Teleurstellend, de aanbiedende party krijgt een boete als die het verkoopcontract verbreekt. De kopende party mag dat blijkbaar wel. Prijs afgesproken en bij het ophalen door de verkoper werd met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij zijn geweldig goed, snel en fijn geholpen door wijverkopenuwautowel. Binnen 24 uur hadden zij een koper voor de auto gevonden. En alles was snel naar ieders tevredenheid geregeld. Ook daarna w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
"Wijverkopenuwautowel is opgericht door ambitieuze vrienden die een, voor velen, vervelend en bekend probleem willen oplossen namelijk:"snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen" Met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en makelaars in dienst met een groot, erkend en betrouwbaar netwerk, ontzorgen wij u bij de verkoop van uw voertuig van A tot Z. Dit betekent geen vervelende onderhandelingen, geen vreemden aan de deur en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening. Hoe zorgt u ervoor dat dit gebeurt? Vul geheel vrijblijvend uw kenteken in op onze site of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen de rest!"
Marssteden 52, 7547 TC, Enschede, Niederlande
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Letterlijk een minuut nadat ik mijn auto op de platform hat gezet had ik een vriendelijke en heel gemotiveerde verkoper aan de lijn. Danny vroeg wat ik in gedachten had qua prijs en liet me meteen maar weten dat ik met ca. EUR 5.000 minder rekening moest houden. Want, ja, natuurlijk had ik op de verschillende autosites gekeken, maar daar staan natuurlijk de verkoop prijzen en ik moest vooral daarover nadenken, wat een dealer allemaal moest doen en betalen voordat de auto bij hem glimmend in de showroom staat... Danny had het over transport, afmelden bij de RDW, wassen, poetsen, technische controle etc. Verder moest ik bedenken wat een dealer verder nog allemaal voor kosten had. Ik heb Danny laten weten dat ik een bepaalde ondergrens had voor de verkoop van mij auto en dat ik hem zeker niet persé hoef te verkopen. Hij ging gemotiveerd aan de slag. Ik kreeg een verzoek om nog meer foto's te sturen, wat ik meteen binnen 20 minuten deed. De auto was in hele goede staat, schoon, binnen en buiten, nauwelijks gebruikssporen. De volgende dag kreeg ik een belletje van Danny die me liet weten dat hij een dealer had gevonden, wie eigenlijk 2500 euro onder mijn ondergrens had geboden, maar met goede onderhandeling wilde hij nu toch een bod doen van 1500 euro onder de ondergrens. Ik zei meteen dat het voor mij verder niet hoeft, maar hij wilde toch nog een poging doen. Hij kwam uiteindelijk terug met een bod van 650 euro onder mij ondergrens en dat was ook echt alles wat hij eruit kon halen. Ik vroeg of er nog andere dealers waren die hij zou kunnen benaderen en Danny verzekerde dat dit echt het beste was wat in de markt te krijgen was. Na een beetje heen en weer heb ik toegestemd, ook hield ik er een slecht gevoel aan over. Volgens mij een veel te lage prijs. Hoe dan ook, 10 minuten later had ik de koopovereenkomst in de inbox. Ondertekenen was niet nodig, want alle telefoongesprekken waren toch opgenomen. Binnen 24 uur moesten koper en verkoper nu contact opnemen en een afspraak voor overdracht maken. Ik had inmiddels begrepen dat de auto niet bij mij opgehaald werd (dus geen transportkosten voor de dealer / koper) maar dat ik de auto naar hem toe kon brengen. Geen groot probleem, want het was maar 25 minuten rijden. Nadat de dealer mij niet probeerde te contacteren, ben ik maar achter hem aan gegaan. Na twee keer bellen en een emailtje had ik hem te pakken. Hij zat bij CenterParcs en kon de auto de volgende dagen niet in ontvangst nemen, maar aanstaande zondag kon het wel... Prima, dacht ik, een service-georiënteerde meneer die ook in de weekenden werkt. Ik bevestigde de datum per whatsapp en hoorde niets meer. Hij had het adres willen opsturen. Een dag voor aflevering vroeg ik nog eens via whatsapp of onze afspraak doorging. Ja, alles was goed en ik ontving het adres. Zondag ochtend om 11 uur was ik dus op het aangegeven adres. Ik stond midden in een woonwijk... geen autohuis of dealer te zien. Nadat ik belde vertelde meneer me dat hij mij zijn privé adres had gestuurd omdat ze met het bedrijf in de verhuizing zaten... OK. Ik heb dus mijn auto bij hem op de stoep geparkeerd en hij begon te kijken - duidelijk zoekende naar iets wat niet ok was. Alle deuren nagelopen op zoek naar ongeval schade etc. Nadat hij een paar opmerkingen had gemaakt - natuurlijk geen positieve - heb ik tegen hem gezegd dat ik de auto ook weer mee kon nemen. Ik was toch al niet te spreken over de prijs en het vervolgproces beviel tot nu toe ook niet echt. Hij vond me niet echt vriendelijk, maar wilde de auto toch wel, dus het eerste wat hij vroeg was mijn rekening nummer, zodat hij meteen het geld kon overmaken. We stonden nog steeds op de stoep. Ik vroeg om het administratieve gedeelte, maar hij wilde eerst af van zijn geld. Dus op straat een groot bedrag overgemaakt. Toen verdween hij naar binnen en ik stond op de stoep te wachten tot dat hij met de RDW print-outs naar buiten kwam. Ik heb dus mijn auto letterlijk op straat verkocht en kon maar blij zijn dat ik niet in de regen stond. Alles wat ik eerder had gehoord, wat de dealer allemaal moet doen en betalen is zeker niet van toepassing bij deze case. Ik ga ervan uit dat de auto de volgende dag op een verkoop platform stond en met een meerprijs van tenminste EUR 6500 aangeboden werd. Een vliegende handelaar maar zeker geen autohuis. Dit is niet wat ik verwacht als ik mijn auto via een platform te koop aanbied. Bij mij blijft het slechte gevoel achter.
Het was een goede en duidelijke service. De communicatie was prima en de bemiddeling snel en top. Klein verbeterpuntje is de tussentijdse communicatie via de app. Ik heb op twee appjes een antwoord gemist. In het totaalpakket van dienstverlening niet essentieel. Dank. Kan jullie aanbevelen. Bemiddelingsfee in prijs-kwaliteit goed. Applicatie zeer gebruikersvriendelijk
Volstrekt beledigend bod. 100,- sloop bod voor een auto die op de markt 5500,- waard is.
Hier ga ik dus op geen enkele manier nog zaken mee doen.
Laat met reageren.
Ik Ben aan de telefoon netjes te woord gestan, gelijk een goede aanbieding voor me geregeld, en daarna een verkoop afspraak gemaakt. de auto comfort de afspraak op gehaald alles keurig geregeld kwa vrijwarring en financiele afwikkeling van de auto, ben er zeer tevrede over.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Snel contact, duidelijke afspraken. Vriendelijk en probleemloos. Echt top!

Reageren snel en duidelijk

Antwort von wijverkopenuwautowel
De kopende party mag dat blijkbaar wel.
Prijs afgesproken en bij het ophalen door de verkoper werd meteen het stereotype autoverkoper duidelijk. Ja dit ja dat. Alsof er een nieuwe auto wordt gekocht?.. Elk miniatuur dingetje wordt benoemd om de prijs te drukken. Niet verkocht, en dus andere biedingen afgezegd voor deze aankoop. !! Echt geen zaken mee doen met dit bedrijf

Antwort von wijverkopenuwautowel
In het begin, dacht ik een ander bedrijf aan de lijn te hebben met bijna dezelfde naam. Gaande weg kwam ik erachter, dat het een andere bedrijf was die ik had willen contacten, maar ik moet zeggen, ik heb er absoluut geen spijt van om met dit bedrijf zaken te doen. Binnen no-time had Randy de gegevens van mijn auto onder zijn contacten verspreid en kwam er een goed bod. De afhandeling en verkoop was precies zoals ze hebben beschreven en Randy was heel duidelijk in de kosten. Ik ben dus heel blij. Goed gedaan Randy.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Zeer correcte en prettige communicatie. Alle afspraken worden nagekomen en ook het inleveren van de auto wat prima en zonder problemen. Na verkoop nogmaals opgebeld om ervaring de delen.
Prima verkoop kanaal. 5+ en zeer aan te bevelen.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Wij zijn geweldig goed, snel en fijn geholpen door wijverkopenuwautowel.
Binnen 24 uur hadden zij een koper voor de auto gevonden.
En alles was snel naar ieders tevredenheid geregeld.
Ook daarna werd er nog geïnformeerd of alles goed verlopen was.
Ik raad Wijverkopenuwautowel zeker aan.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Binnen een dag was mijn auto verkocht en was er een afspraak gepland dat mijn auto gehaald zou worden. Ook dit verliep goed en tussendoor ook nog contact gehad en dit verliep zeer prettig

Antwort von wijverkopenuwautowel
Ook ik plaats hier helaas geen goede review. Na het eerste belletje was ik best tevreden. De verkoper verwachtte dat ik nog wel wat kon krijgen voor mijn Fiat 500. Na een bod en een tegenbod was de koop rond. Ontzettend blij tot al het contact hierna.
Contact krijgen met de koper ging erg moeizaam. Appen, bellen, mailen, geen contact. Hiervoor ook 2x “wij verkopen uw auto wel” moeten inschakelen. Hierbij had ik steeds dezelfde dame aan de lijn, die telkens weer een excuus had voor de situatie. Erkennen dat de kopende partij de afspraken niet na komt, ho maar. De koper had een slap excuus en na kortaf contact via de app kwam de datum toch tot stand met een gek onderbuikgevoel.
Het gevoel was uiteindelijk juist want tijdens het “ophalen” begon het afdingen. Ook om de uiteindelijke koop rond te krijgen moest “wij verkopen uw auto wel” bemiddelen. Jammer van de gemaakte afspraken op papier maar uiteindelijk was de auto verkocht.
Inmiddels zijn we 5 weken verder en de auto staat hier nog steeds op de stoep verkocht en wel. Ook hierover inmiddels al een aantal keer contact gehad met dezelfde dame met weer een nieuw excuus voor de koper. Ook hier is het stukje erkennen van de situatie ver te zoeken. Ze ging regelen dat de koper mij zou bellen.
Tijdens het laatste gesprek heb ik aangegeven dat ik het jammer vindt dat er zoveel regels aan zitten voor als je je niet aan de gemaakte afspraken houdt. Wel jammer dat alleen voor de verkopende partij geldt. Verantwoordelijk nemen als de koper zich er niet aan houdt, dat wordt niet gedaan.
De koper heeft inmiddels inderdaad gebeld, de toon 1 keer laten overgaan en opgehangen. Als je terugbelt is er wederom geen contact.
Ik heb “wij verkopen uw auto wel” lang de kans gegeven om alles netjes op te pakken maar zij nemen hierin niet hun verantwoordelijkheid. Dus bij deze mijn slechte review.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Danny is een hele fijne vent, die een luisterend oor heeft en mij heel goed heeft geholpen.
Bedankt Danny!!!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Bijzonder snelle reactie op verzoek van bemiddeling. Koper is betrouwbaar en komt afgesproken bedrag zonder discussie na.
Bemiddelingskosten zijn geweldig.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Ik ben super goed geholpen met de verkoop van mijn auto. Ik ben tevreden over de prijs die ik ontvangen heb en de communicatie vanuit Sven van wijverkopenuwautowel.nl

Antwort von wijverkopenuwautowel
Heel fijn geholpen en daardoor heel prettig zaken kunnen doen. Afspraken worden nagekomen, communicatie super en heel erg meedenkend! Aan te bevelen!!!

Antwort von wijverkopenuwautowel
Snel en duidelijke offerte. Goede toelichting.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Auto aangeboden met foto's, vrij snel telefonisch contact. Daarna gaat het vrij snel om tot een van beide kanten tevreden bod te komen. Auto is snel verkocht.

Antwort von wijverkopenuwautowel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.