Wimdu Bewertungen 106

TrustScore 4 von 5

4,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hemsidan är lättanvänd, relevant information, lätt att boka, valfrihet vid avbokning, bra översikt tillgänglighet. En mindre skönhetsfläck då jag bokade första gången verkade lägenheten ledig, men äga... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skulle vilja haft en bekräftelse från wimdu eller den som hyrde ut att de fått in betalningen på slutsumman. Man fick bara bekräftelse på bokningsavgiften. Meddelande från arrangören av boendet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Urlaubsvermietung

Über Wimdu

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BÄSTA DEALS PÅ CITYLÄGENHETER

Över 350 000 citylägenheter och semesterhus världen över

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

106 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Mycket lägenhet för pengarna

Det är en stor fördel att som turist få tillgång till en lägenhet centralt i en storstad istället för ett hotell. Man kan laga sin egen mat och är inte enbart vara beroende av restauranger i närområdet, man kan tvätta och slipper komma hem med en massa smutstvätt och utrymmesmässigt har man mer plats i en lägnehet än på ett hotellrum.

23. Mai 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastiskt att bo som en New York bo!

Vi bokade lägenhet via Wimdu och det var smidigt. Efter bokningen var klar hade vi kontakt med lägenhetsuthyraren och det fungerade bra. Det var fantastiskt att bo i en lägenhet och känna sig som en riktig New York bo.

16. Mai 2014

Kundservice, serviceminded

Allt fungerade fint tills vi upptäcker att adressen ni skickat till oss, mitt resesällskap och till den damen som arrangerat vår resa genom er, inte stämmer..... Ingen ingen kände till adressen, det visar sig att ni skrivit Via Roma 0 och nr skall vara 647,,,,, långt ifrån rätt. När ingen kan hjälpa oss fram inte ens taxichauffören ringer min väninna upp er kundservice, lagom irriterad på det som skett. Det hon då får till svar från er är under all kritik, så svarar man definitivt inte en kund.... "lugna ner dig"..Det var vad er servicekille svarade henne.
Så tyvärr pga dåliga uppgifter från er blir vi nödgade att ta en taxi, som får åka runt och leta och detta blir en dyr transport för oss, närmare om inte dryga 400 skr. Inte direkt vad man önskar sig.
Jag hoppas verkligen att ni kommer att kompensera min väninna för detta utlägget och en stor ursäkt för hur ni tilltalat henne i en situation när man minst önskar bli behandlad så.
Ledsamt men säkerligen kommer det något gott ur detta för kommande kunder hos er, säkert kommer kundservice personalen att tänka på hur man uttrycker sig i ett pressat läge som det ju naturligtvis blev för er.
Ser fram mot den dagen när Marie-louise berättar för mig att ni ersatt henne för detta utlägget.
En stjärna,,,, nja ingen egentligen men den beskriver synnerligen bra hur jag upplever hur ni hanterade denna situation.
Vänliga men ganska bestämda hälsningar,
Elisabeth Linnér / medresenär till Marie-Louise

12. Mai 2014

Dear Elisabeth,

We are terribly sorry to hear that you had a bad experience with Wimdu. Unfortunately, you have not left enough information for us to find your user account. Please reach out to us via the 'help' or 'contact support' buttons on our website providing the mail address in your user account, in order for us to investigate the matter further.

Everything is good

Wimdu is very good I think, and everything works fine with Wimdu.
I'm happy with Wimdu.
Thank you
Best regards
Amir Asli
2014

11. Mai 2014

Aldrig mer Wimdu

Bokade lägenhet i London för familjen. 4!ägenheter blev efter hand avbokade från ägaren/ wimdu trots att vi fått bekräftelser. Den fjärde lägenheten blev avbokade dagen innan avresa. Konstiga skäl angavs vid avbokningarna: huset var sålt, dubbelbokning, inte längre tillgänglig.... Vid sista avbokningarna ringde wimdu och beklagade, men kunde inte ordna en ny lägenhet med så kort varsel. Så vi ordnade med eget hotell och fick ta det som fanns tillgängligt .
Upplevde Wimdu som extremt opålitligt och dåligt organiserat. Skulle aldrig våga anlita dem igen.
Vi vill varna alla för Wimdu.

Dear Susanne,

Två olika husnummer!

Boendet var utmärkt som jag redan skrivit i ett omdöme. Däremot var det inte bra att WIMDU angav ett husnummer från början (Mayo road 53) och ett annat i påminnelsen (Mayo road 27). Det ingav viss oro även om det löste sig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst experience ever.

Me and my boyfriend rented an apartment in Barcelona this week.
The surprise came after 10 minutes in bed, when we realised that we were being bited by a plague of BEDBUGS which were sharing the matress where we supposed to sleep . We had to spend the whole night lying on the floor by the kitchen covered with our own bed sheets.
After 4 days I still waiting for my money back and fighting with them for the refund of the first night we passed in the floor of the house.
The people in charged of the customer service is totally incompetent and unprofessional and they do not take responsabilities for the services they are offering.
No quality control
Not Health and safety control
Do not trust them, you will lose time and money and you will be treated with no respect and consideration at all.
SHAME OF COMPANY

Dear E.Rod,

Snabbt och smidigt

Från jag hittade Wimdu på nätet; bokningen, bekräftelsen, betalningen, boendet, allt flöt på helt perfekt.

2. Mai 2014

IDIOTENKELT

Det är mycket enkelt att skaffa sig en bild av hur ett eventuellt boende ser ut eller kommer att bli. Alla bilder och den informativa texten gör att det går ganska fort att hitta ett bra boende. Uträkningen för den totala kostnaden för boendet bidrar naturligtvis. Kartor och vägbeskrivningar fungerar ypperligt.
Vi skall till Portugal i höst och kommer att använda Wimdu.
Man kan i god tid planera sin semester i lugn och ro.

2. Mai 2014

Wimdu funkar

Första gången jag använde Wimdu och var till en början skeptisk. Men väl framme i Paris visade sig allt fungerade som lovat. Lägenheten såg ut som på bilderna vilket var skönt. Men man bör alltid mejla mycket med den som äger lägenheten och försöka få en bra uppfattning om denna person, tror det underlättar.

25. April 2014

Helnöjda

Den lägenhet vi hyrde uppfyllde alla förväntningar och bokningen fungerade klanderfritt.

Förträffligt

Mycket trevligt mottagande av vår chaufför Antonio. Fint läge på lägenheten samt att den passade vår familj på 5 personer perfekt. Informationen från lägenhetsinnehavaren var utomordentligt.

Aldrig mer dyra hotell!

Wimdu funkade riktigt bra...bodde i Rom och i Florens (B&B). Allt var klockrent...från nyckelutlämning (incheckning) till hur väl bilderna på hemsidan stämde överens med verkligheten. Riktigt nöjda och har redan bokat nytt boende för sommarens familjeresa till London!

Jag var tveksamt....

Som sagt jag var tveksamt i början hur blir detta resa med er alltså Wimdu övernattningen. Det finns bara ett passande ord PERFEKT!!!!
Lägenheten var rent velplanerat har täckt alla behov med en värkligen hemtjänsla. Mycket bra information av värden av alla slag typ kulturella, restaurang, utflykt osv. Det var första ggr för mig men definitivt inte sista ggr.
Stor TACK mvh Istvan

13. April 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr