Qapitals Bewertungen 455

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijn dat jullie financieel bewustheid willen creëren. Ik ben zelf student Ik wist er zelf niet veel van en hoe belangrijk het is om rekening te houden met de nieuwe regels en wat erbij komt. Dus ik zo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Qapitals maakt leren over geld en investeren eenvoudig en leuk. Hun duidelijke uitleg en handige tools is echt goed, ik heb geen ervaring met beleggen maar heb al zo veel geleerd!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Was interessant. Vond het wel minder hoe ik recruite was voor deze cursus, aangezien er een addertje onder het gras lag maar kennis opdoen is altijd leuk!

1. Finanzberater
  2. Investmentservice

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij de homepagina van Qapitals! Het bedrijf dat gelooft in jouw persoonlijke, mentale en financiële groei. Wij hebben een reeks aan dynamische concepten die niet te missen zijn, neem een kijkje en sta versteld. Met meer dan vierduizend klanten en een groeiende Academie heeft Qapitals een wereldwijde community die op dit moment passief geld aan het verdienen is. Met progressieve concepten zoals onze unieke Algoritme en Smart contracts is Qapitals een bedrijf dat zich altijd blijft innoveren. Qapitals is een plek die affiniteit heeft in jou fysiologische en psychologische staat. Wacht niet langer en neem een kijkje.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

455 Bewertungen

1 Stern

Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I recently attended the Qapitals course…

I recently attended the Qapitals course and overall it was okay. The session itself was decent and had some useful information.

However, I do want to mention something important for others thinking about signing up. The promotion with the free movie ticket feels a bit misleading. The conditions around the no show fee (around €100 if you don’t attend) are not clearly explained upfront, and that part comes across as quite shady.

I think it would be much better if they were more transparent about these terms from the beginning, so people can make a fully informed decision.

Just something to be aware of before signing up.

14. April 2026

Pas op voor Qapitals!

Ik ben in Rotterdam Centrum (Lijnbaan) op straat benaderd door iemand met de vraag of ik een Pathé cadeaubon/voucher wilde winnen. Aan het begin vroegen ze ook of ik investeerde en dergelijke. Daarna moest ik dobbelen: als ik 6 gooide zou ik de voucher krijgen. Ik gooide geen 6, maar kreeg hem alsnog wat achteraf al verdacht was.

Vervolgens moest ik mijn gegevens invullen zoals naam, adres en woonplaats. Daarna werd mij gevraagd om een voice memo in te spreken ter verificatie. Dit heb ik geweigerd, omdat ik toen begon te vermoeden dat dit niet klopte.

Op dat moment was de persoon die mij eerst aansprak ineens “naar de wc” en weg. Ik heb serieus 10–15 minuten gewacht, omdat ik zeker wilde weten dat ik werd uitgeschreven. In de tussentijd checkte ik mijn e-mail en zag ik dat ik €89,95 zou moeten betalen als ik niet naar een cursus zou gaan nota bene in Amsterdam, terwijl ik in Rotterdam ben benaderd. Dat was voor mij een tweede duidelijke red flag.

Toen ik aangaf dat ik niet wilde deelnemen en uitgeschreven wilde worden, werd mij gezegd dat dit geregeld zou worden. Ik heb ook de Pathé cadeaubon direct teruggegeven.

Een week later kreeg ik alsnog e-mails dat ik moest betalen. Hierop heb ik zelf een mail gestuurd waarin ik duidelijk maakte dat ik mij had laten uitschrijven.

Mijn ervaring voelt misleidend en onbetrouwbaar. Ik raad iedereen aan om hier zeer voorzichtig mee te zijn en niet zomaar gegevens te delen op straat, en dit bedrijf absoluut en te allen tijde te vermijden.

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tijdens een verkoopgesprek werd mij…

Tijdens een verkoopgesprek werd mij verteld dat de Pathé Card gratis was en dat ik alleen een formulier hoefde in te vullen. Later ontving ik per e-mail een overeenkomst waarin €99,95 werd vermeld. Dit kwam voor mij onverwacht. Ik heb de situatie anders ervaren dan hoe deze nu wordt voorgesteld.

10. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne uitleg

Fijne uitleg over een bijzonder onderwerp. Veel mogen leren waardoor ik nu zelf ook wel benieuwd ben naar beleggen.

3. Februar 2026

Was interessant

27. Januar 2026

Update

Update: In hun reactie op mijn review stelde Qapitals dat zij mij op maandag zouden bellen. Tot op heden is er geen contact geweest. Dit roept vragen op over de betrouwbaarheid van hun publieke communicatie.

26. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr