Fijn en snel telefonisch contact. Ze hebben hun best gedaan voor een goede prijs. Kopend Garagebedrijf ook zeer betrouwbaar en netjes. Zeer tevreden mee.
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een prettige ervaring gehad: ik ben goed geholpen door Robin. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Na wat overleg een prijs bepaald. Het eerst bod op de auto was niet voldoende maar daarn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
2 weken geleden mijn auto aangemeld en foto's gestuurd, vorige week werd ik gebeld door Lynn dat ze ermee aan de slag zou gaan en hebben we het e.e.a doorgenomen, na 20 minuten belde ze al terug en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Auto die 2ton gelopen hebt automatisch als demontabel aanbieden. Terwijl deze nog rijdt als een zonnetje alle beurten gehad heeft en niks mankeert. Als de er geen geld in zien bieden ze demontabel aan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"
Marssteden 52, 7547 TC, Enschede, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Netjes bedrijf en vriendelijke medewerkers. Handeld keurig hun werkzaamheden met je af. Tijdens het telefoon gesprek over de verkoop van de auto goed luisteren want er wordt duidelijk aangeven dat je een mondelinge overeenkomst afspraak. Dit zelf niet goed meekregen en dit zorgde vanuit mijn kant voor onduidelijkheid. Verder alles in orde.

Antwort von wijverkopenuwautowel
In de ochtend gebeld met wijverkopenuwautowel en einde middag was mijn auto al verkocht! Super service. Als je je auto voor een realistische bedrag wilt verkopen ben je op het juiste adres.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Vreselijke ervaring! Pas op, gegarandeerd bod is een lokkertje! Een hogere bod elders gekregen maar toen werd ons verteld dat we 15% boete van de afgesproken prijs van hun zouden krijgen. Afwikkeling op een industrieterrein voelde meteen niet goed. Er werden nog meer foto's gemaakt en druk heen en weer gebeld en geappt met iemand die nu €500,- minder wou geven voor het gegarandeerde bod vanwege krasjes op de wieldoppen! Onderhandelen of bezwaar was niet de bedoeling! Heb kunnen meeluisteren dat ze over een verkoopbedrag die €1500,- meer was dan wij uiteindelijk kregen. In het begin werden wij gestalkt met telefoontjes en berichten - nu reageren ze nergens op wat heel veelzeggend is! Kortom niet doen!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Auto zeer snel verkocht...binnen een uur zelfs..was wel een sloper..maar super geregeld..kreeg direct de vrijwaring en het geld overgeboekt..mijn ervaring...? Klasse service

Antwort von wijverkopenuwautowel
Absoluut 5 sterren! Waar anderen mijn een veel lager bod deden konden wijverkopenuwautowel het binnen een dag voor veel meer verkopen. Top service! Super vriendelijk, denken mee en zijn altijd goed bereikbaar.
Nogmaals dank voor het meedenken en je hulp Levy!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Auto snel verkocht, er is netjes de afgesproken prijs betaald zonder gezeur a/d deur bij het ophalen.

Antwort von wijverkopenuwautowel
zeer netjes geholpen super contact hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen hele goede communicatie

Antwort von wijverkopenuwautowel
Eerlijk gezegd was ik in het begin wat huiverig, omdat je toch denkt dat er geprobeerd wordt om de prijs te drukken. Maar niets bleek minder waar! Mijn ervaring met Pepijn was ontzettend positief: eerlijk, transparant en prettig in de communicatie. We kwamen samen snel tot een eerlijke prijs waar ik me goed bij voelde. Ook de afhandeling verliep perfect: het bedrijf komt de auto ophalen, het geld staat netjes op je rekening voordat de auto meegaat. Super betrouwbaar, professioneel en zonder gedoe. Absoluut een aanrader!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Sean en Mees hebben ons super geholpen. Na een auto-ongeluk moest ik mijn auto verkopen. Zij hebben direct een partij gevonden die de auto wilde ophalen en kopen. Hoewel de eerste afspraak uiteindelijk niet doorging, hebben ze dat keurig opgelost en alsnog alles netjes geregeld.
Beide heren hebben echt top werk geleverd: professioneel, meedenkend en goed bereikbaar. Zeker een aanrader als je snel en zonder zorgen je auto wilt verkopen!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Snel geholpen, auto snel verkocht. Eenvoudig proces via online aanmelding en wat foto's. Lekker ontzorgd.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Wat een slechte amateur bedrijf zeg.
Mijn Peugeot Partner voor 500 willen kopen. Ik heb m dus naar de sloop gebracht en kreeg er zelfs 750 voor. Ook ik werd niet terug gebeld. Het bedrijf is alleen uit op geld en dus geeft niks om kwaliteit. Ik zal hier nooit meer zaken mee doen.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Nooit meer via hun. De koop ging uiteindelijk niet door die hun hadden gevonden, daarna contact opgenomen.zou na een paar minuten terug gebeld worden moest uiteindelijk zelf weer terugbellen na een half uur nog niet te zijn teruggebeld… hij zou er achteraan gaan moet nu nog terugbellen!!🤬 dus voor mij een vette 1… nooit meer. Uiteindelijk zelf een deal met iemand kunnen maken

