Wimdu Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en rigtig god oplevelse med vores penthouse lejlighed som vi fik gennem Wimdu. Hjemmelig hygge i lejligheden på 3. sal, funktionel med god plads, køkkenet fungerede, terrassen stor med grønn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I think that Emily deserves a star for a very friendly attitude - she presents great offers (maybe too many - big smile). Me and my family has used Wimdu/Emily 3 times in 3 different countries - S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

du skulle prøve dette .vi var meget tilfredse med hele forløbet .dejlige værter god lejlighed lige til vores behov hyggelig lokal købmand med godt udvalg og genkendelse vi købte alle varer hos dem.mø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sara og Massimo tog meget venligt i mod os , og tilbød alt nødvendigt hjælp under vores ophold, i en helt vidunderlig stor og smuk klassisk Florentinsk lejlighed med den bedste beliggenhed i det histo... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Über Wimdu

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DE BEDSTE BYLEJLIGHEDSTILBUD

Mere end 350.000 bylejligheder og ferieboliger verden over

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

212 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Great website

I really liked the website - it's easy to navigate on, you get mails every time something happens on your account (i.e. a message from a renter, resume of a trip's information and so on) and I am so pleasantly surprised.

11. Dezember 2015

Oplevelse med wimdu

Min oplevelse med wimdu er skønt . Hurtigere til de svar på spørgsmålene og meget nem til booking . Alt er sikker hos wimdu .jeg ville anbefale til nogen af min venner . Tak for den gange og ses igen .👍

19. November 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin måde at leje feriebolig på.

Vi lejede en feriebolig i Paris gennem Wimdu. Alt gik fint. Deres beskedsystem og betalingssystem fungerer fint.
Man skal dog holde sig for øje at wimdu holder sig helt udenfor depositum mm. Så det er ikke en komplet løsning man køber. Deres support er ikke dansksproget. Det kan jo undre en når siden er grundlagt af en dansker.

5. November 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har altid været tilfreds med at bruge Wimdu - vil helt sikkert bruge det igen - både til Dublin og Amsterdam 😊

20. Oktober 2015

Super

Jeg har brugt Wimdu to gange, og det gik rigtig godt. Jeg har fået det jeg havde betalt for.

3. Oktober 2015

Super nemt.

Nem og overskuelig at søge efter rette bolig. Virker trygt. Og havde go kommunikation med udlejer.

30. September 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt, trods det meget store udbud.

Hjemmesiden fungerer godt, forstået på den måde, at der er et kæmpe udbud i mange prisklasser, der er meget info om de enkelte boliger, det er nemt at se, hvornår de er ledige, og der er mange brugbare vurderinger.
Selve bookingen foregår også problemløst, men da jeg skulle betale, var prisen pludselig steget. Jeg spurgte udlejeren, som ikke helt kendte årsagen, måske noget med depositum, som jeg ville få tilbage. Så nu er jeg spændt på, om jeg får penge tilbage.
Det var fint at kunne maile med udlejer, hvor jeg fik mange gode informationer.
Jeg vil gerne bruge Wimdu igen, men jeg mangler oplysninger om, hvorfor jeg skulle betale mere, end hvad der var opgivet på hjemmesiden.

22. September 2015

Fin måde at rejse på

Synes det var fine lejligheder, relativ ærlige billeder - fungerede fint med værter (en enkelt svipser - men ikke noget alvorligt) - lejlighederne var beskrevet som de var og særligt vores lejlighed i Haar, München var fantastisk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundebetjening

Jeg skrev til vores vært 10 dage før vi skulle ankomme og fik intet svar. Jeg forsøgt over de næste dage at sende flere mails, men hørte stadig intet. En uge før afrejse skrev til jeg Wimdu og fik et autosvar om at de ville betjene mig når de fik tid. Det fortsatte de næste dage. Vi forsøgte så at ringe til Wimdu, hvilket viste sig at være umuligt, selv med den internationale omstilling til hjælp. Heldigvis lykkedes det at få fat i værten over tlf. for Wimdu fik vi først svar fra, da vi var ankommet. Der er åbenbart ikke meget hjælp at hente hos Wimdu, hvis værten ikke svarer, så det blev vores første og sidste gang vi lejede lejlighed gennem Wimdu.

nemt

der var hurtig responds og god information. Beskrivelsen af feriehuset og beliggenheden passet.

Nemt og ligetil

Det var en rigtig god oplevelse. Al korrespondence til udlejeren foregik via Wimdus hjemmeside og login, på den måde kunne vi sikre os, at vi ikke blev snydt. Vi fandt en fantastisk sted.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wimdu support forholder sig ikke til problem

Vi oplevede, at værten løj på mail korrespondancen og ikke svarede i 25 timer lige op til vores afrejse fra Danmark. Wimdu oplyste blot at værten ikke kunne se noget problem, og gav os 150 i rabat på den næste rejse - som vi naturligvis ikke foretager, når vi ikke længere har tillid til firmaet.

7. August 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varieret oplevelse

Vi har denne sommer benyttet Wimdu to gange, dels i Venedig, dels i Verona. I Venedig var det en tvivlsom oplevelse, bl.a. fordi den lokale husvært kun kunne italiensk og fordi der var problemer med lejligheden, hvilket hun "valgte" ikke at kunne forstå betydning af. I Verona var oplevelsen med Wimdu derimod i top!

30. Juli 2015

Super ferie i Cannes la Bocca med Wimdu

Ferielejligheden bestilt igennem Wimdu fungerede helt perfekt og nemt uden problemer. Ferien var uge 29 2015 I Cannes La Bocca.
Min kone og jeg og vores 2 piger på 16 og 20 år havde en fantastisk god oplevelse af lejligheden. En god rummelig lejlighed med plads til alle. Et dejligt funktionelt køkken og badeværelse, samt toilet. Vi havde god service fra Sandrine. Det eneste minus er at der er ca. 1 km at gå til havet. Men der er en lille pool lige ved lejligheden, som kan benyttes.

24. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr