Unternehmen hat geantwortet
Har handlet hos jer mange gange. Produkter, leveringstid og pris er i orden. Ikke noget at klage over. Har imidlertid flere gange oplevet at jeres transport firma Xpressen kører med møgbeskidte biler... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har modtaget vinen, men det tog noget tid og stor smidighed fra fragtmandens side. Jeg havde fået oplyst at han ville komme kl. 1632 og frem til kl. 2032. Jeg gik derfor til motionstræning. Kl.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der er bare ikke noget at klage over Wineshop. 5 stjerner. Jeres transportfirma Xpressen vil jeg kun give 2 stjerner. Har fået en sms, når firmaet har modtaget varen med en link, som ikke virker. Næst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er stolte af, at vi med 100 års erfaring gennem Excellent Wine, nu også kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsvine fra hele Verden til dig gennem Wineshop.dk. Vi er 100 % danskejet, og holder til i Lind udenfor Herning. Vi tilbyder udover unikke vine også spiritus, øl og et varieret sortiment af delikatesser. Vin direkte fra producenten til dig Vi gør en dyd ud af at finde de rette producenter og vores mangeårige tætte samarbejder gør, at vi sammen kan tilbyde vin lige fra små partier, egne blends til anderledes og alternative vine. Vi har valgt mellemledet fra, så vi kan tilbyde vine til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Besøg også gerne vores egen fysiske butik i Lind, hvor vi hver uge fra onsdag - fredag står klar med kompetent rådgivning og vinsmagning for at finde den helt rette vin til dig. Vi tilbyder også at arrangere spiritus- og vinsmagninger i vores hyggelige og autentiske rammer, hvis du står over for et privat arrangement med vennerne, kollegaerne mm. Ring eller send gerne en mail til info@wineshop.dk så står vi klar til at hjælpe dig. Vil du med på vinrejsen? Vi vil så gerne have dig med på vores vinrejse, så du kan gå på opdagelse i vin fra hele verden og få udvidet din horisont, med bl.a. inspiration og tips og tricks fra os. Hvis du vil med, kan du holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Instagram, hvor der løbende også vil være gode tilbud og konkurrencer.
Industriparken 16a, 7400, Herning, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Godt udvalg, nem bestilling og hurtig levering. Anbefales.

Antwort von Wineshop
Jeg gik derfor til motionstræning. Kl. 1247 ringede han og oplyste, at han stod ved min bopæl. Han var så flink at oplyse at vi kunne mødes i Kokkedal, hvor jeg siden hentede vinen. Så alt vel og vinen ser jeg frem til at drikke.
M.v.h. John Aa. Mejdal

Antwort von Wineshop
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Wineshop. Jeg har købt både franske og spanske rødvine, og kvaliteten har virkelig overrasket positivt i forhold til prisen. Jeg har sparet omkring 1200 kr samlet, hvilket gør det endnu bedre.
Vinene har været fyldige, velafbalancerede og meget behagelige at drikke – især de franske flasker havde en rigtig flot dybde og karakter, mens de spanske var lidt mere frugtige og let tilgængelige, hvilket passede perfekt til både mad og hyggelige aftener.
Levering og service har også været problemfri, og hele købsoplevelsen har været nem og tilfredsstillende. Alt i alt en webshop jeg helt klart vil handle hos igen og kan anbefale til andre vininteresserede.

Antwort von Wineshop
Vinen var sat ude i regnen og 2 flakser var gået i stykker.

Nem netbutik. Lidt sen levering. Vinen virkelig som forventet

Antwort von Wineshop
Hurtig og god service Dejlig vin til en god prishop vin og god service

Antwort von Wineshop
Enkelt at bestille, hurtig forsendelse. Det Virker bare.

Antwort von Wineshop
Fik leveret 12 ud af 18 flasker. Lidt lang leveringstid og svartid på de manglende 6 flasker. Det har sammenlagt taget 14 dage og en del mail korrespondence

Antwort von Wineshop
Min bestilling blev hurtigt afsendt og modtaget.
Så et meget hurtigt og nemt køb.

Antwort von Wineshop
Alt OK. Leveringen var meget hurtig og korrekt. Bruger altid Wineshop - gode vin til virkelig gode priser.

Antwort von Wineshop
Lækker vin god pris og hurtig levering kan klart anbefale at handle hos jer

Antwort von Wineshop
Gode priser generelt. Fint udvalg og pålidelig levering.

Antwort von Wineshop
Fantastisk sted at handle. Vi købte 6 fl. champagne til under 300,- /fl. Og de burde bestemt have kostet meget mere. Der er tale om Champagne Douard Christian, Tradition Brut. Skønne skønne bobler. Tak for købet.

Antwort von Wineshop
Blev ramt af en annonce som man må sige var spot-on. Nem bestilling, hurtig levering - og fremragende bobler. 5/5 stjerner, kommer helt sikkert tilbage.

Antwort von Wineshop
Har bruget Wineshop en håndfuld gange, og det er altid hurtigt og nemt - og med gode konkurrencedygtige priser.

Antwort von Wineshop
jeg havde en exceptionel go oplevelse med Wineshop. jeg er yderst tilfredse med den hurtige og effektive leveringsservice samt de attraktive tilbud, der ofte overgår konkurrenternes. Det er vin en god kvalitet som lever op til forventningerne. Min generelle serviceoplevelse var super, med nem bestilling og god kommunikation, og huirtig levering

Antwort von Wineshop
Alt fungerede perfekt og fik vinen leveret hurtigere end forventet!

Antwort von Wineshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.