Hemsidan är lättanvänd, relevant information, lätt att boka, valfrihet vid avbokning, bra översikt tillgänglighet. En mindre skönhetsfläck då jag bokade första gången verkade lägenheten ledig, men äga... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Första gången jag använde Wimdu och var till en början skeptisk. Men väl framme i Paris visade sig allt fungerade som lovat. Lägenheten såg ut som på bilderna vilket var skönt. Men man bör alltid mejl... Mehr ansehen
Det är en stor fördel att som turist få tillgång till en lägenhet centralt i en storstad istället för ett hotell. Man kan laga sin egen mat och är inte enbart vara beroende av restauranger i närområde... Mehr ansehen
Skulle vilja haft en bekräftelse från wimdu eller den som hyrde ut att de fått in betalningen på slutsumman. Man fick bara bekräftelse på bokningsavgiften. Meddelande från arrangören av boendet... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Wimdu
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Över 350 000 citylägenheter och semesterhus världen över
Kontaktinformationen
Voltastr. 5, 13355, Berlin, Deutschland
- trustpilot@wimdu.com
- wimdu.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Allt fungerade utmärkt!
Första gången vi bokat via Wimdu, kan bara säga att allt fungerade utmärkt från början till slut.
Informativ.
Allt var till belåtenhet
Allt var till belåtenhet.
Perfekt för två personer Fanns allt vi behövde. Nära till mataffär och restauranger. Lätt att ta sig till stranden med hiss c:a 100 meter från
lägenheten. Till centrum och tågstationen är det c:a 350 meter.
Åker gärna tillbaka.
Bengt Solling
Lurade
Vi (5 personer) bokade en lägenhet i Polen för att vistas där några dagar i juli. På Vimdus hemsida uppgavs det finnas 5 bäddar samt 2 sovrum, ett vardagsrum samt toalett/dusch. När vi kom dit visade det sig att det endast fanns 1 sovrum med en dubbelsäng samt en liten soffa i vardagsrummet som man kunde vika ut till en liten säng. En dubbelsäng samt en liten soffa för 2 små personer??? Vi hade beställt för 5 vuxna och det fanns alltså inte bäddar så det räckte. Man gav oss då ett nytt alternativ till vilket vi åkte för att se om detta var bättre. När vi kom dit visade det sig att det var ett stort logement med en massa våningssängar!!!!
Resultatet slutade med att vi samtliga fick ta in på hotell.
När vi återkom till Sverige gjorde vi vår reklamation hos Wimdu, där vi krävde pengarna tillbaka. Dessa vägrar dock att återbetala ett öre, då de hävdar att man inte kan göra reklamation EFTER utcheckning?
Vi har varken checkat in eller ut från denna lägenhet!
Vi vill inte rekommendera att man bokar via Wimdu, då vi känner oss komplett blåsta på denna resa.
SCAM
So many scammers on this website! Do not trust them!
SCAM
We rented an apartment in Miami this summer, payed in full, received all confirmation emails from Wimdu med all info but when we arrived in Miami THERE WAS NO APARTMENT. Wimdu does not take any responsibilities and they have no idea who is renting out these places, they do not check the hosts or the places. 5 more people/families have been fooled this summer. SO DO NOT USE WIMDU!!!!
Enkelt, överskådligt och ett utbud som passar alla plånböcker
Brett och varierat utbud. Enkelt att teckna boende och snabb svarstid om man fått det man önskat.
Man känner sej säker och trygg med Wimdu!
Vi fick en fantastisk semester och kan varmt rekommendera andra att använda Wimdu.
Allt var mycket bra!
Jag kan starkt rekommendera Wimdu ! Det kommer framöver att vara mitt förstahandsval då det gäller boende på mina resor !
Bra urval. Lätt att hitta ditt drömboende
Enkelt att välja bostad med flera urvalskriterier, så att man kan få just det man behöver. Enda minus är att det saknas en planlösning som gör det lättare att få en snabb uppfattning om bostadens storlek och rummens placering.
Brta utbud, bra service
Vid en planerad resa till Palma de Mallorca tänkte vi först försöka få tag i ett hotell. Då fann vi Wimdu som vi inte anlitat tidigare. Här fanns ett stort utbud av lägenheter som passade oss, och den vi valde var alldeles utmärkt. Bokningen gick som en dans och allt funkade hela tiden som förväntat. Vi kommer säkert att anlita Wimdu fler gånger!
Urusel kundservice
Bokade med en Wimdu värd som försökte lura mig på pengar genom att be mig att sätta in pengar på deras eget konto. Skrev detta omedelbart till Wimdu. det tog 2 dagar innan de svarade och plockade väck värden från deras sida. Har ej fått någon som helst hjälp därifrån utan bara standard svar. Lycka till med att hitta ett telefonnummer på deras hemsida, där finns inget, de gömmer sig bakom en mail. Om ni ska boka genom Wimdu, var riktigt noga med att kolla upp värden, för Wimdu gör det inte speciellt bra.
Thumbs up!
For us, Wimdu has worked perfectly several times...
Lättnavigerat
Jag tycker presentationen av vårt boende var bra, och man fick snabbt svar på frågorna. Det var lätt att söka det boende vi eftersökte.
värdens e-mailadress
E-mail adress til min värd var felaktig på wimdus boknings bekräftelse.
Min bokning bekräftad och betald.Gick ej att kontakta värden via e-mail.
Allt löste sig på plats tack vare en mycket tillmötesgående hyresvärd och
telefonkontakt med Wimdu.
Lennart
Internetbedrägeri
Vill bara göra er uppmärksamma på att Wimdus hemsida har använts som plattform för internetbedrägeri. I mitt fall blev jag av med 2200 EUR. Händelsen är polisanmäld och jag har försökt få någon vettig kontakt med Wimdu. Tyvärr har de inte varit hjälpsamma att söka en förklaring. Antingen har värdens Wimdukonto hackats eller så har Värdens dator blivit hackad. Personligen ställer jag mig frågande till deras internetsäkerhet och deras ovilja att reda ut ett problem som är relaterat till deras tjänst.
/Missnöjd resenär
rekommenderar
Siten är ganska enkel att använda. Bra kommunikation med support. Jag gillar mest att Wimdu står bakom värd som en garanti. Hoppas att Wimdu personal kollar alla host/värd med jämna mellanrum -det är viktig att jag känner mig säker som kund. Varmt rekommenderar siten.
Enkelhet kombinerad med utsökt service
Enkel och genial sökfunktion som gjorde valet av boende enkelt. De frågor vi hade fick vi omgående svar på av trevlig och sakligt bemötande som ledde oss rätt. Jag rekommenderar varmt Wimdu som partner när det gäller att finna rätt hyresvärd och ett prisvärt boende.
Att dessutom bli inspirerad att söka nästa resa med hjälp av Wimdu är ett gott omen.
Tack för utmärkt hjälp till en trevlig resa.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.