Antwort von wijverkopenuwautowel
Ze zijn slecht bereikbaar , vandaag auto opgehaald, was er een schade die de koper niet had doorgekregen, uiteindelijk maar iets toegegeven op de prijs.
Zal niet snel weer verkopen via deze partij

Antwort von wijverkopenuwautowel
Robin heeft goed advies gegeven en een eerlijke prijs kunnen regelen, terwijl de markt voor elektrische auto's niet meer zo gunstig is.
De kopende partij had binnen 20 min de auto gevrijwaard en de betaling geregeld.
Dit bedrijf heeft het goed voor elkaar, ga vooral zo door!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Ik werd bij de verkoop van een Volvo XC90 geholpen door Robin. Hij wist snel een koper te vinden die 2500 euro meer bood dan een dealer.
Ook bij de levering van de auto alles heel netjes verlopen. Direct betaald zonder discussie Ik werd door de koper netjes naar het station gebracht. Enige aandachtspunt; wees eerder in het proces duidelijk als de auto moet worden gebracht. Verder een topervaring.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Ik had mijn auto aangeboden (mazda 6 2007) en werd vandaag netjes teruggebeld.
Een vriendelijke man aan de lijn en na wat gesproken te hebben, gaf hij aan om de auto wellicht beter particulier te verkopen. Dit omdat mijn auto niet de jongste meer is en de marge dus niet meer zo hoog is. Oftewel, ik zou er zelf niet heel veel aan overhouden daar het bod dan niet was wat ik ingedachten had.
Dit alles kwam heel eerlijk over en gaf het gevoel dat ze ook denken aan de klant en niet enkel aan eigen belang.
Al met al een goede ervaring.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Bedrijf reageert snel en staat je vriendelijk te woord. Wel viel mij op dat ze laag bod uitbrengen.
Ze hopen dat je daar meteen ja op zegt. Na paar keer gezegd te hebben dat je meer wilt voor de auto gaat dit uiteindelijk wel maar nog steeds niet de prijs wat ik in gedachten had terwijl het een prima auto is en zeker waard is . Nadat de koper mijn auto kwam halen en zag dat het motorisch een top auto is probeerde hij toch nog wat van de prijs af te halen omdat er een ini mini deukje zat. Dit had ik al vermeld en stond op de foto. Met zijn bod ging ik dus niet mee akkoord en had toch de afgesproken bedrag ervoor gekregen. Jammer dat het wel op deze manier moet gaan.
Deze hele koop voelde voor mij niet heel fijn. Zal het niet nog een keer op deze manier overwegen.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Je wordt persoonlijk benaderd en deze persoon blijft ook aanspreekpunt in het proces dat zeer vlotjes verliep. Wel een beetje gek dat je bij verkoop niets hoeft te tekenen, alles is op basis van mondeling akkoord. Maar wel zo uitgevoerd. Auto werd netjes opgehaald en direct betaald. Achteraf nog telefoontje of alles goed verlopen was.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Wij hebben een goede uitleg gehad over hoe het zou gaan met de verkoop van onze auto nadat wij via internet de vragen hadden ingevuld...we zijn nog geen 15 min later daarna al gebeld..en nu net 1 weekje later is de auto al verkocht...ik ben dus positief hier over

Antwort von wijverkopenuwautowel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.