Wellvita Bewertungen 2.763

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har några åsikter ang, leveransen. Fick nästan omgående meddelande att Leveransen var på väg. Hände ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett Meddelande från PostNord att dom varit på min adr, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni är omtänksamma och har omsorg om kunden och väldigt måna om att höra Er för om produkten haft någon verkan! Ni upplyser också kunden om nya produkter, som har kommit fram och produkter som är b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan inte uttala mig om effekten än, eftersom jag har inte ätit de så länge, men har fått bra och positiva referenser. Tyckte dock att leveransen tog lång tid, men kanske inget företaget kan styra öv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och tydlig information när jag sökte er på telefon angående mitt håravfall och begynnande problem med med förändringar i mina blodkärl i hjärna. Håret känns redan bättre och fiskleveroljan är ju... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  3. Apotheke

Vom Unternehmen geschrieben

Wellvita säljer naturbaserade hälsoprodukter direkt till konsumenten. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet, genom att erbjuda bästa kvalitets produkter, till vettiga priser.

Wellvita - Hälsa direkt till dig

Vom Unternehmen geschrieben

14 dagars returrätt
Betala efter leverans
Över 35 års erfarenhet

Vi samlar på glada kunder

Trygg och enkel e-handel

14 dagar returrätt- Skickas alltid inom 5-10 vardagar- Betala med girokort efter mottagandet- Vi är e-handels certifierade för din trygghet- Alla försändelser levereras direkt i din brevlåda-

Kontaktinformationen

Inga problem

Inga problem

8. April 2026

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Vi hoppas din leverans var bra och snabb, vi hoppas också du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det är för tidigt att låmna omdömme om…

Det är för tidigt att låmna omdömme om varan, den har inte börjat fungera än. Märker ingen förrändring.

24. März 2026

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din beställning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Du har helt rätt i att det är för tidigt att ge ett produktomdöme efter kort tids användning.

Gemensamt för kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en produkt över en tid.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt. Du når oss alla vardagar från 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller mail kundservice@wellvita.seMed vänliga hälsningarWellvita Kundservice www.wellvita.se

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan bara säga att jag i det närmaste…

Kan bara säga att jag i det närmaste HELnöjd ArneI.

24. März 2026

Hej och tack för ditt omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med hur din upplevelse har varit så här långt. Vi hoppas du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt och det kan ta tid innan effekten uppstår. För att uppnå en optimal effekt behöver man använda produkten i minst 12 veckor.

Om du behöver hjälp eller har frågor våra produkter och Wellvita är du alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss alla vardagar från klockan 8:00 på telefon 0223-50 03 50 eller på mejl kundservice@wellvita.se

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra produkt men dålig tydlighet

Är nöjd med min produkt. Men som man råkar ut för som andra här är att man får en till produkt utskickad automatiskt utan att du vet, ungefär 1 månad efter din första rabatterade produkt du har beställt. Wellvita menar på att dem "kan inte vara tydligare och du har tecknat abonnemang" VA!? Inte konstigt kunder klagar! Jag kan dessutom inte logga in på Wellvita hemsida och det menar dem med att det "kan man verkligen göra" Jag söker då istället Wellvita logga in på google och kommer till en annan sida där man kan logga in men det är inte hemsidan! Utan det är en enskild sida där du kan bara se dina ordrar och profil och dessutom så finns inte min andre produkt med bland beställda ordrar... Detta tyder på brist av tydlighet och bemötande från företaget gentemot sina kunder som blir missnöjda! Fakturan är i mitt fall genom Klarna och klarna har bedömt att jag har inte gjort fel och då annulera fakturan. Idag fick jag mail från Wellvita påminnelseavgift 60kr. Glad påsk på er också...

9. Februar 2026

Antwort von Wellvita

Hej och tack för din återkoppling.

Vi beklagar verkligen att du inte har uppfattat att det är ett abonnemang som man beställer. Det står faktiskt på hemsidan när man gör beställningen och i beställningsvillkoren som man måste godkänna innan köpet samt i orderbekräftelsen efter köpet.

Tråkigt att du har fått intrycket av att vi inte skulle bry oss om våra kunder. Det gör vi absolut och som du kanske har sett i andra omdömen, brukar vi normalt få beröm för vår kunniga och trevliga personal på kundservice.

Vi är självklart måna om våra kunders åsikter och tar din kritik på allvar. Vi har kollat upp din beställning och kontakten du hade med oss. Vi kan tyvärr bara se att det verkar röra sig om ett missförstånd vid beställningstillfället.

Det är också viktigt att förstå att en kosttillskott är inte ett läkemedel och fungerar på helt annat sätt. Det kräver tid och tålamod eftersom man burkar inte få hjälp av ett paket och därför är det viktigt att det är ett abonnemang för att ge produkterna den tid som behövs för att förhoppningsvis komma igång. Vi har ingen bindningstid heller vilket innebär att man kan avbeställa ett abonnemang när som helst men då måste man kontakta oss via telefon eller e-mail.

Vi är förstås glada att du är nöjd med produkten.

Men vänliga Hälsningar
Wellvita Hälsorådgivare
www.wellvita.se (http://www.wellvita.se)

(http://www.wellvita.se)

Företaget är bra!

23. März 2026

Antwort von Wellvita

Hej och tack för ditt fina betyg.

Det gläder oss du är nöjd våra produkter. Vi uppskattar du ville dela med dig av din erfarenhet här på Trustpilot.

Bra bemötande …

Trevlig personal som kunde svara på mina frågor.

20. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Har tidigare haft Movizin och varit nöjd med detta preparat.

20. März 2026

Antwort von Wellvita

Hej och tack så mycket för ditt omdöme!
Välkommen tillbaka till oss. Det gläder oss att du är nöjd med din leverans kom snabbt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni skickar grejer utan att man har…

Ni skickar grejer utan att man har beställd ,dåligt djävligt dåligt.

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi beklagar om du inte är nöjd, men vi skickar aldrig något till kunder som de inte själva har beställt.

När du beställer en produkt för halva priset eller till specialpris är det samtidigt ett erbjudande om att prova vår prenumerations service. Det innebär att du efter din första beställning regelbundet får en ny förpackning direkt hem i brevlådan, tills du meddelar oss annat.

Information finns på hemsidan där du gör din beställning. Det står också i köpevillkoren som du läser och godkänner när beställningen görs, samt på bekräftelsen du får i mailen direkt efter beställningen gjordes.

Du gjorde din beställning i vår webshop den 9/3 där du valde att köpa ett abonnemang. Som det står i våra annonser och på vår hemsida är det ingen bindningstid och man kan avsluta alla abonnemang när man vill. Så detta är något du har beställt. Uppsägning kan göras på hemsidan, på mail eller telefon.

MEN - Vi behöver få veta att man inte vill ha fler försändelser annars kommer de automatiskt. Man kan självklart alltid välja att köpa enkelköp om man föredrar det, alternativet finns på samma sida, men då är priset utan rabatt.

Man bör dock komma ihåg att det är kosttillskott man köper, inte läkemedel. Därför kan det ta tid att få effekt. Gemensamt för de flesta kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt.

Om du inte önskar fortsätta med prenumerationen ber vi dig att kontakta oss så vi kan avsluta och ge dig information om hur du kan returnera den senaste leveransen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dåligt

Jag har beställt i januari produkten Artroform,60 tbl och betalade 228 kr. med frakt men i mars skickade de till mig ett paket på samma produkt, samma antal tbl för 418 kr fast att jag inte har beställt.

27. März 2026

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi beklagar om du inte är nöjd, vi har försökt att få mer tag i dig för att få mer information för att undersöka vad som har hänt, men vi har tyvärr inte fått svar från dig.

Viktigt är dock att veta att Wellvita aldrig skickar något till kunder som de inte själva har beställt.

Du gjorde din beställning i vår webshop och du valde att köpa ett abonnemang. Som det står i våra annonser och på vår hemsida är det ingen bindningstid och man kan avsluta alla abonnemang när man vill. Så detta är något du har beställt. Uppsägning kan göras på hemsidan, på mail eller telefon.

MEN - Vi behöver få veta att man inte vill ha fler försändelser annars kommer de automatiskt. Man kan självklart alltid välja att köpa ett enkelt köp om man föredrar det, alternativet finns på samma sida, men då är priset utan rabatt.

Eftersom vi inte har ditt order nummer eller kund nummer vill vi gärna du kontaktar oss om du inte önskar att fortsätta din prenumeration.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan inte uttala mig om effekten än

Tyckte dock att leveransen tog lång tid, men kanske inget företaget kan styra över.

Hej och tack för din återkoppling

På Trustpilot frågar vi i första hand efter hur din beställning, din leverans och vår service i samband med ditt köp har fungerat. Du har helt rätt i att det är för tidigt att ge ett produktomdöme efter så kort tid användning.

Gemensamt för kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand, några kan börja känna en viss skillnad redan efter första paketet men de flesta behöver lite längre tid än så.

Collagen

Har nyss fått min leverans av collagen. Gjorde genast en kall kaffedrink med collagen. Supergott.

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor och därefter utvärderar produktens verkan.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har några åsikter ang

Jag har några åsikter ang, leveransen.
Fick nästan omgående meddelande att
Leveransen var på väg. Hände ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett
Meddelande från PostNord att dom varit på min adr, men jag var inte hemma. Dom skulle ha en underskrift
för leverans, men dagen efter var paketet i brevlådan, märkligt!/Ann-Christine

27. Februar 2026

Antwort von Wellvita

Hej och tack för att du gav dig tid att ge oss en bedömning på Trustpilot.

I ditt fall verkar det vara något konstigt. Vi ser på spårningen från Postnord att ditt paket kom fram till din brevlåda på två vardagar. Kanske det handlar om något annat.....?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett paket försvann på posten o kom…

Ett paket försvann på posten o kom aldrig fram till mig, då skickade ni ett nytt utan problem. Så fint gjort!!

12. Februar 2026

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Ibland tappas paket bort under transporten och självklart får man ett nytt paket från oss i sådana fall.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Fakrura i leveranspaketet lätt att betala. MEN huruvida produkten åstadkommer det som utlovats - syns om någon 60 dagar

16. Februar 2026

Hej och tack för ditt omdöme.

Det gläder oss att du fick din leverans snabbt.

Du har helt rätt i att det är för tidigt att ge ett produktomdöme men gemensamt för kosttillskott och i synnerhet hår tabletterna är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta tabletterna över en tid, effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan av Hair Grow rekommenderar vi alltid att man äter din produkt i minst 3-6 månader och därefter utvärderar tablettens verkan.

Sånt som gör en nöjd

Bra information. Snabb leverans.
Tydlig leveranssedel medföljde.
Trevligt bemötande.

13. Februar 2026

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att du fick leveransen snabbt. Vi hoppas också du kommer att trivas med produkterna.

Snabbt svar

Snabbt, vänligt o trevligt svar/bemötande på ett par iofs enkla & okomplicerade frågor gällande en produkt.

11. Februar 2026

Hej och tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Vi hoppas också du kommer att trivas med din produkt.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan.

Otydlig med snabb leverans

Otydligt leverans, men när det väl kom var det i mycket gott skicka. Bra förpackat med bra produkter

10. Februar 2026

Hej och tack för ditt omdöme.

Vi är glada att du gillade ditt paket.

Leveransinformationen står på 3 olika ställen när man gör en beställning hos oss. Det står Postnord leverans 3-6 vardagar på beställningssidan och sedan i handelsvillkoren som man måste godkänna innan beställningen går igenom och i orderbekräftelsen man får när beställningen är klar.

Gemensamt för alla kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en naturprodukt över en längre tid. Effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter produkten i minst 12 veckor kontinuerligt och därefter utvärderar tablettens verkan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och jag väntar med…

Snabb leverans och jag väntar med spänning på att se resultatet.

17. Februar 2026

Antwort von Wellvita

Hej och tack så mycket för ditt omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med din leverans kom snabbt, vi hoppas du också kommer att bli nöjd med din produkt. Gemensamt med de flesta kosttillskott skall man räkna med minst 12 veckors kontinuerlig förbrukning innan man börjar uppleva en förbättring i de flesta fall.

Paketet kom den 11 februari

Paketet kom den 11 februari. Så har inte hunnit prova så många dagar, för att säga något om produkten.

11. Februar 2026

Hej och tack för din återkoppling

Gemensamt för kosttillskott är att de är milda och verkar på lång sikt. Man behöver alltid äta en produkt över en tid, effekten uppstår efterhand. För att få optimal verkan rekommenderar vi alltid att man äter din produkt i minst 12 veckor och därefter utvärderar tablettens verkan.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Wellvita och din produkt.

www.wellvita.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr