Das sagen Bewerter
FUP og SVINDEL Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta säkert om det är tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgång och kommer nog att fortsätta ta dem då jag märkte positiv skillnad redan efter en vec... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og græskarfrø. Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Græskarfrø bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mænd.
Kontaktinformationen
Dänemark
- 89 87 88 12
- prostacare.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hold dig langt væk fra dette fup og…
Hold dig langt væk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 måneder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de ikke så meget som svarer på ens mails. SVINDEL SVINDEL SVINDEL fra ende til anden 🤬🤬🤬
God kontakt til kundeservice
God kontakt til kundeservice. Men jeg har endnu ikke nogen effekt af produktet.

4HIM Prostacare virker ikke
4HIM Prostacare har jeg nu taget i 8 måneder.
Før jeg startede på kosttilskuddet skulle jeg tit op om natten og tisse og havde en forhåbning om at 2 tabletter om dagen i 8 måneder ville virke, så jeg kunne sove igennem.
4HIM Prostacare virker overhovedet ikke for mig så det har været SPILD AF PENGE, at tage dette kosttilskud.
Vil bestemt ikke anbefale det til andre

Antwort von Prostacare
Det hjælper mig hver eneste dag.
Det hjælper mig hver eneste dag.

Ikke så meget at sige
Ikke så meget at sige, det virker bare perfekt 🤗
Tømmer blæren på engang og ingen irriterende efterdryp

Antwort von Prostacare
Jeg syntes det har hjulpet mig meget
Jeg syntes det har hjulpet mig meget. Før var jeg oppe 2 - 3 gange om natten, nu kan jeg ligge 8 - 10 timer uden at skal op. Tak

JEG SYNES DER ER NOGEN VIRKNING

Antwort von Prostacare
Prorstørret prostata. i et halvt år fra start juni…
Jeg har i et halvt år fra start juni til og med december 2023 taget 2 prostacare tabletter uden nogen form for virkning. Der blev ved købet stillet i udsigt, at natlige vandladninger ville blive formindsket og at vandladningerne ville blive normaliseret så det ikke længere skulle pumpes ud. Intet er sket, virkning 000.
Kun er jeg blevet knap kr. 700 fattigere, et stort beløb for en pensionist og det er vel pensionister der er hoved målgruppen, så jeg håber ikke i får lejlighed til at gøre det ved mange pensionister.
Niels Chr. Andersen, Skive

FUP og SVINDEL
FUP og SVINDEL
Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må få alle lamper til at lyse ; lig med pengemaskine !! Hold jer langt væk og få medicin hos lægen : Finesterid og Alfuzosin mm . Samt drik ikke øl efter klokken 18 . Så skal i max op en gang om natten !

Antwort von Prostacare
Nu har jeg taget den siden april måned
Nu har jeg taget den siden april måned. Den har ikke hjulpet.

Antwort von Prostacare
Jeg har godt nok ikke et problem med…
Jeg har godt nok ikke et problem med prosta lige pt (60år), men det er jo altid godt og være på forkant..

Super produkt 🌺
Godt produkt. Super service. Levering perfekt.
Kun ros til det hele. 👍🥰

Det er alt for dyrt
Det er alt for dyrt, men fint produkt 🇩🇰💸💸🇩🇰

Antwort von Prostacare
Ved ikke helt om produktet virker

Antwort von Prostacare
Jeg kunne mærke en forskel ret hurtigt

Har nu taget Prostacare i 1/2 år
Har nu taget Prostacare i 1/2 år. Havde egentlig overvejert at stoppe, men min hustru siger, jeg er mindre oppe om natten. måske er strålen også blevet stærkere. ihvertfald tager jeg en pewriode mere.

Placebo
Et halvt år senere - med 2 piller om dagen må man blot konstatere - bankkontoen er blevet lettere, men det er også eneste forskel.
Til gengæld er virksomheden rigtig god til at opkræve restance, rykkergebyrer mv.
Det har jeg dog valgt ikke at give nogen stjerner for.

Fup-medikament
Har nu indtaget dem i flere måneder og ingen effekt overhovedet !!
Tror det er fup ☹️

Antwort von Prostacare
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.