Interessante proposities, persoonlijk contact
Interessante proposities die helder worden uitgelegd. Zowel persoonlijk als voor mijn kinderen een rekening geopend! Erg tevreden over de persoonlijke aandacht.
Wijs & van Oostveen is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1987 particulieren en ondernemers helpt bij het opbouwen, beheren en inzetten van hun vermogen. Wij vinden dat beleggen begrijpelijk moet blijven. Daarom combineren we beleggingsoplossingen met duidelijke informatie over de werking, kosten en risico’s. Wie het beleggen wil uitbesteden, kan kiezen uit verschillende vermogensbeheerstrategieën, waaronder Dynamic Market Portfolio, Innovation Asset Management en Rotatiebeleggen. Binnen de gekozen strategie nemen wij de beleggingsbeslissingen; u houdt inzicht in uw portefeuille. Wie liever zelf beleggingsbeslissingen neemt, kan bij ons terecht voor actief beheerde beleggingsfondsen en Notes. Tot het fondsenaanbod behoren onder meer het ABS Fund en het Alpha Innovation Fund. Het ABS Fund won in 2024 en 2025 de Cashcow Award in de categorie Beste Nederlandse Beleggingsfonds. Notes zijn gestructureerde beleggingsproducten met vooraf beschreven voorwaarden, een bepaalde looptijd en verschillende mogelijke uitkomsten. Bij zelf beleggen neemt u zelf de beleggingsbeslissing. Wij bieden uitleg en productinformatie, maar geen individueel beleggingsadvies. Via JOUW Lijfrente kunt u lijfrentekapitaal opbouwen, bestaand lijfrentekapitaal overbrengen of het periodiek laten uitkeren als aanvulling op uw pensioeninkomen. Wijs & van Oostveen B.V. staat in het AFM-vergunningenregister als beleggingsonderneming, onder meer voor vermogensbeheer. Wijs & van Oostveen Fund Management B.V., waaronder JOUW valt, beschikt over een AIFM-vergunning. Het fondsvermogen van W&O Beleggingsfondsen is juridisch gescheiden van het vermogen van de beheerder. CACEIS Bank, Netherlands Branch, treedt voor deze fondsen op als onafhankelijke bewaarder. Beleggen brengt risico’s met zich mee. De waarde van beleggingen kan fluctueren en u kunt een deel of uw gehele inleg verliezen. Vragen? Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 020 - 638 82 26 en info@wijs.nl.
Stadsplein 90, 1181 ZM, Amstelveen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De notes zijn een aparte maar verdienstelijke belegging. Een aandeel dat meer dan 30% daalt komt niet snel voor. Hoewel het even er op leek gebeurde ht niet.
Ook het obligatiefonds van Wijs en van Oostveen presteert goed.