 års erfaring gennem Excellent Wine, nu også kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsvine fra hele Verden til dig gennem Wineshop.dk. Vi er 100 % danskejet, og holder til i Lind udenfor Herning. Vi tilbyder udover unikke vine også spiritus, øl og et varieret sortiment af delikatesser. Vin direkte fra producenten til dig Vi gør en dyd ud af at finde de rette producenter og vores mangeårige tætte samarbejder gør, at vi sammen kan tilbyde vin lige fra små partier, egne blends til anderledes og alternative vine. Vi har valgt mellemledet fra, så vi kan tilbyde vine til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Besøg også gerne vores egen fysiske butik i Lind, hvor vi hver uge fra onsdag - fredag står klar med kompetent rådgivning og vinsmagning for at finde den helt rette vin til dig. Vi tilbyder også at arrangere spiritus- og vinsmagninger i vores hyggelige og autentiske rammer, hvis du står over for et privat arrangement med vennerne, kollegaerne mm. Ring eller send gerne en mail til info@wineshop.dk så står vi klar til at hjælpe dig. Vil du med på vinrejsen? Vi vil så gerne have dig med på vores vinrejse, så du kan gå på opdagelse i vin fra hele verden og få udvidet din horisont, med bl.a. inspiration og tips og tricks fra os. Hvis du vil med, kan du holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Instagram, hvor der løbende også vil være gode tilbud og konkurrencer.
Industriparken 16a, 7400, Herning, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Som sædvanlig god oversigt og let søgning efter vine. Fra bestilling til levering fungerer det bare super godt

Antwort von Wineshop
De bedste vine til de mest attraktive priser og hurtig levering, jeg kan ikke ønske mig mere

Hurtig ekspedition.
Vin smager godt - men usikker på om det er et god kopi ift den rigtige vare.
Vinen skulle være et mix af druer jf beskrivelsen og alkohol pct på 13,5.
Men flaskerne leveret er på 14 pct og kun Merlot druer.
- mon der var en tank der skulle tømmes og sælges lidt billigere…
Så er købet jo mindre godt når førprisen sammenlignes med et andet produkt.
Hvad nytter det at vil prøve og smage forskellige vine - når man ikke helt kan stole på beskrivelserne…
Leveringen var i skoven - som med så mange andre. Mine flasker endte ved naboens hoveddør, mens instruktionen var at de skulle leveres i min garage.
Wineshop var dog super gode til at følge op hos buddet, og det blev udredt - så alt godt igen.
Men så skæv levering og fornemmelsen af at være bondefanget lidt giver kun 3 stjerner- selvom vinen smager rigtig godt.

Antwort von Wineshop
Dejlig vin og god pris. Hurtig levering

Supergod service. Hurtigt og effektivt

Antwort von Wineshop
Jeg fik bestilt vin, endda til en god pris. Jeg havde ikke smagt vinen før, men hold da op en overraskelse , da vi smagte på den første gang! Det er blevet til en ny yndlings hvidvin (chardonnay).
God service, levering til døren, besked om levering helt som det skal være.
Kan absolut anbefale at handle hos jer.

Antwort von Wineshop
Gode produkter, gode priser og hurtig forsendelse. Tak, jeg kommer gerne igen.

Antwort von Wineshop
Vin og hastighed på levering var helt problemfri 😀
Til gengæld er det skidt, at vinen bliver sat på en bænk i solen på vores terrasse, når vi har bedt om at den sættes i kælderskakten.....

Antwort von Wineshop
Nemt at navigere på hjemmesiden. Hurtig og præcis levering og emballage i top.

Antwort von Wineshop
Gode vine, rimelige priser, hurtig levering, venlige folk i telefonen - hvad mere kan man forlange ?

Antwort von Wineshop
Jeg har stadig ikke fået den manglende del af min ordre, og på trods af mange henvendelser og lovning på at “ du har den i morgen” har jeg intet modtaget - jeg handler IKKE i wineshop igen.

Antwort von Wineshop
Super tilfreds med vinen jeg har købt! Super god kundeservice når jeg ringede ind angående levering til Bornholm osv.
Dog giver jeg dem kun 4 stjerner, da jeg ingen information fik under leveringen.
Jeg fik en mail om at den var pakket og jeg fik en faktura og så hørte jeg ikke mere før leverings manden stod udenfor min dør.

Antwort von Wineshop
Bestilte 18 flasker vin, hvoraf 12 var til særlig lav pris. Får kun de 6 dyre flasker leveret uden forklaring hvor resten bliver af. Efter to henvendelser på mail får jeg svar tilbage og afslag på at få de 12 leveret til den særlig lave pris - Hmmmm. Der er åbenbart sket en prissætningsfejl på hjemmesiden, men det bør man vel stå ved.

Antwort von Wineshop
Købte en kasse Pomerol til en fornuftig pris, nemt at bestille, betale, god information hele vejen, gratis fragt og hurtig levering til døren.

God vin til OK priser, hurtig levering, alt OK

Antwort von Wineshop
Jeg bestilte 6 flasker champagne på Wineshop til den laveste pris, jeg kunne finde på nettet.
Flaskerne var der 2 dage efter bestilling. - Alt i alt en fin oplevelse.

Antwort von Wineshop
Gode vine til fornuftige priser.
Tid fra bestilling til levering var lidt længere end hvad jeg har oplevet ved konkurrenterne, men ikke noget var et problem (det blev købt til lager).

Antwort von Wineshop
altid en go handel og en perfekt betjening fra Mikkel..Tak

Antwort von Wineshop
Har handlet flere gange med Wineshop. Super service, super vine og pensionist venlige priser. Sidst bestilt 3 kasser vin som blev leveret til døren på Fanø efter ganske få dage. En meget tilfreds kunde 👍

Antwort von Wineshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.