Jag har några åsikter ang, leveransen. Fick nästan omgående meddelande att Leveransen var på väg. Hände ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett Meddelande från PostNord att dom varit på min adr, me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ni är omtänksamma och har omsorg om kunden och väldigt måna om att höra Er för om produkten haft någon verkan! Ni upplyser också kunden om nya produkter, som har kommit fram och produkter som är b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan inte uttala mig om effekten än, eftersom jag har inte ätit de så länge, men har fått bra och positiva referenser. Tyckte dock att leveransen tog lång tid, men kanske inget företaget kan styra öv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra och tydlig information när jag sökte er på telefon angående mitt håravfall och begynnande problem med med förändringar i mina blodkärl i hjärna. Håret känns redan bättre och fiskleveroljan är ju... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wellvita säljer naturbaserade hälsoprodukter direkt till konsumenten. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet, genom att erbjuda bästa kvalitets produkter, till vettiga priser.
Vom Unternehmen geschrieben

Trygg och enkel e-handel
Rååvägen 30, 252 70 , Råå, Schweden
Det är för tidigt att låmna omdömme om varan, den har inte börjat fungera än. Märker ingen förrändring.

Antwort von Wellvita
Kan bara säga att jag i det närmaste HELnöjd ArneI.

Antwort von Wellvita
Är nöjd med min produkt. Men som man råkar ut för som andra här är att man får en till produkt utskickad automatiskt utan att du vet, ungefär 1 månad efter din första rabatterade produkt du har beställt. Wellvita menar på att dem "kan inte vara tydligare och du har tecknat abonnemang" VA!? Inte konstigt kunder klagar! Jag kan dessutom inte logga in på Wellvita hemsida och det menar dem med att det "kan man verkligen göra" Jag söker då istället Wellvita logga in på google och kommer till en annan sida där man kan logga in men det är inte hemsidan! Utan det är en enskild sida där du kan bara se dina ordrar och profil och dessutom så finns inte min andre produkt med bland beställda ordrar... Detta tyder på brist av tydlighet och bemötande från företaget gentemot sina kunder som blir missnöjda! Fakturan är i mitt fall genom Klarna och klarna har bedömt att jag har inte gjort fel och då annulera fakturan. Idag fick jag mail från Wellvita påminnelseavgift 60kr. Glad påsk på er också...

Antwort von Wellvita
Snabb leverans. Har tidigare haft Movizin och varit nöjd med detta preparat.

Antwort von Wellvita
Ni skickar grejer utan att man har beställd ,dåligt djävligt dåligt.

Antwort von Wellvita
Jag har beställt i januari produkten Artroform,60 tbl och betalade 228 kr. med frakt men i mars skickade de till mig ett paket på samma produkt, samma antal tbl för 418 kr fast att jag inte har beställt.

Antwort von Wellvita
Tyckte dock att leveransen tog lång tid, men kanske inget företaget kan styra över.

Antwort von Wellvita
Har nyss fått min leverans av collagen. Gjorde genast en kall kaffedrink med collagen. Supergott.

Antwort von Wellvita
Jag har några åsikter ang, leveransen.
Fick nästan omgående meddelande att
Leveransen var på väg. Hände ingenting. Efter 2 veckor fick jag ett
Meddelande från PostNord att dom varit på min adr, men jag var inte hemma. Dom skulle ha en underskrift
för leverans, men dagen efter var paketet i brevlådan, märkligt!/Ann-Christine

Antwort von Wellvita
Ett paket försvann på posten o kom aldrig fram till mig, då skickade ni ett nytt utan problem. Så fint gjort!!

Antwort von Wellvita
Snabb leverans. Fakrura i leveranspaketet lätt att betala. MEN huruvida produkten åstadkommer det som utlovats - syns om någon 60 dagar

Antwort von Wellvita
Bra information. Snabb leverans.
Tydlig leveranssedel medföljde.
Trevligt bemötande.

Antwort von Wellvita
Snabbt, vänligt o trevligt svar/bemötande på ett par iofs enkla & okomplicerade frågor gällande en produkt.

Antwort von Wellvita
Otydligt leverans, men när det väl kom var det i mycket gott skicka. Bra förpackat med bra produkter

Antwort von Wellvita
Snabb leverans och jag väntar med spänning på att se resultatet.

Antwort von Wellvita
Paketet kom den 11 februari. Så har inte hunnit prova så många dagar, för att säga något om produkten.

Antwort von Wellvita
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.