Westcoast Computer ApS Bewertungen 110

TrustScore 4 von 5

4,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig ekspedering. Jeg bestilte varen og fik den tilsendt, ingen problemer. Eneste minus er at de kun benytter PostNord husomdelt pakke, som kommer når man ikke er hjemme. Så skal man vente yd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en Unifi lite switch 8 ports da den var på lager, det er ikke mange steder den er det. Leveringstiden stod til 1-3 dage men som altid håber man den bliver sendt med det samme, dog... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Westcoast computer leverede en forkert model (mindre) og tilbyder straks at bytte. Efterfølgende har jeg trods flere rykkere først efter ti dage fået oplyst ny leveringstid. Jeg accepterer at der kan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Uanset om du vil starte din egen virksomhed, videreudvikle en eksisterende eller rykke din virksomhed i en helt ny retning, kan vi hjælpe – og byde på mere end bare innovative produkter. Vi har certificerede supportmedarbejdere, der er klar til at hjælpe dig hvert skridt på vejen. Og hvem kan næsten være bedre til at vise dig, hvad du kan med Apple og Microsoft produkter, end de mennesker, der kender dem bedst? Siden 2007 tilbyder vi premium service til vores kunderne.

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

110 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bestilte en Switch hos dem

Bestilte en Switch hos dem, den blev afsendt næste dag - ingen problemer.. I mellemtiden havde jeg nået at få et godt bud på DBA og ville returnere switchen, igen ingen problemer og efter retur fik jeg pengene hurtigt og uden sure miner. God hurtig, saglig og venlig kommunikation.

11. November 2020

Elendig kundeservice

Jeg bestilte en iPad tilbage i november 2018. For en måned siden sendte jeg den ind til reparation under reklamationen. Blev ringet op efter jeg havde sendt den ind og fik fortalt, at der ville gå 2-3 uger.
Nu er det over en måned siden og jeg har INGENTING hørt.
Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem. Jeg har skrevet flere mails, på facebook-chatten, chatten på deres hjemmeside, ringet gentagende gange og får aldrig et svar. Har prøvet at komme i kontakt med dem i over en uge nu, men det er umuligt.
Nu har jeg skrevet til e-mærket og starten en sag, så håber jeg de kan få fat i dem så jeg måske kan få min ipad tilbage.
Fuldstændig uacceptabel kundeservice - lad være med at smide jeres penge her!

21. September 2020

Antwort von Westcoast Computer ApS

Hej Nikolaj, vi har snakket via Telefon og vi har sagt at vi ikke kan sige hvor langt tid det ta pga. Corona osv. og det gør hurtigere hvis du kan selv levere det i næste Apple butik i nærheden og du har accepteret denne aftale. iPad 'en udleveres i denne uge.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig ekspedering.

Hurtig ekspedering.

Jeg bestilte varen og fik den tilsendt, ingen problemer.

Eneste minus er at de kun benytter PostNord husomdelt pakke, som kommer når man ikke er hjemme. Så skal man vente yderligere 1 døgn før de smider det af på et random postkontor. Savner at kunne vælge det lokale PakkeBoks.

4. August 2020

Hej Thomas,

har du set den lille tekstboks nå du afsender ordren? Da må man gerne skrive at du vil gerne bliv leveret til PakkeBoks :)

Hilsen
Christopher
Direktør

Super service

Hurtig levering og alt som det skulle være. Kan klart anbefale dette sted.

24. Juli 2020

Dårlig service

Ikke noget problem med selve bestillingen. Fik hvad jeg havde købt, men mit produkt viste sig ikke at virke til mit setup, og ville derfor høre om jeg kunne returnere varen. Da jeg skriver for at høre om det er muligt at returnere får jeg først et halvt svar for bagefter at blive ghosted samtlige gange når jeg skriver til dem igen. De nægtede simpelthen bare at svare på mine beskeder. Hvis de i det mindste bare havde kunne fortælle mig at den ikke kunne returneres pga. dit og dat så havde jeg nok kunne leve med det, men dårlig service.

28. Juni 2020

Antwort von Westcoast Computer ApS

Hej, måske er det fordi du har kontakt os via Facebook, E-Mail og ringet via telefon. Og derfor har vi tænkt at dit problem er løst. Men da kommer ikke en besked mere om du har stadivæk ikke har hørt fra os. Jeg tro 1 stjerne er ikke fair, ja vi har måske glemt dig men du fik din vare og en “halv” svar. Måske kontakte du os igen for find en løsning.

Lidt lang levering tid

Jeg havde ikke nogen problemer, dog tog det knap 10-12 dage før varen kom.
Så ventetiden er jo lang, når man har købt ny . :)
De svare på mail ret hurtig, så ikke nogen problem der.

15. Juni 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har haft bestilt to Access point…

Jeg har haft bestilt to Access point gennem Westcoast computer, men fik leveret en anden model den den oplyste på hjemmesiden. Jeg gør opmærksom på fejlen og jeg får hurtig respons tilbage at det er en trykfejl og at jeg kan returnere varen, med en returlabel der kom på mail og at de ville sende den rigtige vare uden beregning hurtigst muligt.

Det er 3 uger siden og jeg har stadig ikke modtaget noget. Der er ingen som tager telefonen når man ringer og mail korrespondance er meeeget langsommelig.

Sidste besked var at jeg ville have dem inden onsdag.... For 3 uger siden. Jeg venter stadig med spænding.......

10. Juni 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tror jeg holder mig til de større elektronik kæder.

Bestilte et game capture på deres hjemmeside tidlig tirsdag morgen, i håb om den kunne sendes samme dag. Da jeg ikke hørte andet fra dem end en ordrebekræftelse, skrev jeg til dem på facebook. Hvor de sagde ordren var gået igennem, men de vidste ikke lige hvornår den blev sendt. Næste dag ingen mail. Ringer til dem torsdag, hvor jeg får afvide af varen var blevet afsendt, men de havde glemt at sende en mail mig.

21. Mai 2020

Hej Sebastian,

det er trist hvis vi tab dig som kunde. Vi er en små firma og mega travlt i corona tiden, og derfor er din pakke lille smule forsinket. Det været bedre nå du skriver før du bestiller og spørg om hvornår din pakke kan blevet send ud så håber du ikke forkert :)

Hilsen
Christopher
Direktør

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr